Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
Én először annyit csináltam, hogy a gyári Windows 8-at lementettem külső USB vinyóra.
Ezek után leszedtem a Microsofttól a Windows 10 1511-es verziót, 32 bitest, csináltam pendrive-ot, és elindítottam a telepítést a meglévő Windows 8 alól, mindenféle Windows Update nélkül.Aránylag hamar felment, és azóta sincs semmi baja. Minden driver a helyén, működik a touch, az elforgatás, a fényerőszabályzás, a Windows-gomb. Még azt is megcsinálja, hogy amikor bepasszintom a dokkolóba, megkérdezi, hogy kilépjen-e a tablet módból, bár ez utóbbi kicsit hektikus, már máskor is megkérdezte.
Nem tudom, a Flash játékokkal mi a helyzet, de én Edge-ben néztem Full HD Force Awakens trailert, és minden további nélkül le tudta játszani. Nem mondom, hogy néha nem érzem lomhábbnak picit (mondjuk a McAffee ótvart még nem szedtem le), de az, hogy egyetlen drivert sem kellett külön leszednem, és hogy milyen szépen megy Win10 alatt, egészen lenyűgöz. Ennyiért szerintem best buy volt, minden hátránya ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest