Hirdetés
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
Én először annyit csináltam, hogy a gyári Windows 8-at lementettem külső USB vinyóra.
Ezek után leszedtem a Microsofttól a Windows 10 1511-es verziót, 32 bitest, csináltam pendrive-ot, és elindítottam a telepítést a meglévő Windows 8 alól, mindenféle Windows Update nélkül.Aránylag hamar felment, és azóta sincs semmi baja. Minden driver a helyén, működik a touch, az elforgatás, a fényerőszabályzás, a Windows-gomb. Még azt is megcsinálja, hogy amikor bepasszintom a dokkolóba, megkérdezi, hogy kilépjen-e a tablet módból, bár ez utóbbi kicsit hektikus, már máskor is megkérdezte.
Nem tudom, a Flash játékokkal mi a helyzet, de én Edge-ben néztem Full HD Force Awakens trailert, és minden további nélkül le tudta játszani. Nem mondom, hogy néha nem érzem lomhábbnak picit (mondjuk a McAffee ótvart még nem szedtem le), de az, hogy egyetlen drivert sem kellett külön leszednem, és hogy milyen szépen megy Win10 alatt, egészen lenyűgöz. Ennyiért szerintem best buy volt, minden hátránya ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Eredeti játékok OFF topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4127, 100% AKKSI
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest