Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Hidd el, sokkal hangosabb, mint ahogy Te azt gondolnád. Valószínű, hogy a táp, de az nem baj, mert 12 centis venti van benne, azt majd lefordulatszabályozom
Ez a táp most sajna hangos, az előzőnek volt nemhangja
Plusz itt a VGA, arra is rá kéne már barkácsolni a 12-es ventit
mod: itt a vinyóhalkító prog: [link]
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
Előszőr is üdv 2006-ban
Másodszor az életkedvem is elmegy ettől a ***-ph-tól,annyi hiba van az üzi irása közben...
Harmadszor...megint kezdhetem újra írni a szöveget
Na szal...
Eleinte én is sokat szenvedtem a hűtésekkel,amikor még léghűtéses volt a prockóm...
De miután szép lassan megvettem a pumpákat,blokkot,csöveket,fagyállót,akkor azonnal átszereltem egy hűvösebb reggelen...(34 fok)
(útálom a nyarat a meleg miatt,útálom a telet a 250m2 hólapátolás miatt)
Azóta megoldódott e problémám...
A vga-mat még viszont előtte lehűtöttem egy faca réz bordával és két nagy rambordával..
(kép van valamelyik Winner_hun topikban)
Sajna a vinyó hűtési problémák csak a vízhűtés bevezetésekor oldóttak meg..
Ház oldallapja levétele csak itthoni megoldás...ha elviszem valahová a gépemet,akkor a zaja miatt ártalmas levenni az oldalát
Amúgy a kábelekben szerintem én tartom a rekordot a kismillió ventimmel
De még én is meg tudtam oldani,hogy legyen olyan rálátáspont,ahol jól néz ki a cumo..
Használni kell ezeket a müanyag burkolatu kötöző drótokat...És speciel zöldet használok vagy feketét,mert azok ''dizájnosak''...
Persze baráti segítséget is kaptam..Pl tegnap Winner_hun elhozta vinyó kábekleinek megrövidítése miatt fentmaradt burkolatot és én így tovább tömöríthetek
Tegnap láttam a neten egy olyan egyszerű uv-fény aktivízálást,hogy még nekem is megforgatta a fantáziám
Simán csak léefújok a gépben dolgokat uv.aktív lakkal és pompázni fognak -
Winner_hun
félisten
ha a vinyó alját fujja a venti az sokkal hatásosabb mintha csak a végét fújná. Így is hatásos, de nem annyira, mert max 10%, ami a winyót hűti a többi lég meg csak megy
Nekem nem teccenek a kábelek, mert sok van belőleDe ez részletkérdés
mod: de nem én, a topik tulaja mondtam, hogy írdde már mind1
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Őszintén szólva hááát nem is tom. Szal ez a vinyóhűtő igen érdekes, hatásosabbra is meg lehetett volna csinálni, mondjuk ha nem a végére rakod a ventit hanem rábarkácsolod a műanyag hengerre. Szerintem úgy jobb lenne, de ha ez így jó, akkor minden ok. Az 5let nem rossz, bár lehet tényleg egyszerűbb lett volna a gépet az asztal másik oldalára rakni
A kábelekkel meg kezdj vmit. Megcsonkítsam őket?
mod: jah látom ablak miatt. Akkor meg a monitort be a sarokba és helycsere
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
Itt ennek jó helye lesz
Grat neked is
Videókari mennyivel lett melegebb a proci melege miatt?
A tápodnál érzel valami változást? (pl feszültségek,vagy stabilitás)
A vinyód nem klikkel lekapcsoláskor hangosabban?
Hány volton járatod a ventit?
Jah és a ház talpaival mi a helyzet? Átszerelted? A ház alját (most már tetejét:d) Lefestetted?
Jah és szerintem az csak jó,ha valamihez nagyobb ráforsulással hajoláűssal vagy több erőráfordítással kell reagálni vagy hozzáférni,mert akkor tapasztalataim szerint jobban odafigyel az illető...Pl haver a dvd íróját 5 percenként használja valamire (lehet beütés) és amíg felül volt,addig kétszer tőrte el a tácát rajta...Lejjebb rakattam vele három hellyel és azóta egyszer sem
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
semmit. Majd megnézem, hgo mit hova kssél, ha nem felejtem el majd közlöm is
na megnéztem:
fordulatszámszabályzó csatlakozón van 2 sín, ami megvezeti a csatlakozót, hogy 1 féle képpen lehessen feltenni a csatit. namsot középen van a pozitív és az egyik szélén a negatív, ezt mérd ki műszerrel, most nem akarok rajzolni
[Szerkesztve] -
-
Winner_hun
félisten
annyi topikban beszélünk amennyiben csak akarunk
szóval már megnézheted, sajnos én is észrevettem, ghyo nem volt jó az uw, bár totalcomanderrel le tudtam szedni a képeket
A ventit meg talán meg lehet csinálni, de ebben nem vok bizotosNem próbálkoztam még, az a lényeg, hgoy a plusza pluszra, a negatív meg a neatívre menjen, aztán ki kell próbálni
na ezt most jól megasszongyáztam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest