Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Kis segítség kellene:
Van egy laptop, és egy tablet. Pénteken feltelepítettem a laptopra egy undelete programot, és az berántott egy csomó mallware programot, nem tudtam kiírtani őket sehogy. Ezért újrahúztam a gépet, de win10-el. Használtam egy ideig, és azt vettem észre, hogy amikor új lapot kérek az explorerben, akkor mindig kiírja, hogy about:blank, és ezt ki kell törölni, hogy be tudjam írni a weblap címét. Ez eddig nem volt. Észrevettem, hogy a tablet is ezt csinálja, egy live fiókon vannak. Újraraktam a win10-et, és míg be nem léptem a live fiókba, addig az explorer teljesen jó volt. De ahogy beléptem, azonnal elkezdte újra ezt csinálni. Kitöröltem minden mentést, a telefont is az onedriveről, meg a hozzárendelt gépeket is, de ahogy belépek a tableten, mindig előszedi valahonnan a mentést, és befertőződik az onedrive-n keresztül. Mit kell még törölnöm?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest