- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nikon DSLR topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Amint ígértem itt vagyok ismét a kábelrövidítésekkel. Megcsonkítottam a tápot, végre van hely a gépházban, nincs az a kábeldzsungel, mint ami volt. Előtte viszont még a szalagkábelről pár kép:
itt van szilikonozva, bár még nem teszteltem le, de nem lesz vele gond, ahogy elnéztem, mert ha most nem zárlatos, akkor ez nem is lesz zárlatos:
[link]
És itt vannak a házban a helyükön:
[link]
Amint látszik, a célom elértem, pont olyan hosszú, amilyen kell, nem lóg szanaszéjjel, ami nagyon is zavart. A floppy kábele épp, hgoy jó lett, ha az rövidebb 2mm.el, akkor nem megy bele a csatlakozóba. Így is megfeszül, de a helyén van.
A táp így nézett ki...
[link]
... és így néz most ki:
[link] még nicns szigetelve
[link] már van szigetelve, de a 20 tűs csatlakozón még nincs harisnya
[link] itt már van harisnya a 20 tűs csatlakozón
A tápra a haisnyát azért kellett 2 ágban rakni, mert amikor rajta hagytam egy darabot, az egy ''kicsit'' széjjelfoszlott és így rövidebb lett. Úgy raktam rá, hgoy a 20 pines csatlakozót középen kettévágtam, majd mikor rajta volt a harisnya pillnatragasztóval összeragasztottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest