Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Sziasztok!
Milyen tabletet tudnátok ajánlani 50000 forintig, ami 2GB rammal, hdmi kimenettel rendelkezik?
Egy ilyen tab alkalmas htpc kiváltására szerintetek? Elsődlegesen erre használnám, meg netezésre. Vlc vagy egyéb player boldogul egy ilyen hardverrel?
Ha esetleg nagyobb excel táblát kell vele használni, azzal megbirkózik?
Azért ez csak nem laptop, egeret, billentyűzetet csak bluetoothon lehet csatlakoztani? Vagy otg+usb hub. De akkor meg hogy töltöm?
pl Archos 80 Cesium, de az csak 1gb ramos, meg ha egyenesen Kínából rendelnék, akkor ebben az árban már erősebbeket is találnék szerintem. Azt nem tudom még, mekkora lenne ideális 8 vagy 10 colos, de majd elmegyek egy MM-be kitapasztalni.
Vagy amit néztem még, Onda V891w, elég jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest