- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Home server / házi szerver építése
- Házi hangfal építés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Mondjuk ha eddig nem zavart senkit, nemtom, hgoy pont most miért zavar Téged, megmoddoltam az egeret, nyitottam neki egy topikot, mert ilyen moddolós-topikos vok
De most tényleg, nagyon zavar, hgoy van az a topik? Mert van, aki pl ott kapott választ arra, amit tévesen tudott. Nem nyitottam olyan sok millió egy topikot mindennek.
kicsit már fáradt vok
Szerintem meg nemModnjuk egy kicsit más a két dolog meg nem akartam csak ebbe a topikba írni, mert akkro gyorsan elsüllyedne
Sok moddolgatást szeretnék még csinálni, ezt észre is fogjátok venni meg valaki már észre is vette, ezért is írom a topikcímbve, ghoy Winner_hun, hgoy egy idő után legyen is értelme a keresőnek, mármint hgoy amodjaim egyszerre meg lehetssen mutatni, ne kelljen kikeresgetni
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest