- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #794 üzenetére
Nem talaltam jobbat,alolrol a 3 kep,valami hasonlora gondoltam,egy kis papirral kivezetni a meleget.[link]
-
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #796 üzenetére
Igen egy dologrol leirast sehol nem talaltam.A ventilatoroknal nyitott a haz,a szelzajjal minden mas zaj is kijön.Regota gondolkozom a külsö oldalra zajcsökkentövel,de meg gusztosos,hatekony megoldas nem született.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Winner_hun #796 üzenetére
Hat a fa altalaban jol tompitja a zajokat, ez a mostani haz meg szentem a legkisebb rezgest is felerositi. 2honapja jottem ra hogy mi a rakert zug periodikusan valami a hazban. Hat a winyok. egyik 7200 masik 5400(vagy milyen)-as es szentem a ketto begerjesztette egymast. Szal egyiket a panel egyikfelere a masikat a masik felere raktam es toltam alajuk gumi bigyot, meg radirbol vagdostam alatetet, es igy fuggetlenitettem oket egymastol. Meg is szunt a zummoges.
Szal a mostani hazam amugyis eleg kicsi, baromi zsufol, es nemart egy nagyobb. Fahazat ugy rendezem be ahogy nekem tetszik, aztan jol korbenyomom szivaccsal, es remelhetoleg igy mar nem jon ki belole tulsok zaj. Szal szentem a fa jobban szigetel mint a rozgos aluminium
Nalam most 6 venti van: tap, cpu, vga, hd, haz, csip/vga.
[Szerkesztve] -
edeleny
őstag
válasz
De,.Most:
1,CPU
2,Tap
3,VGA
4,Chip
5,Ház
A proci mellett van a haz venti,a hatso lapon,igy az feleslegesse valik.
Mgeprobalok valami kepet berakni. -
Winner_hun
félisten
Nekem is 1000 fordulat alatt mennek a ventik
Chieftec tápom van nekem is, a garancia kb 1 hétig volt rajta, utána meguntam a hangját, szétszedtem és az elhalálozott Coolink tápomból beletettem a ventit. Jól jártam, sokkal csöndesebb és még kéken is világítAmúgy a leghangosabb periféria a hitachi winyóm a leghangosabb, ami a leghalkabb winyók közé tartozik és még így is le van halkítvan a seek-zaj
A másik leghangosabb meg a Coolink tápventi, de nem zavaró, lehet mellette aludni
A tápot meg körbe ne párnázd, nem hiszem, hogy jót tenne neki
Azt nem tudom, hogy a faházra miért gondolod, hogy elnyeli a zajtA ventikén meg valamennyire ki fog jönni a zaj
-
Ste
addikt
válasz
Én megálltam 2*12 elől, 2*12 hátul (táppal) és 12 a procin.
Előlre már nem akartam a 3. 12-est is belerakni
Mivel csak egy Dvd olvasó meg egy panel van benne elől, nincs hol megrekedjen a levegő -
Winner_hun
félisten
Ezt nem értem. Azt csinálnád, hogy a BAT-ra a 12-es hűtőt rátennéd és az kifelé tolná a meleget? Mert attól független nem lesz kevesebb venti. A miheztartás végett, hogy hol is vannak ventik:
- táp - 1 db
- gép teteje - 2 db
- gép oldala - 2 db
- gépben is van egy a chipsethűtőnél, ami közvetlen rá fújja
- gép hátulja - 1 db -
Ribi
nagyúr
válasz
Winner_hun #789 üzenetére
Hat a regi gepem addig barkacsoltam mig minden vento 1000 fordulatszam ala nem ment, valamint eszkabaltam mar hangfalaknak allvanyt a falra, szoval szeretek barkacsolni.
Valszeg leszabalyzott 900-as ventik lesznek, mert kezd megoriteni a mostani gepem. Valamiert a csifi tap 12 centis ventije baromi hangos. Ha nem 1honapos lenne mar reg szetfureszeltem vo'na(suvit mint a disznyo) Szal azt majd korbe kell parnazni rendesen. Elozo gepben is leszabalyoztam a tapot es megforditottam hogy kintrol szijja a levegot. De a mostani tap volt az utolso csepp. Rajottem hogy rajtam csak a fahaz segithet. Aztan abba zugjon ahogy akar, leszarom. Ugy leszigetelem az egeszet hogy az eszkimok is megirigylik. Csak nemtom a ventiken mennyire jon ki a zugas.
-
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #791 üzenetére
Tetszik a BAT,en a hazventi helyett is hasznalnam,az az a procirol szivna le a meleget,es egyböl ki is tenne a külvilagab,igy nem lenne csak 4 venti.
Egyenlröle arat,es helyet nem talaltam. -
edeleny
őstag
Nem tudom,hogy ide irjam,vagy oda.Adtal egy ket jo ötletet.Ezutan a Coolink BAT utan utana fogok nezni.Nekem ASUS A8N-e lap van,a lent emlitett prockoval,ami most 2600-ra van rakva.A RAM-ok nem tudom milyen melegek,de nem erdekel,mert hamarabb hallnak meg orajeltuning miatt,min a hömerseglet miatt.(DDR400 gyari,huzva 470 Mhz9
En az Nf4 chipet egy kek NB-47-es zalmival hütöm,de melegnek talaltam,igy ra lett ragasztva egy ultra halk,40X40x20 kis venti,ami böven eleg,ennek a tesoja került a VGA-ra (X700 pro),ezek gyarilag elölapi HDD hütök voltak.
En is talalkoztam azzal a problemaval,hogy fent az optikai meghajtok mögött megreked a levegö,Vettem egy elölapi HDD hütöt,es betettem a legfelsö 5,25'' rekeszbe,möge került a Samsung vinyo.mivel nalam a haz belseje inkabb szivas alatt van,igy az itt bearamlo levegö hüti a vinyot,es kisöpri a ventik fele a meleget a RAM-ok felöl.
Remelem en is tudtam adni ötletet.
Ja en paraelszivoba valo filtert hasznalok,szürönek,zajcsökkentönek.
Mindent összeszamolva 5 db venti van a gepben.
[Szerkesztve] -
Ste
addikt
válasz
Winner_hun #787 üzenetére
Pláne ha Valami 2000 fölött pörgő mventiket tesz bele
Mi lesz a Következő Moddingterv Mester? -
Ribi
nagyúr
Azthiszem en is benevezek nyaron egy fahazikora, csak meg meg kell tervezni. Ugy gondoltam hogy az elejebe berakok 3db 12 centis ventit, azzal eleg jo huzatot lehet csinalni, csak a vga-ra kell meg eszkabalni valami rendes hutest. Nemtom hogy a gyari hutot barmoljam szet, vagy vegyek ra valamit, esetleg valami hazi takolmannyal probalkozzak.
Szal majd attanulmanyozom rendesen a hazad es kiderul hogy is fogjak neki
Nemtod hogy a VGA ventik hany voltosak ?
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #783 üzenetére
Eszre vettem, de mi lenne ha kombinalnad ? A BAT-ok bol csinalsz hutoblokkot
Na jo nem ''emelem'' a topic szinvonalat az ertelmes beszolasaimmal -
Winner_hun
félisten
Minek víz? Denevérfarmot tenyésztek, ha nem vetted volna még észre
Ramokra nem kell olyan, 34k lenne csak az a hűtésnek nevezett valami, tök felesleges.
Nem tom, hogy meddig műxik stabilan, a kezemnek már elég meleg, de majd alaposabban is tesztelni fogo, egy ventit mindenféle képpen fognak kapni. -
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #781 üzenetére
Nem azert, de amilyen leghutesed van... siman kijonne egy viz, igaz igy most jol nez ki a geped.
A ramjaidnak meg ilyen kell[link]
Mellesleg szerintem egyaltalan nem meleg a 49fokos ram. (elvileg 85ig muxik stabilan, bar azt ensem varnam meg.) -
Winner_hun
félisten
Mértem hőmérsékleteket 1,5 óra játék után így alakultak a hőmérsékletek:
Szoba: 25,5 fok
Fenti a mérés elején 27,5 fokos levegőt nyomtak ki, a proci egy napot ment előtte 100%-on.
Fenti ventillátorokat leállítottam, belógattam a hőmérőt és elkezdtem játszani. 32,9 fok volt a maximum, ami a házban uralkodott. Ez szerintem nem sok
Játék vége előtt 5 perccel a memóriákhoz raktam a hőmérőt, játszottam még 5 percet, a memóriák a hőmérő szerint 49 fokosan voltak. Ez az a hőmérséklet, ami a kezemnek már elég meleg volt, kap majd ventillátort a 4 modul.
A proci és a VGA hőmérsékletét nem tudom megmondani, mert nem írja ki everest, Win Vista powa. A VGA memóriája 40 és 45 fok körül lehetett. -
MoDD3rke
csendes tag
válasz
Winner_hun #771 üzenetére
oks
C^^ igen ott is vok , radikal-on is. a minap láttalak cod 1 ezni de nemdizti h te voltál
^1[BLOOD]^9csendes pusztito
^1[blO_od]^9csendes pusztito -
rolko
őstag
válasz
Winner_hun #776 üzenetére
Ja, a felső kettőt álltsd le! majd lógasd be a ventik között a hőmérőt! Úgy nagyjából a proc. és a VGA irányába!
-
-
rolko
őstag
válasz
Winner_hun #774 üzenetére
Ja, felül! És max terhelést a gépnek!
-
rolko
őstag
válasz
Winner_hun #768 üzenetére
Ja a házban! ne állítsd le mindet csak egyet ahol betudod tenni a hőmérőt.
-
MoDD3rke
csendes tag
LO_ol!
de áhhhh
látom sikeresen letörtél egy kondit az alaplapról
sok szerencsét a további moddokhoz ! -
Winner_hun
félisten
A hőmérsékletet vagy mit? A háznak enyhén szólva van egy kis szellőzése, nagyon nem lehet melegebb benne. Vagy állítsam le a ventiket? Nem dísznek vannak fent, lehet majd így is le kell szednem majd az egyik ventit, akkor meg lehet újraparafázni az oldalát, hogy ne legyen fölöslegesen egy ronda lyuk rajta
-
rolko
őstag
válasz
Winner_hun #766 üzenetére
Az nem rossz! De nézd meg zártházban is ha tudod!
-
Winner_hun
félisten
Mértem a kiáramló levegő hőmérsékletét a ház tetején elhelyezett ventillátoroknál. 27 fok. Szoba hőmérséklete 20 fok. A proci 100%-on, memóriákat mittuodmén, dolgoznak ott 4en bent
a VGA meg nem annyira főt, csak windowsban vagyok.
-
rolko
őstag
válasz
Winner_hun #764 üzenetére
Oké főnök!
-
rolko
őstag
válasz
Winner_hun #762 üzenetére
Na leszabtam a lemezeket! Szélére Al lemez csíkot rakok hogy takarjon és ez fogja tartani a plexit is. Csak 1db Al lemezcsík készült el ez is kb fél óra alatt!
-
rolko
őstag
válasz
Winner_hun #760 üzenetére
Amúgy jó ötletet adtál a funérlemezzel! Pont van itthon egy hatalmas táblám!
-
rolko
őstag
Fasza a géped!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Veriakilis #757 üzenetére
Sajna nincs, csakis AMD
Sajna olyat sem tudok, akinek ilyen rendszere van
ps: szedd le, nem tart az sokáig -
Veriakilis
senior tag
válasz
Winner_hun #756 üzenetére
Üdv Winner_hun!
Ha esetleg van kéznél gyári Intel hűtő, akkor megtennél egy szívességet?
Olyan gyári Intel hűtő, ami például a D920-as P4-en van (gondolom egyforma hűtőt ad az Intel a D-s sorozathoz,- réz magja van).
Lemérnéd nekem egy tolómérővel, hogy milyen távolságra van a hűtő lamelláinak alsó vége a processzorral érintkező réz magtól?
Fontos lenne.
Vagy nem tudsz valakit, aki le tudná mérni?
Nekem is ilyen van, de nem akarom azért leszedni, hátha van valaki, akinek van egy kéznél.
Előre is köszönöm!
Veriakilis -
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun #754 üzenetére
ha jön a viz milesz a denevérfarmmal?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sándor -P20- #753 üzenetére
Kösz
Pihent agy?
Víz? Azt akarok bele csinálni, de hgoy mikor, azt még nem tom, lenne előtte fontosabb mod is. Kb 3 hét múlva neki is állok, addig pihi van még. -
Sándor -P20-
senior tag
Tső!
Végig néztem a No:1 hozászólást, meg a képeket....
Háááát Szaaaal...
Asszem pihent agyért neked sem kell a szomszédba menni...
Tehát még 1X. Gratula a masinához...
Azért nekem valami hiányzik a cuccosból..
Monnyuk jó pár deci VÍÍÍZ... -
Thunder78
őstag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Gratulálok a moddingodhoz, nagyon jól néz ki!
Én is épp hasonlón gondolkozom mostanság, csak én a semmiből szeretnék házat építeni, nem egy meglévőt beburkolni. Ha meglesz feltöltöm
[Szerkesztve] -
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun #748 üzenetére
vanbenne valami
amugy ha valakit érdekel azért szeretnék homemade házat, mert láttam 1 gyönyörüt, amibe első látásra beleszerettem(coolermaster centurion5) de haver is olyat vette, a ház meg szerintem eléggé személyes, nehogymár átmennynek aztán ugyanaz viritson az asztal alatt mint nálam -
Winner_hun
félisten
válasz
rauschie #747 üzenetére
LOL A tápok szívják ki a levegőt a gépből
Elég lesz a házad szellőzése, de ez úgyis a gyakorlatban fog kiderülni. Ha meglesz a gép, bepakolsz mindent, használod a gépet és pár óra terhelés után leveszed az oldalát majd belenyúlsz és megállapítod, hogy melege van-e vagy sem. Én is így csináltam, így vettem észre, hogy a meleg a táp és az optikai meghajtók között igen megreked. Itt kezdődött az egész modding.... -
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun #746 üzenetére
a 12 centis ventivel ellátott táp lefele fújja a levegőt, nem?
Úgygondoltam hogy ami föntreked azt lehúzza a két hátsó ventihez azmeg kiviszi. Vagy hogyvan akkor ez a táp dolog?
gép az 3500körüli amd lenne, vga az max x1800gto(ami füt rendesen) de szerintem inkább kisebb.
-
Winner_hun
félisten
-
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun #744 üzenetére
elbénáztam, szellőzőrács lenne.
[link]
valahogy igy nézne ki légáramlásilag, azlenne a terv, hogy elöl egy 12es+a rács mögött egy 8as besziv, a táp fentről leküldi a meleget, két 80as meg hátul kitolja.
a ronda ellipszisek a ventik a rajzon, előre kéne csinálni egy helyet, fent balra a táp szeretne lenni az a tégla, középütt a gép oldalára a rács mögé szeretnék egy 8ast, hátol pedig alapból van hely 2nek.
mod: fölülre is kéne?ha két 8as sziv hátul akkor sztem nemnagyon tud megrekedni, mmint 4 ventivel amiből 3 egyirányba fúj azért már lenne huzat, beleesne a cooler is(freezer 7 pro, vagy hasonló)
[Szerkesztve] -
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun #742 üzenetére
-
Dufresne
addikt
válasz
Winner_hun #739 üzenetére
Grat, énis ezt peferálom, csendesség és funkcionalitás mindenek felett
Kicsit mókás, ahogy kilóg a BAT a házból -
válasz
Winner_hun #739 üzenetére
Pedig kiejtés szerint még ez is jó: BAT - Mindenek felett.
[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun #734 üzenetére
Kiejtés vagy leírás szerint nézzük? Mert kiejtés szerint az enyém a helyes, leírás szerint a tied.
[Szerkesztve] -
SaNyEe
aktív tag
válasz
rauschie #731 üzenetére
Nem az, bár ha nincs otthon dekopírod akkor valószínű állványos fúrógéped sincs de azért leírom
Szerettünk volna tökéletes köralakot gépházra és elkezdtünk gondolkodni mivel is lehetne ezt kivitelezni, mindenféle megfordult a fejünkben de túl sok lett volna állandóan az utómunka így arra a következtetésre jutottunk, hogy szerszámot kell készíteni (szerintem boltban lehet is ilyesmiket kapni de ha az emberek megvan minden eszköze hozzá akkor miért ne csinálja nemde?)
Szóval a cucc úgy néz ki, hogy van egy központi felfogatórész ami a fúró tokmányába megy be, a felfogatórészen van egy furat amibe bekerül egy állítható hosszúságú fémrúd a végén egy vágóéllel. A fémrudat meglapoltuk és egy csavarral be is lehetett tökéletesen rögzíteni kívánt hosszal (sugárral) a központi felfogatórészbe. A közp. felfogrésznek az alja egy 5mm-es átmérővel végződik.
Ezt az egész cuccot befogtuk egy állványos fúró tokmányába, alátettük a vasat amire egy 5,5mm-es lyukat fúrtunk, beállítottuk a megfelelő helyre a megfelelő sugárral és szép lassú fordulaton(3-500rmp) elkezdtük kivágni a lemezt.
Utána elég durva frizbit kaptunk, tökéletes gyilkolóeszköz
Ezután már csak le kellett reszelgetni a peremet és kész is volt a köralak, ami tényleg kör!!! -
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun #733 üzenetére
boccika
-
Winner_hun
félisten
válasz
rauschie #731 üzenetére
Nem kivitelezhetetlen, csak akkor kell egy reszelő is.Naszóval. Az első lukakat a gép tetejére vátam ki. Először azt csináltam, hogy felrajzoltam a ventik helyét, majd fúrtam egy 10es lukat, amibe bedugtam a dekopírt és elkezdtem vágni. Nem a leggyorsabb dolog volt, ezután taktikát váltottam. A kört kifurkáltam 3-as fűróval, majd végigtoltam rajta a dekopírt, majd a legvégén egy dremmelszerű csiszolóakármivel kör formát adtam neki. asszem így volt, másfél éve vágtam ki a gép tetejét
Winner_hun
és nem lesz átírva, egyenlőre
-
rauschie
senior tag
dekrpirfürész nékül hivitelezhetetlen 1 ventillátorhely?(fémbe)
müanyagba fogsz1 forró kést meg1 csiszolópapirt oszt csá
mod: topikcimet kéretik átiratni ''winner_hun és a bat'' re
[Szerkesztve] -
darabka
tag
válasz
Winner_hun #722 üzenetére
Hehhe, szép is az, amikor a júzer nekiáll szana meg séjjel mexelni a gépét...
Semmi csecsebecse, csak funkcionalitás, ez a remek dolog! A belbecs! -
törölt tag
válasz
LOOOOL!
UP Neked! -
válasz
Hány denevérnek kell még a gépedbe beköltöznie, hogy jó legyen? Lassan átalakul vámpírrá szegény.
-
rauschie
senior tag
válasz
olvastam, ne sértődj meg de egy bathez képest ez igencsak stockos, bár kéccségkivül 1edi
kipufogódobot nemakarsz a gépre rakni ugyanezzel a lendülettel? -
Winner_hun
félisten
válasz
rauschie #721 üzenetére
Még szép, a jelenlegit topikcímnek be kell teljesülnie
Milyen stockról beszélsz? Az tudomásom szerint a gyári hűtőt jelenti. Szerintem nézd át az első hsz-t, egy fél percet nem ment az a hűtő
Hogy hogy fog elférni? Az legyen a legnagyobb probléma, felfér az a kis drágaság mindenhova -
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun #720 üzenetére
batot a chipsetre?????
nem elég a stock? hogy fér az el?
azé haj....rá...... -
Winner_hun
félisten
Ha valaki véletlen látna egy olcsó értsd: 4k-s Coolink BAT-ot, akkor értesítsen azonnal, be akarom támadni a chipsetet is. De csak privátba
-
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun #717 üzenetére
láttam már ezt a házat, hátül ehymás fölött van a 2 db 80as venti, ha előre alulra betennék egy 12est az elég lenne?
idióta mintázat alatt a képet értetted amit felbabráltam, vagy azt a gyárilag odadomboritott csigavonalat, vagy mit? -
Winner_hun
félisten
válasz
rauschie #715 üzenetére
Első ránézésre az az idióta mintázat, ami nem tetszik a ház oldalán. Ha ez nem zavar, után természetesen oda és annyit lyukat teszel/tetetsz, amennyit csak akarsz, az én házamban sem volt, csak elöl és hátul egy egy ventinek hely, a többit én csináltam bele. Azthiszem nagyon nem bántam meg
Miaz, hogy fémben nem alakítható ki esztétikusan szellőzőnyílás?
Amúgy szvsz nem lenne elég az a 2db 8-as és a táp. Vagyis nem teljesen, különben nem csinálnának ilyen házakat. Elég az, de sokkal melegebb lesz benne, ezért nem árt egy két plusz ventit bele. Az oldallapon a CPU magasságában, amikor a másik gépem volt, ott volt nekem is a lyuk: [link], de a BAT miatt nem fért el, ezért alulra raktam kettőt nagyon nem bántam meg, sőőőt és a proci mostmár hátulról kapja a friss levegőt.
Ha elfér, lehet előre 12 centis ventit, szoktak is, de SZVSZ az nem éppen elég, mert a meleg felfelé száll, az alsó 12 centis a VGA hűsítésére jó lehet.
Ha képet szeretnél rá matricázni, akkor: [link], ha festeni, akkor pedig: [link]
[Szerkesztve] -
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun #714 üzenetére
énis tervezek gépet venni, illetve vmi komolyabbat de nincs piz drágább(SZEBB) házra.
adott azomban ez a ház[link], elis kérnék az árát, 3ezer valahányszáz forintot, és szerintem egy fekete festékszóróval összeresztve sztem gusztusos cuccot lehetne belőle összehozni, de csak 2 db 80mmes hely van benne, ráadásul mind2 hátul.
amit átalakitani terveztem: oldalra (meg ha muszály előre ie) kialakitani 1-1 80as helyet, az egészet feketére lefújni, esetleg kicserélni a kapcsolókat billenőkapcsolókra, neaggyisten ha negyon megteccene egy kép akkor azt kirakatni valahol ien felvasalható fóliára aztán oldalára felpakolni.
namármost ha a fémbe nem alakitható ki esztétikus módon egy szellőzőnyilás akkor az egészet b*6om, illetve nemtom hogy a 2x80mm+a tép ventije mit tudna produkálni hütés terén.
esetleg előre könnyebb lehet kialakitani a 12es helyet,(az mégiscsak müanyag)akkor nemkéne venti oldalra, de elsődleges szempont mindvégig az esztétikum maradna.
u.i: photoshoppal szórakoztam, nagyvonalakba vmi iet szeretnék, csak a kép vagy normálisan lenne fenn vagy nem lenne.[link] -
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #712 üzenetére
Olyasmi, mint a dremmel ? Vagy ilyen polírozófej ?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #711 üzenetére
Jaigen, az kimaradt, hogy a végén fúrógépbe fogható vmilyen köszörűszerűséggel kicsit utánaigazgattam, mert nem lett 100%-os kör.
-
rauschie
senior tag
a házba a ventiknek a lyukakat mivel vágtad ki?
-
Winner_hun
félisten
válasz
CriticalHit #708 üzenetére
Jahogy azt olvassa is valaki?
Meglesz
-
CriticalHit
addikt
válasz
Winner_hun #707 üzenetére
Írni a blog-ot! Semmi nem történt 4 napja?
-
Winner_hun
félisten
válasz
CriticalHit #706 üzenetére
Sehogy, amennyi légmozgás van, annyi elég neki, mert nem igen melegszik
-
CriticalHit
addikt
Elképesztő
.
Hogy hülnek a VGA memóriák? -
Winner_hun
félisten
válasz
Veriakilis #704 üzenetére
Kiválóan
60 fokot el sem éri a GPU hőmérséklete: [link]
[Szerkesztve] -
Veriakilis
senior tag
válasz
Winner_hun #703 üzenetére
Na bevált a fejtetőre állított Bat?
Működik a heatpipe fejjel lefele is? -
Winner_hun
félisten
-
robekri
addikt
2mm van-az aláírásomban lévő alaplap- a PCI és chipset hűtő között! Kiwi lwnnék erre mit találsz ki!
Tudom megreszelnéd 7900GT-m!LoL
Üdv.: Robe
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest