Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünci86
csendes tag
kábellel rákötöttem a hangszóróm úgy jobb volt,full hangerőn minden,nade utána...
Egyszercsak mikor ránéztem lekapcsolt a gép se kép se hang.
Nagynehezen bekapcsolt de csak azt írta újraindíthatom,ezt párszor nyomtam,aztán az lett a vége,hogy újra kellett telepíteni.
Ezzel elment a délután mert lassú volt nagyon. Utána örültem mert a BT hangfallal rögtön összecuppantak, és szólt is. Az örömöm addig tartott míg a billentyűzettel nem próbálkoztam. Most azzal nem hajlandó párosodni a gép,sőt legtöbbször nem is látszik a bt listába (bekapcsoltam stb.) Utána gondoltam nincs driver (nde miért nincs?) és eltűnt az összes Asus progi. Szorgosan letöltöttem az oldalukról minden segédprogit stb amit találtam. Erre mikor telepítettem volna azt írta, hogy ez nem Asus gép....Asszem én feladom a windowsal barátkozást,nem szeret engem...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI OLCSOBB MOONSTONE GRAY
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest