Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
1. B.U.É.K.
2. Nem a PH! a szar, hanem az oprendszered, ott is a böngészővel van vmi egy csomó oldalt meg sem nyit, csak fehér képernyőrakd újra a rendszert vagy rakj felmásik böngészőt
Mivan, midenki itt mondja el, hogy miylen a gépe?Szerintem ez az én topikom az én modjaimmal
-
sekli
addikt
A videokari elég gyengus, és marha jó hűtő van rajta, szoval nem magyon számít
Táp? nem tudom, ma hajnalban fejeztem be, tök jol megy...
a vinyó szerintem egy kicsit halkabb lett, mert a cső leveszi a rezgéseket...
venti 12V-on megy (sárga-fekete), de nincs hangja, és nagyon fúj!
Az a baj, hogy már rég kiestek a ház gumilábai, egy hungarocell-lapra fogom ráállítani, hogy ne vagye át a polc a rezgést...
A tetejét még nem fújtam le, de nem sűrgős, mert olyan helyen van, hogy nem is látom...
A DVD-t, CD-t meg tégyleg csak havonta használom... -
Ja no
aktív tag
Nincs kedved kipróbálni valamilyen tömítőragasztót? Azok pont ilyen célra vannak kitalálva, Neked meg ráadásul nem is kell nagy nyomás, és a höm.változás is elég csekély. A pill. ragasztó viszont meglehetősen rideg ehhez imho.
Ragasztás előtt mindig érdesítsd fel mindkét felületet. (180-240-es cs.papír.) -
Ja no
aktív tag
A szappant (régebben) sok helyen formaleválasztóként használják. Csoda hogy nem sugárban ömlött a víz a rendszerből.
A pillanatragasztóhoz a szilikon ugyancsak formaleválasztóként tud funkcionálni.
(pl szilikonból csinálnak öntőformákat, mert remekül elválik a beleöntött darabtól)
BTW: használj acetont, vagy nitrohigitót. MOndjuk a nitró sem mindig 100%-os, mert van hogy oldva van benne némi zsír, de az esetek többségében határozottan jó. (de, ez lehet csak urban legend)
Ha meg nem bírod a büdöset és tutira akarsz menni, végy egy flakon loctite tisztítósprét, mert az csak rövid ideig bűzlik. ( a száma: 7061, és van belőle kis kiszerelés is) -
Winner_hun
félisten
Berakom megint, 30-as listázás tetején legyen
Ne itt van frissen teremett új munkámMost fejeztem be, még nincs teljesen kész, mert a szigetelés holnapra marad:
[link]
[link]
[link]
Viszont várom az ötleteket, hgoy mivel lehetne szigetelni. Olyan valami kéne, hgoyha csavarom a kábelt, akkor se legyen zárlat. Ha nem lesz semmi megoldás, akkro marad a celluksz
Lesz amúgy még kábelrövidítés, ez nem az összes mert szegény tápot is igen meg fogom nyirbálni
Szóval akkor meg nem kéne mozgatni, akkor biztos, hgoy jó lenne, bár ott az igen gázosa baj még az lehet, hgoy nem volt száraz meg zsírmentes a cső
-
Winner_hun
félisten
Azt tom, hgy nehezen szárad akkor a baj ott az, hgoy túl kevés időt hagytál a száradásra, pláne ott, tom
Több idő kell, utána nem fog ereszteni, ezt elhiheted
Este megragaszt másnap reggelre kész, az tutira megszárad, de ha sok van ott, akkor egy napig kell hagyni száradni, utána biztosan jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Commandos: Origins teszt
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- iPhone topik
- Asztrofotózás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest