Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Kis segítség kellene:
Van egy laptop, és egy tablet. Pénteken feltelepítettem a laptopra egy undelete programot, és az berántott egy csomó mallware programot, nem tudtam kiírtani őket sehogy. Ezért újrahúztam a gépet, de win10-el. Használtam egy ideig, és azt vettem észre, hogy amikor új lapot kérek az explorerben, akkor mindig kiírja, hogy about:blank, és ezt ki kell törölni, hogy be tudjam írni a weblap címét. Ez eddig nem volt. Észrevettem, hogy a tablet is ezt csinálja, egy live fiókon vannak. Újraraktam a win10-et, és míg be nem léptem a live fiókba, addig az explorer teljesen jó volt. De ahogy beléptem, azonnal elkezdte újra ezt csinálni. Kitöröltem minden mentést, a telefont is az onedriveről, meg a hozzárendelt gépeket is, de ahogy belépek a tableten, mindig előszedi valahonnan a mentést, és befertőződik az onedrive-n keresztül. Mit kell még törölnöm?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Foxpost
- Társasjáték topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest