- Memóriakártya topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- TCL LCD és LED TV-k
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Feltettem egy WimBoot-os Win8.1U1-et... hát nem volt kutya megcsinálni magát a bootolható USB-t. Most meg ott vagyok bajban hogy ez a verzió nem kompatibilis a termékkulcsommal, ráadásul Single Langue...azaz csak angolul van (mondjuk ez nekem nem gond, csak gondoltam szólok).
Ahogy sejtettem Netto 50Gb szabad az 54,5-ből
Persze erre jön majd még pár Update, egy Office meg a szokásos programok de szerintem max 45-nél megáll majd a helyzet. Klasszisokkal jobb mint a 26 ami előtte volt.Remélem hamarosan lesz majd egy kompatibilis rendszer is amit az elmentett termékkulccsal tudok aktiválni. Lehet átnyálazom a WimBoot készítésének módjait a jövőben így majd egy felkonfolt, driverezett rendszert készítek magamnak.
Jah amúgy egy "sima" Windows8.1 VL-t is leszedtem és rá tudtam bootolni. Szóval a helyzet nem reménytelen.
Tesztelem még a dolgokat, felkonfolom ezt a gépet és lementem külső lemezre, biztos-ami-biztos alapon. Ha minden jól megy, szentelek egy strófát a WimBoot-nak a cikkben amit írok a gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest