Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Feltettem egy WimBoot-os Win8.1U1-et... hát nem volt kutya megcsinálni magát a bootolható USB-t. Most meg ott vagyok bajban hogy ez a verzió nem kompatibilis a termékkulcsommal, ráadásul Single Langue...azaz csak angolul van (mondjuk ez nekem nem gond, csak gondoltam szólok).
Ahogy sejtettem Netto 50Gb szabad az 54,5-ből

Persze erre jön majd még pár Update, egy Office meg a szokásos programok de szerintem max 45-nél megáll majd a helyzet. Klasszisokkal jobb mint a 26 ami előtte volt.Remélem hamarosan lesz majd egy kompatibilis rendszer is amit az elmentett termékkulccsal tudok aktiválni. Lehet átnyálazom a WimBoot készítésének módjait a jövőben így majd egy felkonfolt, driverezett rendszert készítek magamnak.
Jah amúgy egy "sima" Windows8.1 VL-t is leszedtem és rá tudtam bootolni. Szóval a helyzet nem reménytelen.
Tesztelem még a dolgokat, felkonfolom ezt a gépet és lementem külső lemezre, biztos-ami-biztos alapon. Ha minden jól megy, szentelek egy strófát a WimBoot-nak a cikkben amit írok a gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest