Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezetékes FEJhallgatók
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- RAM topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Ezekből a típusokból amiket én nézegetek (olcsó ár, erős belső) nem nagyon vannak ilyen jobb dokkolók. Ez a minőségibb, drágább kategóriára jellemző.
Buszon/kocsiban amúgy sem használnék billt, akkor sem ha dokkoló lenne. Eleve utazásnál nem nagyon szoktam kütyüt nyomkodni, ha csak nem nagyon hosszú az út, de akkor is arra a kis időre bőven megfelel az érintőképernyő. Szóval nekem a bill csak asztalon kell, ott meg nekem kényelmesebb hogy pl én állíthatom be a képernyőtöl vett távolságát, és pozícióját a billnek. Másrészt meg ezek a dokkolós billek nem szoktak nagy minőségek lenni, még néha olyan drága piacvezető készülékeknél sem mint egy surface. Ellenben a belinkelt logi nagyon ígéretesnek néz pl ki, minőségben, kialakításban, használhatóságban.
Megértem hogy van aki dokkolósat akar mindenképp, csak nekem pont hogy felesleges, mert van olyan megoldás ami olcsóbb is, és szerintem jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Temu
- További aktív témák...
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest