Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
a computexen lett bemutatva valami új 8 colos wines készülék? Csak 10 col felettiekre emléxem.
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
joergie
őstag
Véleményem szerint EZ egy izgalmas darab, illetve a testvérmodellje, a telcast akármi.
egyelőre még csak Android, de júniusban bővítik dualbootra win8.1-el.
Kommentek közt találtam:
I hate This World !!Your Device Doesn't Have 3G & GPS !!
And Other Brand ( teclast Z3735D ) Doesn't Have HDMI !!
Onda Tablet:
Thank you for your mail.
When we got Onda V975i 3G Tablet,we will email you.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
tjb007
nagyúr
Ha ontani nem is ontják, de azért szépen lassan elkezdenek jönni majd azok is.
-
Crytek
nagyúr
Azt hittem hogy az MS ingyé szórja a 8-as licenszet majd a kinaiakat is ontják az olcsó Win-es tableteket. Hát ahogy látom sajnos nem
Nem bírja a HW vagy nem is támogatják nem tudom mi az oka pedig vennék egy win 8-as gépet is.
Next PC Upgrade: 2022
-
zeus90
aktív tag
Sziasztok!
Asus Transformer Book T300-ról van valakinek személyes tapasztalata?
Le szeretném cserélni a laptopomat és mindenképpen valamilyen win8-as hybrid/tablet-ben gondolkozom. Keret kb 200-250k lenne, minél közelebb a 200-hoz annál jobb.
Ami fontos, hogy Win 8 pro-val legyen és ne RT illetve HDMI-vel ki tudjam kötni egy monitorra és bírja is ezt a terhelést. Normál USB port pillentyűzet és egér miatt. Játék nincs tervben de hobbi fejlesztés igen ezért szeretnék minimum egy i5 procival és 4gb rammal szerelt gépet.
Amit még néztem és jelenleg favorit az a Surface Pro 2. Esetleg ezzel valakinek tapasztalata? Megéri a többlet költséget az első generációhoz képest? Nagyjából annyit találtam, hogy jobb az akku idő kicsit erősebb proci.
Bár látom nem nagyon pörög a topic, azért ha valakinek van egy jó tippje mit éri meg venni az ne habozzon. (Nem számít ha itthon nem kapni)
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
A dokkoló kapcsán meg kell kérdezni a céget. Egyes hírek szerint a 59-412776-os típusjelűhöz van dokkoló, a 59-412772-höz pedig nincs.
Két probléma van a cuccal: egyrészt a dokkolóban nem állítható a tablet dőlésszöge (csak egy fix szögben lehet berakni), másrészt a fullhd felbontás nem mindenkinek ideális egy ilyen eszközben (de ez nyilván szubjektív valamelyest).Szerk.: az Iponban 2 év gyári garanciával adják...
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
szigmat
tag
Elgondolkodtam egy Lenovo miix 2 10 vásárlásán. Innen venném: [link]
Tartozik hozzá a dokkoló vagy külön kell megvásárolni?
Most egy 15,6"-os notit használok, de ezt elég nehéz hurcibálni minden nap, 2,5 kg.
Levelezésre, exel, word használatra kéne, néha film nézés (dvd felbontás).
Egyetemre jönne velem fő gépnek, mellette lenne egy Nokia 520.
Szerintetek működhet ez a kombó? -
félisten
Üdv!
Én is W8-as gépen gondolkodom, és kérdezném, hogy milyen cerkát ajánlanátok hozzá?
Encore, vagy Miix2 lenne.A másik: ha használtan veszem a cuccot, akkor mire érdemes odafigyelnem?
MM-ben tapogattam meg korábban Encore-t, nagy összehasonlítási alapom nincs."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Flashback
addikt
Majd 50e olcsóbb lett, a kérdés hogy a ceruza a csomagban van-e?
[link]profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
MODERÁTOR
Tegnap próbálgattam egy Toshiba encore 8-ast. Nagyon lassú volt. Érzetre a processzorsebesség miatt, de másik w8-as tablet mellett érezhetően, bosszantóan lassú volt.
Gyári install volt (bemutató példány) és a 32 gigából 8.9 volt rajta szabadon.
Ennyi tapasztalat után én ilyet nem vennék, a sebessége bosszantóan akadályozó. -
danih
veterán
Na, 60-70-ig, csak nem olvasok vissza
Nem rossz kis eksön volt, nem is hallottam róla.(#179) Egon: na ez az, nagy semmi a láthatáron. Acer Aspire Switch 10-re várok még, de ha az sem lesz jó akkor már csakazértis veszek valamit a jelen felhozatalból hogy lenyugodjak. Leglábbis most így látom, lehet később lenyugszom enélkül is
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
60-tól 70-ig
Ez amúgy csak a tavaly karácsonyi MS akciónak köszönhető, amikor is Xbox 360 járt ezek mellé ajándékba. Sokak számára jó lehetőség volt ez a 8 hüvelykes Windows 8-as tabletek kipróbálásra; hogy hogyan lehetett kijönni belőle akár egy forint elbukása nélkül is szerintem nem kell részleteznem.[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Szerintem sokan rájönnek, hogy igazából nem is ilyen lovat akartak (nem divat a sajáét igények pontos felmérése illetve tisztázása - igazából én sem tudom, hogy nem lenne-e elég számomra egy 8 colos versenyző, amit időnként rákötnék egy monitorra plusz külső billentyűzetre és egérre...).
Sajna nem nagyon szivárognak az Asus T100-konkurenciák..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
danih
veterán
-
zoltan6
őstag
válasz parandroid #173 üzenetére
szerintem windows tabletes topicban nem androidos google nexus tabletet szeretne keresni
-
parandroid
félisten
válasz Flashback #172 üzenetére
Előbbi most akciós a hülyeazértnemvagyok boltban. Ami azért vicces, mert végre annyiba kerül, mint a google storeban (meg nyugaton mindenhol). Az más kérdés, hogy ki mennyi idő alatt tölti meg a 16GB-ot, mert sajnos nem bővíthető SD-kártyával.
De ez tényleg a másik topikba tartozik inkább.
Németeknél egyébként a Dell Venue 8 Pro is közelebb van a kívánt kerethez, sőt, most egy kicsit még olcsóbb is, mint a 16 GB-os Nexus 7.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok!
Egy tabletet szeretnék vásárolni
1. könnyen használható legyen
2. gyors
3. elfogadható áron (60-70 000ft ha van ilyen)
Előre is köszönöm a segítségeteket!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
BullZeye
veterán
Létezik olyan tablet:
2-3 év garancia van
11" -> 15" Gorilla Glass, amit napfényben is aránylag jól lehet használni külső munkáknál.
Win8 / Win8.1
Core i3-i5 + 4gb memória
Legalább hátlapi webcam
Van hozzá toll
Van hozzá dokkoló (monitor, bill és egérhez, +2 szabad usb) akár külön vásárolva is
Ára max 200ezer forint körülBármi érdekel, akár kínai csoda is, lényeg hogy külső munkánál használható legyen, és ne karcolódjon, és ne legyenek hosszú másodperces fölösleges töltési idők, valamint legyen állomáson egy dokkoló állomás, amivel "PC"-vé lehessen varázsolni.
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Asus VivoTab 8, amihez egy nagyon jó kis toll jár, viszont az égvilágért sem lehet elővarázsolni belőle azt, hogy egy random szövegbevitelnél én tollal írhassak, utána meg megjelenik a gépelt szöveg több-kevesebb sikerrel. A Windows 7-en be tudtam állítani (anno egy Pavilion tx1000-el ), a Windows Mobile 6 is tudta ezt magyar karakterekkel együtt, viszont itt fogalmam sincs, hogy hogy lehetne megoldani. Gyakorlatilag ilyen célból lett vásárolva (terepre, exel táblázatba jegyzetelésre + kiváltani a papír alapú határidőnaplót, ahova szintén elég a kézírás) de sajnos nem találom sehol ezt a lehetőséget.
Szóval mit kell hol beállítani, (egyáltalán be lehet-e). Ha nem, akkor milyen megoldás van rá?
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
tjb007
nagyúr
„ahogy észrevettem alapvetően azért nincsenek 4gb ramosok, mert 32bites az első bay trail széria, ha jól tudom a Z37*5 széria már 64bit-es.”
64 bites az első Bay Trail-T széria is, szóval nem ez az oka. Az ok ennél prózaibb.
A tavaly piacra dobott Windows 8.1-es tabletek nagyon nagy hányadába a Z3740-es SoC D-s változata került, ami maximum 2GB-ot kezel/támogat. Amikbe meg a sima Z3740-es került (pár darab ilyen volt) -ami amúgy meg maximum 4GB-ot kezel/támogat- azért nem raktak a gyártók 4GB-ot, mert ezzel párhuzamosan jelentősen növekedett volna az áruk, így még kisebb lett volna az érdeklődés egy amúgy is kevésbé népszerű és keresett termékcsoport iránt. -
joergie
őstag
Összeírtam egy pár bay trail tabletet(becsúszott egy celeron is), ami windows-os, és nem az ismertebb márkákból van. a langma-n nem tudtam kiigazodni, pedig elég ígéretesek. Árak dollárban értendők(erre jön ugye vám, posta, miegymás).
Igazából ahogy észrevettem alapvetően azért nincsenek 4gb ramosok, mert 32bites az első bay trail széria, ha jól tudom a Z37*5 széria már 64bit-es. Ez nem információ, inkább csak megfigyelés.
jóformán csak tinydeal-t, és az aliexpress-t néztem. langma volt csak az alibabán.ha jól figyelem, ez az egész noname kínai tabletesdi windows 8.1-el júniusban kezd majd beindulni a frissített 64bites baytrail procikkal.
észrevétel, fikázás privátban, ne itt offoljunk. igény esetén megnyitom, aztán szerkesztgethetitek ti is. az ismert gyártók típsuait nem volt ingerenciám összeírni, szerintem nem is fontos.
ha már itt tartunk, az lg tabbook 2 a favorit nálam. azt hiszem 11T540 a típuskódja.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Egon
nagyúr
Nem tévedtél el véletlenül, windowsos tabletet keres az ismerősöd?
A négymagos processzor (mindegy milyen) és a 16 GB-os háttértár elég gyanús (win-es tabletek általában min. 32 GB-os háttértárral kerülnek forgalomba, mivel az oprendszer mérete nem tenné lehetővé a kisebb tárhelyet)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
7
addikt
Szep estet!
Egyik ismerosomnek kellene minel hamarabb egy tablet a kovetkezo parameterekkel (hamarosan kulfoldre koltozik):
- minimum 10 huvelykes kijelzo
- minimum 16 GB hattertar
- minimum 2 GB RAM
- 4 magos CPU (e tekintetben kicsit szkeptikus vagyok, a magok szama fontos, de nem ez alapjan definialnam a processzort -- mindenesetre o ezt mondta)
- WiFiElsosorban netezesre, filmnezesre, otthoniakkal valo kapcsolattartasra hasznalna.
Keret: 100k HUF, csak itthoni szallitas jatszik, es 1 heten belul.
Javaslatok?
-
Flashback
addikt
Nincs itt nagy pörgés. Ennyire halott még ez a platform vagy mindenkinek minden működik?!
Surface 3 pro-t mikor és honnan lehet venni az EU-ból! Van valami infó?
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
parandroid
félisten
válasz Flashback #154 üzenetére
Az amerikaiak még mindig nettó árak. Bruttó kisker áron EU-ban sem sokkal olcsóbb, mint Mo-n.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Flashback
addikt
Azért az Amerikai vs Magyar árak durvák...
Asus Vivotab 8 Kint 300$ itthon kb 460$...
Unión belülről nem lehet rendelni olcsóbban valahonnan?[ Szerkesztve ]
-
GrandS
senior tag
Nekünk kellene egy ~10"-os Windows8-as tablet, ami képes 3g-re is és WiFi-re is. Lehetőleg fullHd, de abból egy kicsit endegünk.
-
Flashback
addikt
Sziasztok, tablet vásárlásban gondolkodom. Egyenlőre az igényeim:
- 10", Full HD
- Wacom toll
- Normál méretű USB
- Billentyűs coverVan ilyen?
-
Süvi
őstag
-
MODERÁTOR
-
Süvi
őstag
-
nexus6
aktív tag
válasz Rigormortiis #144 üzenetére
én is hasonló cipőben járok. szerintem még érdemes megvárni a jövő hetet, talán bejelentik a surface mini-t jó paraméterekkel... Bár most látom Neked inkább 10-es kellene...
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
Rigormortiis
veterán
Tabletvásárlás előtt állok, és mindenképpen win 8.1est szeretnék. A Surface prok nem játszanak az áruk miatt, játék nem szempont, viszont szükségem van hdmi kimenetre, hogy alkalmasint preziket\filmeket ki tudjak lőni külső megjekenítőre, és a kijelzőméret is 8' fölött legyen. Mit ajánlanátok?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
valaki közületek használ tud infót erről a win8 tabletről?
Asus Transformer Book T300LA Ebből is a Core i7-es tipus érdekelne 8GB rammal.
Minden infót amit tudtok róla osszátok meg velem.
Köszi.
-
parandroid
félisten
Hajlamos az ember elfelejtkezni róla, hogy ez is csak egy windowsos pc, és elvárni valami mobil eszközökre jellemző alapvető biztonságot. De belegondolva, végülis igazad van...
p
-
Egon
nagyúr
válasz parandroid #138 üzenetére
???
Windows 7-től 8.1-ig bezárólag működik a sethc.exe és cmd.exe átnevezése trükk, amivel admin joggal futó parancssort lehet kapni, és a net user utasítással felül lehet csapni bármilyen lokál jelszót (más Windowsokon más trükkel, de jellemzően szintén külső eszköz nélkül meg lehet hasonlót tenni).
Ennek semmi köze sincs a T100-hoz.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Dr. Student
senior tag
válasz parandroid #138 üzenetére
Konvergál a 0-hoz. Kb. 10 perc alatt megvolt a telepítés. Mintha nem is lett volna senkié.
HihetetlenDr. Student
-
Egon
nagyúr
válasz Dr. Student #135 üzenetére
Ha boot közben ki tudod kapcsolni (hogy elinduljon a recovery mód), akkor könnyen ki lehet ütni a jelszót, mindenféle segédeszköz nélkül...
-
Dr. Student
senior tag
Sziasztok!
A következőképpen jártam:
Újratelepítettem egy Lenovo Miix 2 table gépet és a jelszó kétszer rosszul írhattam be mert hibás jelszót ír ki. Nah most az a baj, hogy ez a főnököm gépe Milyen megoldások lehetnek, hogy a jelszó problémát átugorjam esetleg újratelepítsem.
Dr. Student
-
Egon
nagyúr
Most nézem, a Miix2 is fullhd, rosszul emlékeztem... Egy csomó helyen (Edigital, MM) van 130K-ért, csak azt nem tudom, hogy a billentyűzet is a csomag részét képezi-e ennyiért...
A fix betekintési szög tényleg nem hangzik túl jól. A zero air gap kifejezés mit takar?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
danih
veterán
Számomra a Miix 2 10 azért felejtős, mert a betekintési szöget nem lehet rajta változtatni, fixált - nekem ez tényleg fontos - emiatt meg sem néztem. Venue Pro 11 pedig HD-s, amit én sokallok ekkora méretre desktop módban
Aspire Switch 10 nekem ezért szimpi, mert egyrészt tényleg úgy lövöd be a betekintési szöget ahogy akarod, másrészt a felbontása sem FHD hanem 1366x768, ráadásul zero air gap-es ami nekem nagyon tetszik.[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Én most leginkább a Venue Pro 11 felé hajlanék, de sajnos a 180K-s árában nincs benne a hozzávaló billentyűzet (ami a dell shopban 140 dolcsiba fáj, azaz nálunk alsó hangon 40K lenne, ha lehetne kapni...).
A Miix10 2-ről mi a véleményed?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Na igen, ez a része (dokkoló, rögzítés) valszeg jobb lesz, mint a T100, de az Acer márka hallatán valahogy mindig kiráz a hideg: nem a minőségükről híresek... Nem lepődnék meg, ha szoftveres téren kb. annyi nyűgje lenne, mint a T100-nak (ami nekem soknak tűnik).
Lehet hogy a terveimmel ellentétben, még jó ideig nem lesz tabletem...[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Na ja. Viszont én úgy tudtam, hogy passzív hűtéses. De nem az.
Szerintem egy tablet az legyen passzív hűtéses. Úgy tűnik, ez kizárólag az Atomos tabletek sajátja (Windows-os vonalon) - bár a Pavilion x2 11 állítólag passzív hűtéses (abban Celeron proci van, 4 giga rammal, de csak 64 giga tárhellyel).
Kérdés, hogy mennyit ér az erősebb proci. Az Atomok is elég jók ezen a téren, videót vágni vagy kódolni meg a Vaio-n sem lenne érdemes... Szóval a magam részéről a full passzív üzemre (és a hosszabb akkuidőre) szavazok."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
danih
veterán
Remélem nem tart sokáig, meglátjuk. Három éve egy netbook családot vártam, és meglepett hogy szinte egyidőben a nemzetközi megjelenéssel nálunk is kapható volt. Nekem tetszik a rögzítése, erősnek tűnik, emellett olyan megoldás amit egyrészt ölbe lehet venni, másrészt tudod állítani szabadon a betekintési szöget.
-
Boonen007
őstag
Igen már az is van benne és tökéletesen teszi a dolgát. Sőt nyomtam egy teljes helyreállítást jelzem, hogy csak a gyári Toshiba beállításokra állította vissza tehát minden driver megmaradt ami tőlük származik+ az Office telepítő. (Imádom az egészet ) Felraktam az új nokia repair progit meg a többit és teljes funkcióval viszi a Lumia 920-asom még a Windows Phone Modern app is működik.
-
Egon
nagyúr
Hát a Dell meg a HP példájából kiindulva, lehet hogy ez az Acer jó sokára jön majd csak Mo-ra...
Rudi említette még ezt a Prestigio-t is, mint alternatívát (a szlovákoknál már kapható). Persze komoly kételyeim vannak a cucc minőségét illetően, és a felbontása is elég érdekesnek tűnik..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
danih
veterán
Jaja, nézd a tab jobb alsó, a bill jobb felső sarkánál a három pin-es kis csatlakozót, na az tölti a billt. Öröm ha munka közben lemerül, mert ha nagyon kell, toszhatod, még a tabot sem tudnád külön használni - mert össze kell őket csukni.
Amúgy jön még hó végén (Mo-n mondjuk nem tudom mikor) az Acer Aspire Switch 10, ami nekem első ránézésre szimpatikus. Anyagminőségre leszek kíváncsi, persze sokat nem várok, sőt, de azért egy T100-nál legyen jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Ez komoly?
Úgy látszik, aki nagyobb méretű (minimum 10 colos), Atom procis Windows-os tabletet akar venni, az - ha esetleg nem elégszik meg a T100-zal - mindössze csak két alternatíva közül tud választani ebben az országban: ha az alacsony felbontást preferálja, akkor Miix2-t, ha pedig kell a fullhd, akkor Venue Pro 11-et.
Nevetséges..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
MODERÁTOR
Pont ugyanezekre jutottam én is. Ott volt előttem élőben, de csak futólag néztem meg, meg nem mondom 100%-ra hogy magyar-e a billentyűzet, de szerintem igen.
Ha az akkuideje jobb lenne, én megvenném. De ez kevés. Vagy legyen "oké" ez az akkuidő, de egy erősebb procival, mert így kevés. -
Egon
nagyúr
Egy kicsit utánaolvastam.
A kijelző elvileg IPS, a triluminos technológia élénkebb (egyesek szerint természetellenes) színeke eredményez, ez szubjektív kategória, hogy kinek melyik tetszik.
Az üzemidő eléggé harmatos: 4-5.5 óta, teszttől függően; ez eléggé elmarad pl. a T100 9-10 órás akkuidejétől (persze az erősebb procinak, a nagyobb felbontásnak, és a picit méretesebb kijelzőnek ez az ára).
Nehéz értékelni ez a tabletet. A nagyobb felbontás következtében inkább tabletként lehetne jobban használni, de ezt t*kön szúrja a lájtos akkuidő. Az áa viszont (a minőségi kivitel tekintetében) igen jónak tűnik, így továbbra is minimum elgondolkodtató. Vajon magyar kiosztású a billentyűzet?[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Eléggé elgondolkodtató, bár ha jól láttam csak fehérben van, ami nekem eléggé kizáró ok.
A kijelző technológiának is utána kell néznem: nem tudom hogy miképp viszonyul az IPS-hez, pl. a betekintési szögek vonatkozásában, illetve a 4 W-os Atomokhoz képest kérdéses az üzemidő is. Ezen túlmenően, desktop módban lehetnek gondok a "túl nagy" felbontással is.
Aki elsősorban tablet módban szeretné használni, annak szvsz remek vétel."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
MODERÁTOR
200-ra levitték (270-ről) a Sony vaio tap 11 árát a Media Marktban, szerintem akit érdekel annak érdemes rámozdulni. Billentyűzet és toll is jár hozzá.
-
nexus6
aktív tag
logouton van dell venue 8 pro teszt, nézd meg...
Más: néztem, elég jól alakulnak az árak a tengerentúlon. A surface minit megvárom milyen lesz és egy benevezek egy win 8.1 tabletre.Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
danih
veterán
Wimboot-ot pakolt már valaki fel sikeresen itthon is elérhető 64 gigás tabra?
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Miix2 8-cat, de van pár problémám:
- Órák óta 0%-on áll a Windows Update frissítések letöltése
- BIOS-ban be van kapcsolva a SecureBoot, de az alatta lévő sorban azt írja, hogy ki van kapcsolva.
- Az érintőbillentyűzet kiosztását be lehet állítani valahol? Nincs szükségem az ékezetes karakterekre.
- Nincs Office-om, elvileg a kisméretű tabletekhez ingyen jár, erre még várni kell? -
Boonen007
őstag
Toshiba Encore meddig bővíthető MicroSDvel? 64Gbig?
Ja és ezt néztem ki hozzá. Jó lenne?
[ Szerkesztve ]
-
GrandS
senior tag
Adott egy Lenovo Windows-os tablet. Bedugom a SIM kártyát és nem tudom, hogyan kell a kapcsolatot vele felépíteni. Tud valaki segíteni?
-
tjb007
nagyúr
A J1900-nál valamivel gyengébb, persze ehhez tegyük hozzá azt is, hogy a J1900 magórajelei magasabbak a Z3770 magórajeleinél.
Mivel az eMMC chip az alaplapra van forrasztva, ezért elég nehéz és macerás a cseréje.(#104) peterkeT
Maga a chip lassabb.
Itt vannak a Dell Venue 11 Pro SSD verziós eredményei:[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz parandroid #104 üzenetére
a válaszidő és a 4K írás/olvasás gyors, és ez a lényeg, szekvenciálisan hiába csak egy vinyó sebességét tudja.
A vér nem válik VAZZE!™
-
parandroid
félisten
Itt mértem, ha ilyesmi érdekel: [link].
Szerk.: Ahogy nézem, kb egy asztali HDD sebességét hozza, nem egy SSD-ét. Azt nem tudom, hogy a vezérlő, vagy a tárolóegység lassabb-e, érdemes lenne keresni egy HD Tune eredményt hasonló, de SSD-vel szerelt gépről.
p
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
Meglássuk. z3770 hogy viszonyulhat amúgy egy J1900-as celeronhoz? Hasonlónak tűnik, és ilyet tervezek otthonra. Gyanítom annak a teljesítményéből némileg következtethetek majd erre is, nem? Gondolkodom még a pentiumos, vagy i3-as változatokon, de annyira egyik tablet sem nyűgözött le, hogy hajlandó legyek a közel dupla árat megfizetni. Erre talán egy Haswelles XE700 utód venne rá
A cikk egyébként azt írja, hogy az Atomos verzióban is lehet buzerálni az "SSD". Ezek szerint nem lehet lecserélni házilag valami értelmesebbre (mondjuk a tesztek alapján csak a szekvenciális sebessége tré, az meg annyira nem érdekel, úgyis SD kártyáról dolgozok most is ha fotószerkesztek, ráadásul gagyi 2-4GB verziókról)A vér nem válik VAZZE!™
-
tjb007
nagyúr
-
orbano
félisten
válasz parandroid #100 üzenetére
köszi! az SSD-je mennyire tempós? azt olvastam, hogy ez még a lényegi különbség a core-os változatokhoz képest.
A vér nem válik VAZZE!™
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- LG LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- Jó állapotú Apple iPad Air 4 WiFi + Cellular 64GB Green ! 1 Hó Jótállás
- Surface Book 2 13.5" Intel Core i7-8650U 16GB RAM 1TB NVME SSD Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black/Silver - Bontatlan
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi + Cellular 1TB Space Black - Bontatlan