- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Plazma TV topic
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
Winner_hun #122 üzenetére
Ha profi megoldást akarsz, akkor:
- szilikoncsővel erenként szigeteled és a végén bezsugorfóliázod a szakaszt
- Egy nyáklemezre egymás mellé forrasztod, és így kötöd össze, majd lezsugorfóliázod. -
Winner_hun
félisten
válasz
huhh, ez volt a könnyebb szalagkábel, most megküzdöttem egy 80 eressel is
na az már munka volt
-
joci2000
senior tag
válasz
Helló
először is gratula a moddinghoz nagyon pöpecz lett
de nekem ez a floppy kábel nem teccik( ez saját véleményem), de ha adhatok 1 tanácsot ehhez a floppy kábelrövidítéshez. Szóval ha a dugót leszedted volna az 1ik végéről, és beljebb tetted volna, akkor a forrasztgatást és a szigetelést megspórolhattad volna.
én vhogy így csináltam az enyimével, sőt most már csőkábel is lett belőle.
-
Lalaland
tag
válasz
Inkább szerezni kéne neked egy nőt!!
Viccet félretéve, gratulálok minden moddingodhoz meg a kitartáshoz mert ezekkel elég sok kemény meló van!
ui: Sok jó ötletet adsz.... -
Ja no
aktív tag
válasz
A szalagkábelt én lekenném lakkal. (körömlakk, vagy hasonló, esetleg ''lőtstopp-lakk''). Aztán tennék rá azt az ezüst színű vastag tépet.
A többik kábelt meg zsuorcsövezném erenként, utána meg az egészet. (mármint ahol a kötések vannak) A lomexben van extra vékony zsugorcső is.
A szilikonnál meg vagy nem volt zsírtalanítva normálisan a felület, vagy ragasztás közben vizes volt a felület, vagy a tuszkolás közben nagyobb légbuborék került bele. szvsz. -
djyuri
őstag
válasz
Figy...ha a bolgyónk 1hz-es mozgása zavarja,akkor sajnálom...
Ez ellen nemtok mit tenni...
Ha én megragatszom,akkor átlaában elmek itthonról,mert eleve büdös és nem szeretem szagolni...
Meg marha ritka,hogy ha egy centit is mozgatni kell a cuccost...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest