- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- Windowsos tablet topic
- (kiemelt téma)
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Akciókamerák
- Apple MacBook
-
2000 - 1901
15629 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Ausztriában a 4GB RAM-os, Core i procis, 128GB-os verzió majdnem annyiba kerül, mint idehaza a 2GB RAM-os atomos. Érdemes megfontolni szerintem egy kiruccanást. A Dell úgyis világgaranciát vállal.
(#1998) Avicularia
A kiegészítőkben és karbantarthatóságbaan viszont jobb a Dell (ennek is van aktív stylus-a, slim keyboard-ja, de van akkus billentyűzet is hozzá, a tabletben meg cserélhető az akksi, meg állítólag pár belső komponens is).
Surface-t lehet egyáltalán hivatalosan kapni idehaza? -
Bogyó bá'
nagyúr
jah, de az IE-ben nincs helyesírásellenőrző
#1996) bogyo112:
Adblock Plus (IE alatt nyisd meg)
nem az igazi, hufilter nincs benne és kicsit az IE is belassul tőle
Köszi! Letöltöttem, telepítettem, de mondjuk az Index.hu ugyanúgy tele van szeméttel, mint eddig. Éppen a gyorsulásban bíztam volna, hogy a fölösleget ugye le sem kellene töltenie...
szerk a Firefoxos verzió hibátlanul működik viszont.
-
Avicularia
veterán
-
tlac
nagyúr
jah, de az IE-ben nincs helyesírásellenőrző
#1996) bogyo112:
Adblock Plus (IE alatt nyisd meg)
nem az igazi, hufilter nincs benne és kicsit az IE is belassul tőle
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én még működőképes reklámblokkolót nem találtam IE alá....

-
Enzo_86
tag
Én ilyenek miatt meg sem próbáltam feltenni a Chromeot. Inkább használom az IE-t. Az sztem remekül használható tabon. (Asztali gépen viszont egyértelműen a Chrome nyer
)Eleinte a rohadt sok reklám ment az agyamra, de végül találtam rá megoldást, amivel nem kell nézegetni IE alatt őket

-
Integra
titán
-
Akron99
aktív tag
-
Romvr
őstag
Dettó. Vagy éppen átváltok a mellette lévő tab-ra

-
Integra
titán
asszem megtaláltuk a megfelelő tabletet a dell venue 11 pro 5130 személyében. igaz nem fehér, se rózsaszín, de kifogja bírni

-
Bogyó bá'
nagyúr
Én egy picurka BT-s egérrel használom a 8"-ost....
-
tlac
nagyúr
TESCO Tablet... hajam leteszem.

Kár hogy pont nem jó semmire.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
7" kevés a mindennapos használathoz. 5-ből 2 alkalommal nem találom el a bezárást az én 8"-osomon, se a linkeket, stb... frusztráló tud lenni. Bánkódom is hogy nem 10"-ost vettem végül.
Az 1Gb RAM meg haza is vágta a gépet. 3 ablak Chrome-ban és már sírva könyörög még több RAM-ért.Viszont dicséret, hogy van HDMI kimenet is, az nem túl elterjedt sajnos.
szerk.: A dedikált tápcsati is piros pont.
5-ből 2 alkalommal nem találom el a bezárást az én 8"-osomon, se a linkeket, stb... frusztráló tud lenni.
ugyanez van nálam is
de a kedvencem az, mikor a chromeban be akarok zárni egy fület, de helyette egy újat nyitok, ez totál rendszeres -
gery2123
őstag
Na akkor ki csinált eddig wimboot - ot? Gondolkodtam, hogy jó lenne egy-két helyet megtakarítani a tabon csak hát nekem ezek a külföldi összefoglalók kicsit zavarosak, pedig nem vagyok a parancssor ellen (1 év szinte folyamatos Linux használat után sokszor egyszerűbb is). Ha valaki tud benne segíteni azt megköszönném.
-
Romvr
őstag
TESCO Tablet... hajam leteszem.

Kár hogy pont nem jó semmire.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
7" kevés a mindennapos használathoz. 5-ből 2 alkalommal nem találom el a bezárást az én 8"-osomon, se a linkeket, stb... frusztráló tud lenni. Bánkódom is hogy nem 10"-ost vettem végül.
Az 1Gb RAM meg haza is vágta a gépet. 3 ablak Chrome-ban és már sírva könyörög még több RAM-ért.Viszont dicséret, hogy van HDMI kimenet is, az nem túl elterjedt sajnos.
szerk.: A dedikált tápcsati is piros pont.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem a mérete miatt pont bejönne (tényleg mindenhova hurcibálósnak kell a tablet, nem véletlen, hogy nem 10-est vettem), de az 1 GB RAM és a 80 dkg(!!!) tömege használhatatlanná teszi szerintem. Tényleg, miből van ez, öntöttvasból?!

szerk: meg nincs benne GPS, ez nálam kizáró ok lenne...
szerk2: érdekes, hogy nem a microUSB-n töltődik, hanem a leírása szerint dedikált tápcsatija van. -
hito
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
-
hroberto
veterán
-
gery2123
őstag
Fagyások miatt alaphelyzetbe állítottam egy Lenovo Miix 2 tabletet.
Ez után folyamatosan egy szöveg látható a kijelző jobb alsó sarkában ezzel a tartalommal:
Windows 8.1
Nem megfelelő a biztonságos rendszerindítás konfigurációja
Build 9600.Ettől függetlenül minden működik, csak kicsit zavaró. Nem értem mitől van ez, és mi rá a megoldás?
Rakj fel minden frissítést és el fog tűnni. Nálam is ez volt amúgy nem rakta fel a frissítést.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez után folyamatosan egy szöveg látható a kijelző jobb alsó sarkában ezzel a tartalommal:
Windows 8.1
Build 9600.Ettől függetlenül minden működik, csak kicsit zavaró. Nem értem mitől van ez, és mi rá a megoldás?
Mire beállítgatod, újra letöltöd a frissítéseket, addigra magától eltűnik a felirat. Szóval semmi pánik!
-
hroberto
veterán
Windows 8.1
-
ooszi
senior tag
A Belarc Advisor pontos infóval tud szolgálni a rendszerről, beleértve a product key-t is. Fentebb írtam, hogy lehet kipróbálni (a még telepített windows 8-on), hogy az így kapott product key helyes-e.
Utána újrarakhatod, a Windows 8 tud telepítőlemezt csinálni (pendrivera). Itt van hozzá a leírás.A problémád az lesz, hogy a recovery partíció törölve lett, de ezt lemezkezelőből ellenőrizd, ott kell lennie egy kb. 6-8 GB-os recovery partíciónak. Ha nincs ott, akkor vagy törölte a botor tulaj, vagy bölcs volt és kiírta pendrive-ra (akkor nyaggasd a pendrive-ért, ezért sír neked a Windows).
köszi az infot, mindjárt nézem
-
pengwin
addikt
A Belarc Advisor pontos infóval tud szolgálni a rendszerről, beleértve a product key-t is. Fentebb írtam, hogy lehet kipróbálni (a még telepített windows 8-on), hogy az így kapott product key helyes-e.
Utána újrarakhatod, a Windows 8 tud telepítőlemezt csinálni (pendrivera). Itt van hozzá a leírás.A problémád az lesz, hogy a recovery partíció törölve lett, de ezt lemezkezelőből ellenőrizd, ott kell lennie egy kb. 6-8 GB-os recovery partíciónak. Ha nincs ott, akkor vagy törölte a botor tulaj, vagy bölcs volt és kiírta pendrive-ra (akkor nyaggasd a pendrive-ért, ezért sír neked a Windows).
-
ooszi
senior tag
-
hito
nagyúr
-
ooszi
senior tag
-
fateless
veterán
Még az sem kell igazán, hamar megvan, ha jól emlékszem, 40 perc volt, talán annyi sem.
-
gery2123
őstag
-
hito
nagyúr
Ahhoz nem kell termékkód. Gépházon belül frissítés és helyreállítás és ott a "tartalom és alkalmazások törlése és a windows újratelepítése"
Ez gyalul és újra is telepít. 220V kelleni fog hozzá.
-
ooszi
senior tag
-
fateless
veterán
-
ooszi
senior tag
Ezaz hogy nincs meg a doboz, a gépen meg nincs rajta, agyon kuszált win8.1 van rajta a régi tulajtól, újra kellene rakni, de hát nincs mivel.
-
hito
nagyúr
Ha a dobozban nincs, vagy a gépen valahol, akkor sehogy.
Bocs, most olvasom pengwin hozzászólását felettünk. Akkor lehet hogy valahogy mégis. Passz. Én úgy tudtam, hogy nem lehet.
-
ooszi
senior tag
Sziasztok vettem egy HP tabletet itt a PH-n, amin eredeti win 8.1 van, a srác nem tudja az aktiváló kulcsot a win 8.1 nek, hol tudnám én azt megkeresni?
-
pengwin
addikt
Ilyen rendszerinfó programra tudnátok példát? Már kerestem, vmit egyszer ki is próbáltam, de nem jó kódot adott. Legalábbis az Miix2-n nem tudtam vele aktiválni az Officet, amit ha jól tudom ugyanazzal kell. külföldön vagyok és sajna a doboz amin a kód van elvileg (nem is annyira emléskszem rá) otthon van.
office-nak külön kódja van, a dobozban van a garancia papirok közt.
amit a rendszerinfó megad, azt úgy lehet tesztelni, hogy beírod a termékkulcs megváltoztatásánál (vez.pult=>rendszer). ha hibaüzenet nélkül beveszi, akkor sem történik semmi, és ez a jó)
-
gbela
senior tag
Azért Yoga 2, mert kapható belőle androidos és windows-os verzió is, amik kb. mindenben megegyeznek.
MÁS: Dell Inspiron 11 (2in1) és Inspiron 13 7000 várható idehaza? Ha igen akkor kb. milyen áron?
Lassan megérik a laptopom is a cserére, lehet praktikusabb lenne ilyenre cserélni, mint egy külön tabletet beállítani mellé.(#1939) hito
vannak rendszerinfó programok, amik meg tudják jeleníteni a rendszerinformációkat (Win8 serialt is, teljes egészében)Ilyen rendszerinfó programra tudnátok példát? Már kerestem, vmit egyszer ki is próbáltam, de nem jó kódot adott. Legalábbis az Miix2-n nem tudtam vele aktiválni az Officet, amit ha jól tudom ugyanazzal kell. külföldön vagyok és sajna a doboz amin a kód van elvileg (nem is annyira emléskszem rá) otthon van.
-
pengwin
addikt
Azért Yoga 2, mert kapható belőle androidos és windows-os verzió is, amik kb. mindenben megegyeznek.
MÁS: Dell Inspiron 11 (2in1) és Inspiron 13 7000 várható idehaza? Ha igen akkor kb. milyen áron?
Lassan megérik a laptopom is a cserére, lehet praktikusabb lenne ilyenre cserélni, mint egy külön tabletet beállítani mellé.(#1939) hito
vannak rendszerinfó programok, amik meg tudják jeleníteni a rendszerinformációkat (Win8 serialt is, teljes egészében) -
Viktoár
addikt
Köszönöm az infot.

-
TedThomas
aktív tag
-
Necc
addikt
Valahol volt itt a PH!-n changelog, lenyeg a lenyeg hogy vegre letilthato lett az MSAA (nehany jatek mindenaron 2x MSAA-val dolgozott csakhogy ebben az IGP-ben 4x MSAA feldolgozok vannak, es a teljesitmenyvesztes emiatt oriasi 2x szinten is), es tovabbi jatekok kompatibilitasa valamint grafikai hibaja oldodott meg.
-
hito
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
hito
nagyúr
Tud valaki esetleg win8.1-re (GSM) tárcsázó alkalmazást?

-
tjb007
nagyúr
Ennek nincs előző verziója (vagyis van, de az Androidos és elég messze van ettől).
-
TedThomas
aktív tag
Kár hogy csak 32GB-ot raktak bele. Az előző verzióról vannak magyar tesztek is.
Ha bejön a formája akkor szerintem nagy gond nem lehet vele.
Kérdéses, hogy hol árulják bill-el és milyen az a bill mondjuk ölben. Asztalon nem lehet vele gond. -
gery2123
őstag
Lesz az is. (vagy én vagyok ilyen optimista ☺)
Mas; nem ide tartozik teljes mértékben de; ti milyen metros appokat használtok erre arra? Tegnap nem igazán néztem ezeket még, de ma szeretnék mindent felrakni amit androidon is használok. Rss, viber, face,......
-
tlac
nagyúr
Ha minden igaz akkor a proci driver vga az kernel szinten van már a 8.1 be, nem gondolnám, hogy a win10 annyira más lenne majd. Sőt ugyanilyen spec tabletek jönnek majd ki vele szerintem. Úgy gondolom ez a platform azért min 2 évig még támogatva lesz. És a think pad 8 biztos kap majd támogatást ahogy a lenovo ismerem. (azért ők nem egy acer) és a miix 2 8 szinte ugyanaz csak HD kijelző.
én inkább a szenzoroktól tartanék: gps stb.
a win8.1 még sokáig támogatva lesz
-
gery2123
őstag
Ha minden igaz akkor a proci driver vga az kernel szinten van már a 8.1 be, nem gondolnám, hogy a win10 annyira más lenne majd. Sőt ugyanilyen spec tabletek jönnek majd ki vele szerintem. Úgy gondolom ez a platform azért min 2 évig még támogatva lesz. És a think pad 8 biztos kap majd támogatást ahogy a lenovo ismerem. (azért ők nem egy acer) és a miix 2 8 szinte ugyanaz csak HD kijelző.
-
tlac
nagyúr
-
NGA
addikt
srácok, segítsetek nekem kérlek.
egy barátnőmnek keresek tabletet, elsősorban filmnézésre, film tárolásra, hogy ha kicsi a tárhely, akkor lehessen csatlakoztatni hozzá külső tárhelyet, usb csatolós 2.5-es hdd-t etc és gond nélkül használja.
16:9-es fhd kijelző kellene, windows oprendszerrel és megfelelő hardverrel.
és akkor ami nagyon fontos női szemmel: ha lehetséges rózsaszín vagy fehér
mit ajánlotok? asus transformer book-ok, amiről lelehet szedni a billentyűzetet?
nem feltétlenül a legolcsóbb kell, mondjuk 100e-150e között mi az amivel érdemes foglalkozni? és mi az ami a legszuperebb lenne 200e-ig? surface3 most kimarad, az brutál drága..Miix 2 10. Az fhd. A többi nem.
/most látom, már túl vagyunk ezen :-) /
-
tjb007
nagyúr
Ugyanaz vonatkozik ezekre is mint az asztali PC-ken és notebookokon futó verziókra.
-
gery2123
őstag
Mivel ezek a készülékek komplett Windows alapú cuccok, így simán megkapja, ha a win8.1 lehet majd frissíteni 10-re. Itt nem gyártóspecifikus a frissítés mint android vagy más mobile fronton.
-
Integra
titán
igen, most látom, hogy azok egytől egyig 1366x768-as kijelzővel szereltek.
nézem ezt a lenovot, nem tűnik rossznak elsőre. vajon ezek is megkapják a windows új verzióját? vagy ilyen készülékeknél nincsen szoftver update hozzá? -
Bogyó bá'
nagyúr
egy barátnőmnek keresek tabletet, elsősorban filmnézésre, film tárolásra, hogy ha kicsi a tárhely, akkor lehessen csatlakoztatni hozzá külső tárhelyet, usb csatolós 2.5-es hdd-t etc és gond nélkül használja.
mit ajánlotok? asus transformer book-ok, amiről lelehet szedni a billentyűzetet?
nem feltétlenül a legolcsóbb kell, mondjuk 100e-150e között mi az amivel érdemes foglalkozni? és mi az ami a legszuperebb lenne 200e-ig? surface3 most kimarad, az brutál drága..Az Asus nem fullHD, csak a Lenovo Miiix 2 10" az az olcsóbbak közül (64GB tárhely).
-
gery2123
őstag
nem feltétlenül a legolcsóbb kell, mondjuk 100e-150e között mi az amivel érdemes foglalkozni? és mi az ami a legszuperebb lenne 200e-ig? surface3 most kimarad, az brutál drága..Így van, szinte csak ez van ilyen színben, de nem láttam még fehér vagy rózsaszín 64gb-t. Hiába van 500gb a billentyűzetbe ha a tabletre nem tud másolni szinte semmit.
-
Integra
titán
nem feltétlenül a legolcsóbb kell, mondjuk 100e-150e között mi az amivel érdemes foglalkozni? és mi az ami a legszuperebb lenne 200e-ig? surface3 most kimarad, az brutál drága.. -
gery2123
őstag
Köszönöm szépen, akkor lehet felrakom én is ha haza értem, kíváncsi vagyok.
Amúgy 64gb micro SD fogad a miix 2 8 igaz? -
Akron99
aktív tag
Sziasztok, egy kis érdekesség: Írtam a Thome-nak egy emailt, amiben arról érdeklődök, hogy független-e a modell, és a pixelhibáról tudnak-e, megjött a válasz:

A link a táblagépek listájára vezet.
DE!!! A táblagép elérhető az oldalukon.
Azt se tudják mit beszélnek

Tényleg érdekes, hogy így eldugták. Egy T-pontban az ügyintéző nekem is csak a szemöldökét húzogatta mikor mondtam, hogy miix2-őt szeretnék vásárolni. Meg később a 1430-on az ügyfélszolgálat sem elsőre talált rá. De végül az oldalon rendeltem. Már visszaigazolták a szállítási időpontot.
Az is fura, hogy a webshopos kínálatban a táblagépek között nincs is Windowsos. Szerintem készül itt valami

-
tlac
nagyúr
nem vettem észre változást
valószínűleg a desktop játékokban lenne különbség, ha valaki esetleg olyanra is használja a gépét
vagy ha a gyárival van valakinek valami problémája, akkor ezzel lehet még próbálkozni
-
gery2123
őstag
Nem a BIOS van valahol eldugva a kód, és a Windows felismeri? Nekem valami ilyesmi rémlik.
Ja és van akkor valaki aki felrakta az újabb Intel driver a lenovo helyére? Ha igen van e valami lényegi változás? Fogyasztás, sebesség!
-
hito
nagyúr
Azt nem tudja megnezni. Csak egy resze lathato windowson belul, a fele ki van x-elve.
-
pengwin
addikt
A Win8-hoz legyen aktiválási kódod. Mielőtt nekiállsz telepíteni, nézd meg, milyen kóddal van aktiválva a tableten az előre telepített Win, azzal újra aktiválhatod telepítéskor.
Vagy vehetsz külön kódot is.
A tableten lehet hivatalos Mikorszoftos programmal telepítőlemezt csinálni. -
gery2123
őstag
Egy kis infó:
A Lenovo Miix 2-nek, spéci Intel IGP drivere van, ami alapesetben csak a gyártótól származóval frissíthető. Viszont a Lenovonak a legfrissebb drivere is tavalyi.
A jó hír az, hogy lehet próbálkozni ilyen esetekben a hivatalos Inteltől származóakkal is, és ebben az esetben úgy tűnik hiba nélkül működik is.Ahhoz, hogy telepíteni lehessen a friss Inteleset, először eszközkezelőben a videokártya alatt el kell távolítani az aktuális drivert, majd restart és utána már hiba nélkül felmegy.
nagyúr
Egy kis infó:
A Lenovo Miix 2-nek, spéci Intel IGP drivere van, ami alapesetben csak a gyártótól származóval frissíthető. Viszont a Lenovonak a legfrissebb drivere is tavalyi.
A jó hír az, hogy lehet próbálkozni ilyen esetekben a hivatalos Inteltől származóakkal is, és ebben az esetben úgy tűnik hiba nélkül működik is.Ahhoz, hogy telepíteni lehessen a friss Inteleset, először eszközkezelőben a videokártya alatt el kell távolítani az aktuális drivert, majd restart és utána már hiba nélkül felmegy.
-
Viktoár
addikt
-
tlac
nagyúr
-
fabicska
aktív tag
-
NGA
addikt
igen, csak legyen kódod és drivered
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Lehet úgy a tabletet (toshiba encore 8) telepíteni mint egy asztali gépet? Tehát fogom a boot-os pendrive-ot,otg-n keresztül rádugom,bebootolok és felrakom a win8.1-et? Persze a meghajtót legyalulnám a telepítővel nullára hogy több hely legyen telepítés után.

-
hito
nagyúr
Semmivel nem tud többet, mint a 3. Felbontás stb nem változott, ram se, tár sem, csak egy icipicit gyorsabb. Kapni itthon meg nem lehet. A proci 3740 helyett 3735 lett, de a Windows az Windows with Bing és nem kapsz hozzá Office-t csak 1 év Office 365-öt. Szóval rosszabb vétel ez alapján-
Miix 10 vs Miix 2 10
2760 - 3740
2 mag 32 bit - 4 mag 64 bit
1 mega cache - 2 mega cache
1366x768 - 1920x1200
ddr2 - ddr3Na ezek alapján látszik miért is avult el.
A linked alapján meg tényleg gyengébb a 3-as szinte mindenben, és nem 16:10 hanem 16:9. Én pont a 16:10 miatt vettem meg a 2-est, pdf-nél számít.
Ez a 4mag 64bit itt nem sokat er a 2GB ram miatt. Keves rammal a 64bit nagyobb szivas, mint ugyanannyival a 32bit.
-
tjb007
nagyúr
Semmivel nem tud többet, mint a 3. Felbontás stb nem változott, ram se, tár sem, csak egy icipicit gyorsabb. Kapni itthon meg nem lehet. A proci 3740 helyett 3735 lett, de a Windows az Windows with Bing és nem kapsz hozzá Office-t csak 1 év Office 365-öt. Szóval rosszabb vétel ez alapján-
Miix 10 vs Miix 2 10
2760 - 3740
1366x768 - 1920x1200
A linked alapján meg tényleg gyengébb a 3-as szinte mindenben, és nem 16:10 hanem 16:9. Én pont a 16:10 miatt vettem meg a 2-est, pdf-nél számít.
Ugyanakkora a 2-es és a 3-as felbontása is (1920x1200), így a képarány is változatlan.
Azon az összehasonlító oldalon van egy-két elírás, pontatlanság.
Mondjuk az meg a Lenovo részéről érdekes, hogy ugyanakkora akku mellett az egyiknél 7, a másiknál meg 8 órát írnak becsült üzemidőnek. -
NGA
addikt
Ebből a szempontból igazad van. Ebben az esetben az újabb gyengébb, mint ahogy már én is írtam. Csak nem értettem, hogy jön ide a sima 10.
Mert én arra írtam, hogy elavult. Te írtad, hogy a kettes is elavult, és hogy nem érdemes venni. De ha jól megnézzük, kiderül, hogy nem avult el, sokkal jobb vétel, mint a hármas.
-
Avicularia
veterán
Ebből a szempontból igazad van. Ebben az esetben az újabb gyengébb, mint ahogy már én is írtam. Csak nem értettem, hogy jön ide a sima 10.
-
NGA
addikt
Nem értem ez mi amiről írtál. Egyel feljebb linkeltem az összehasonlítást.
Lenovo Miix 10 és Miix 2 10 összehasonlítás. Azaz a kettes mindenben jobb és fejlettebb, mint az egyes, emiatt az egyes már elavult. De a kettes jobb mint a hármas szinte mindenben, igy ha ebből a szemszögből nézzük, akkor a hármas egy lebutított kettes. Gondolom így érthetőbb.
-
Avicularia
veterán
Miix 10 vs Miix 2 10
2760 - 3740
1366x768 - 1920x1200
Nem értem ez mi amiről írtál. Egyel feljebb linkeltem az összehasonlítást.
-
NGA
addikt
Miix 10 2-öt már nem érdemes venni, elavult. Már itt a 3 belőle, igaz nem sokkal tud többet.
Miix 10 vs Miix 2 10
2760 - 3740
1366x768 - 1920x1200
-
Avicularia
veterán
De miért elavult ? Mi az szerinted, ami miatt jobb választás a 3 a 2-nél ?
Mert azon kívül, hogy a három nagyobb a kettőnél semmivel. Egy gyengébb SoC került belé (szóval ez még visszalépés is), most már nem ezüst színű, hanem fekete, plusz a dokkolót sikerült egy kicsit átszabni. Ennyi a különbség a kettő között.Olcsó 8-asnak meg ott van mondjuk az ASUS VivoTab Note 8.
Oké, nem elavult, rosszul fogalmaztam. Bár ha valamiből kijön egy újabb verzió, akkor a régebbi elvileg elavul.
Mondjuk tényleg gyengébb az újabb
[link] -
tjb007
nagyúr
A miix 2 10 elavult, mivel már kapható a miix 3 10. Lehet félreérthető volt az írásom. Igaz drágább is kicsivel mint a 2.
De miért elavult ? Mi az szerinted, ami miatt jobb választás a 3 a 2-nél ?
Mert azon kívül, hogy a három nagyobb a kettőnél semmivel. Egy gyengébb SoC került belé (szóval ez még visszalépés is), most már nem ezüst színű, hanem fekete, plusz a dokkolót sikerült egy kicsit átszabni. Ennyi a különbség a kettő között.Olcsó 8-asnak meg ott van mondjuk az ASUS VivoTab Note 8.
-
Avicularia
veterán
Egyébként amiért ide írtam, szeretnék egy win8 tabletet. Leginkább tartalomfogyasztásra lenne. Viszont nem tudom, hogy 8 vagy 10 esetleg 12 collos kellene nekem. Most egy LG gpad 8.3 fullhd androidos tabletet használok, ezt szeretném lecserélni. A fent linkelt miix 3 10 lenne az egyik kiszemelt. De nem zárkózom el akár a surface pro3-tól sem, viszont nem tudom, hogy nem lenne az már túl nagy méretileg. Esetleg olcsóért egy 8 collos?
-
gery2123
őstag
A miix 2 10 elavult, mivel már kapható a miix 3 10. Lehet félreérthető volt az írásom. Igaz drágább is kicsivel mint a 2.
azért mert kapható még nem elavult a miix 2 10" a három nem sok mindennel nyújt többet az elődnél. Akkor nekem se kellett volna megvenni a mix 2 8" mert itt a 3? Igaz abban 1 gb ram van ha minden igaz.
-
Avicularia
veterán
-
tlac
nagyúr
téves, nem is kapható még Európában
-
Avicularia
veterán
-
tjb007
nagyúr
Miix 10 2-öt már nem érdemes venni, elavult. Már itt a 3 belőle, igaz nem sokkal tud többet.
Egészen pontosan mi is az, ami elavulttá teszi a 2-höz képest ?
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok, egy kis érdekesség: Írtam a Thome-nak egy emailt, amiben arról érdeklődök, hogy független-e a modell, és a pixelhibáról tudnak-e, megjött a válasz:

Ugyanezt mondta múltkor nekem az ügyfélszolgáltatos az online call centerben. Még be is linkeltem neki. Azt mondta ne azt nézzem, hanem hogy mi van a táblagépek menüpont alatt.
-
Avicularia
veterán
-
tlac
nagyúr
Igen úgy néz ki, de felületi kopás. A képen kicsit drasztikusabb mint a valóságban. A kezemmel nem is veszem észre mert csak a festék hiányzik ott. Mas gondom eddig nincs vele, se karc se más sérülés se pixel hiba, hang jó, kamera oké. Garancia van.
Más ; office aktiváló nekem egy volt benne a páromnak 2. Én jártam rosszul, vagy ő járt jól? ☺
nekem is kettő van
-
gery2123
őstag
-
dcenter
csendes tag
-
pengwin
addikt
Igen úgy néz ki, de felületi kopás. A képen kicsit drasztikusabb mint a valóságban. A kezemmel nem is veszem észre mert csak a festék hiányzik ott. Mas gondom eddig nincs vele, se karc se más sérülés se pixel hiba, hang jó, kamera oké. Garancia van.
Más ; office aktiváló nekem egy volt benne a páromnak 2. Én jártam rosszul, vagy ő járt jól? ☺
párod volt szerencsés, nem kicsit, nagyon.

-
gery2123
őstag
Ez egy kicsit durva sérülés, olyan mintha csavarhúzó fejével megkarcolták volna. Úgy értem nem épp felületi kopás, vagy szállítás miatti lepattogzás. Átcserélték a használtat, és Neked adták. Lehet más hibája is van, azért vitték be cseréltetni.
Komolyan, írni kéne az eszközök IMEI számát, melyik kihez kerül tovább

-
tlac
nagyúr

lehet igazuk van és tényleg nem forgalmazzák már
szombaton rendeltem egy másikat is, de azóta is szállításra vár... -
fabicska
aktív tag
Nem látok rajta más erre utaló jelet. Persze nekem is gyanús egy kicsit az ár és az, hogy szinte az összesnek van valami baja, egy karc sehol és 35k (úgy is lejárt a 2000 ft előfizum) megérte nekem. Sőt 50 is megérne, mert ha annyira nem jön be akkor elállok a vásárlástól, vagy kicseréltem.
Ez egy kicsit durva sérülés, olyan mintha csavarhúzó fejével megkarcolták volna. Úgy értem nem épp felületi kopás, vagy szállítás miatti lepattogzás. Átcserélték a használtat, és Neked adták. Lehet más hibája is van, azért vitték be cseréltetni.
Komolyan, írni kéne az eszközök IMEI számát, melyik kihez kerül tovább

-
gery2123
őstag
Nem látok rajta más erre utaló jelet. Persze nekem is gyanús egy kicsit az ár és az, hogy szinte az összesnek van valami baja, egy karc sehol és 35k (úgy is lejárt a 2000 ft előfizum) megérte nekem. Sőt 50 is megérne, mert ha annyira nem jön be akkor elállok a vásárlástól, vagy kicseréltem.
-
pengwin
addikt
Na végre megjött a mix2 8" a T-től. Nincs Pixelhiba eddig,egy kicsit nyekereg mint a páromé is, de ha nem nyomorgatom akkor észre se venni.Azonban, hogy nehogy csak jót írjak a T mobilos lenovoról, így hát a bekapcsológombon van egy kicsi karc amivel a festék is le van jöve. Olyan mintha én egy picit megsúroltam volna. Nem tud érdekelni, mert a festék úgy is hamar lejön róla ahogy olvastam. Hát ennyi egyenlőre, mindjárt csinálok képet a gombról. De ettől függetlenül 35 k-t megért.

Ezek után nekem egyre gyanúsabb, hogy a T-s Miix 2 8-ak nem teljesen újak...

-
fabicska
aktív tag

-
almos94
aktív tag
Értem, nem tudtam, hogy elavult, ténylég nem egyáltalán nem követem ezt a piacot.
Androidosból melyik lenne megfelelő?Necc: Igen, filmezésre youtube és hasonló videómegosztókat használ. Nem olyan nagy gond a 32GB. Játékok alatt netes/facebookos játékokra kell gondolni. Esetleg 1-2 régebbi játék(Sims1-2,Plants vs Zombies). Igazából nem feltétlen szükség, hogy Windowsos legyen.
bogyo112 : Igen, kell billentyűzet is hozzá.

-
gery2123
őstag
Na végre megjött a mix2 8" a T-től. Nincs Pixelhiba eddig,egy kicsit nyekereg mint a páromé is, de ha nem nyomorgatom akkor észre se venni.Azonban, hogy nehogy csak jót írjak a T mobilos lenovoról, így hát a bekapcsológombon van egy kicsi karc amivel a festék is le van jöve. Olyan mintha én egy picit megsúroltam volna. Nem tud érdekelni, mert a festék úgy is hamar lejön róla ahogy olvastam. Hát ennyi egyenlőre, mindjárt csinálok képet a gombról. De ettől függetlenül 35 k-t megért.

Új hozzászólás Aktív témák
-
2000 - 1901
15629 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- Windowsos tablet topic
- (kiemelt téma)
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPad (6. generáció) Wi-Fi 128GB Space Gray 95% Akkumulátor 6 hónap garanciával
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi, kék színben , üzletből, garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Új! Gigabyte Aero X16 UltraSlim Gamer Laptop Ryzen 7 350 16GB 1TB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz Garancia
- Silicon Power 32GB DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Driverek vannak a toshiba oldalán.