Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Srácok! Apróban van egy 3G-s Thinkpad 8 70-ért
Senkinek nem kell? 150-től indul üzletben. Full-HD, 3770, HDMI, sztereó hangszóró, 3G, stb. -
cidalain
veterán
köszi, utánanézek.
szerencsére egyenlőre elvagyok az 1 db-bal, mert mobilnet nem folyamatos szükséglet, igazából csak érdeklődésképpen toltam rá. a USB-soros átalakító kell folyton, de lehet hogy egy egér még jó lenne. Bár most rendeltem tokot hozzá, amihez jár egy ceruza, ha az beválik akkor egér sem kell majd.
(nincsenek tapira optimalizálva a progik amiket futtatok, így néha mellényomok a menünek. de ehhez elvileg a cerka is jó lesz a vékony hegyével.) -
pengwin
addikt
válasz
zoltan6
üzenetére
Csak az nem lehet 150Mbps... ha 3G-s akkor 42 a maximum, vagyis ha a WiFi-re értik a 150-et, akkor az meg felesleges, mivel a mobilnet úgysem tud annyit.
(#3891) cidalain
Szerintem ilyen microUSB-re köthető 3*USB-s hub csak akkor működne, ha kapna áramot másik forrásból. -
zoltan6
addikt
válasz
cidalain
üzenetére
A mobilnetet én egy 3g-s mini wifi routerrel oldottam meg anno.
5in1 Mini Portable 150Mbps 3G WIFI Mobile Wireles Router Hotspot ,berakod a sim kártyát aztán wifin szórja a netet.
Aztán lecseréltem a miix 2 8-at 3g-sre,amikor 51 ezerért volt a telekomnál. -
cidalain
veterán
válasz
zoltan6
üzenetére
Hasznos infó köszi. Pénteken szerencsére csak a Win update-eket tettem fel, a nem kötelezőekre még nem nyomtam rá. Ezek után nem is fogok

Zsír egyébként, hogy OTG-vel simán tudtam rá kötni egy 4-5 éves USB-s modemet, így mobilnet is meg van oldva a Wifi only készüléken.
Illetve sikerült szóra bírnom egy USB-Soros átalakítót is OTG kábelen keresztül, szóval ez is állat.Létezik olyan USB hub, ami mondjuk a gép micro USB-jébe bedugva 3 rendes USB-t csinál, és ezekre rádugott eszközök mindegyike egyidőben használható? Van valakinek ilyen eszközzel tapasztalata?
-
zoltan6
addikt
-
gery2123
őstag
Na akkor olyan gondom lenne, hogy a miix 2 8 tabletem ha a kamerát megnyitom szépen bedöglik. Kékhalál és újraindúl. Hardveres hibát szeretném kizárni, mert valamelyik héten gyári beállítás után ment szépen, nem volt baja. Viszont valamelyik Windows frissítés lehet az oka. (Csak nem értem páromnak nem csinál ikyet)
A hiba kódját hirtelen nem vágom, de ha haza megyek akkor le írom azt is.
Ja és akkor mi is a teendő? Valakinek hasonló? -
han_lev
senior tag
A hardvert milyen progival tudjátok lecsekkolni? Gondolok itt a ram, memória épségére elsősorban?
A windowsos tesztek ezeken is futnak? Badsector a ramban, vagy a memóriában?
Vga teszter, perifériák.
Gondolok itt arra hogy ha vesz az ember egy wines tabletet, mivel csekkolja le, hogy harveresen renben van? -
tjb007
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezeket már biztosan nem, de nagy valószínűséggel a következőket sem (pont ugyanazért, amiért a mostani, és az előző Surface generációt sem).
(#3877) Avicularia
Biztosan lesz, de sajnos a kristálygömbünk éppen szervizben van, szóval konkrétumokkal nem tudunk szolgálni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még nagyon az év elején járunk, szóval túl sok mindent nem lehet tudni arról, hogy ki mit fog majd kihozni. -
Nergalos
aktív tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Sztem nem lesz egyhamar ilyen áron. Nekem hiányzik belőle a 4g..
-
tjb007
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
A Surface termékek itthon nem kerültek soha hivatalosan forgalomba, így a Microsoft sem foglalkozik velük itthon.
-
pengwin
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Mondjuk még így is nagyon jó vétel. Remélem ilyesmi akciók majd a Pro 3-ra is lesznek egy év múlva, mert az sokkal jobb gépnek tűnik, mint a Pro 2.
(#3872) tjb007:
Köszi szépen a választ!
-
pengwin
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Bocsi, kicsit be van rozsdásodva a svéd nyelvtudásom (és szerintem nem én vagyok az egyetlen)...

Ők szállítanak ki Magyarországra?
A svédországi garancia honosítható?
A Touch Covert adják hozzá? (mert a képen szerepel, és magában az sem két fillér) -
hito
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Raktársöprés van az egyik boltban és a surface pro2 64 gigás 118K-ért van
Szerintem sokan örülnének ha elárulnád a bolt nevét, esetleg linkkel segítenéd a keresőket.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Link?
-
Avicularia
veterán
Raktársöprés van az egyik boltban és a surface pro2 64 gigás 118K-ért van, illetve a 128-as 135K-ért. Elég csábító ennyiért, bár egy 128-ast már visszavittem mert hibás volt és mozgott a keretben a kijelző. Jön mostanában valami újdonság, ami kb. ilyen teljesítményű lesz 4 giga rammal?
-
han_lev
senior tag

Igaz, igaz. Mondjuk eddig amit vettem a tiny meg a mini dealrőj jött. No meg a panda.
Köszi a tanácsot, nem ismertem ezt az oldalt.
Ettől független van néha csoportos rendelés, ha ilyen van erre akár, ( még nm tudom mennyire népszerű) jelezzétek privibe.
Lehet hogy offolok, és megnézem a sját topikját, mielőtt elküldenétek melegebb éghajlazra...
-
tjb007
nagyúr
válasz
han_lev
üzenetére
Először is ez nem az Onda saját oldala, hanem egy tőlük független forgalmazó oldala. Ez az Onda hivatalos webshopja, de ez Kína only.
Másodszor pedig csak 3 dollárral olcsóbb darabja, ha egyszerre hármat rendelsz. Kemény 830 forint miatt nem hinném, hogy bárki is kedvet kapna hirtelen egy ilyen rendeléshez, főleg úgy, hogy utána még az érintetteknek is el kell juttatni, ami szintén pénz (talán még több is annál a megspórolt 3 dollárnál).Csak egy jó tanács, ha esetleg ilyen Onda tabletet szeretnél. Még véletlenül se erről az oldalról rendeld, hanem valami megbízhatóbból, ahol nem sz@rják le a fejedet, ha valami gondod lenne a rendeléssel vagy magával a készülékkel.
-
han_lev
senior tag
Köszi, azt hiszem ez az almás designeos tablet számomra a legmegfelelőbb

Most már csak az a kérdés, hogy eszerint az ajánlat szerint ha hármat rendelünk akkor olcsóbb?
Esetleg valaki nem szeretne ilyet rendelni, hátha összegyűlne

persze gondolom az Onda saját oldaláról való rendelésnek megvannak a hátrányai, nem tudom pl hogy kiegészítőket lehet e onnan rendelni (egy kinyithatós bőrtok jó lenne)
De a 217 usd-s ár egész jónak látszik
+ posta + áfa ugye.... ha lesz rá....közbe látom hogy lehet hozzá rendelni..
-
tjb007
nagyúr
-
han_lev
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A 32 gb-s tableteken elfut a rendszer?
Már csak azért kérdezem, mert eddig csak win 7-es tapasztalataim vannak. Általában 20 gigán elfut a win 7 egy laptopon, a többit amúgy is a másik meghajtóra telepíti az ember. Már ha hagyja.
Ár - érték
Ha pl egy 32 gb-s 2 gb ramos tablet az Atom procival adja azt amit a Lenovo mixi -(majdnem) viszont fele annyiba kerül (illetve nem, de mondjuk legalább 100 dodóval olcsóbb) akkor megéri inkább azt venni.jól gondolom?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
papeti01
üzenetére
"...mikor érdemes windowsos tabot venni?..."
Amikor akciós áron adják!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: a viccet félretéve, egy normális (2GB RAM, 32-64GB háttértár) windowsos tablet az egy teljes értékű számítógép, tehát a netezésen, filmnézésen kívül nagyon sok mindenre - akár munkára is - használható eszköz. Ha erre van szükséged, akkor vegyél ilyet.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Arra vki tudna válaszolni, hogy mikor érdemes windowsos tabot venni??? Igazából tanulásra lenne, de nem tudom, hogy amihez nincs app (pl memrise, duolingo - bár ez utóbbihoz WP re már kijött) az hogy müködne a böngészőjéből.
Bocs a blöd kérdésért, de tényleg nem tudom eldönteni, hogy win vagy droid között kezdjek el nézelődni... és akkor majd még jön a teljesítmény, stb

köszi,
p. -
han_lev
senior tag
Még egy kérdés. ebben a Lenovoban i3 proci van (dual coros ugye) és 4 gb ram. 128 gb belső tárhely
Az ondában ondában meg a többiben meg az új Intel Atom Baytrail-T Z3735F Quad-core.
Teljesítményben jelentős a különbség szerintetek? És melyik javára?
-
-
han_lev
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
ÉS ez a tablet pl 64 gb-s belül.
Valakinek van erről valami tapasztalata?
Illetve itt azt írja, hogy 64 bites a prici. Nem tudom ez jelent e valamit. Úgy emlékszem hogy a win 8.1 csak 32 bites verzióban van fent a tableteken. Viszont ha ez 64 bites, akkor ez azt jelenti, hogy a 64 bites verzió is felmenne rá?
Ja és létezik hogy ennyiért meg lehet kapni?
mondjuk az akkuja csak 7000 mAh. No de az még elmegy..
-
pengwin
addikt
válasz
han_lev
üzenetére
kicsit drágábban kapható ugyanebből Win8.1-es verzió is (meg azt hiszem van belőle dual bootos is).
Igaz mindkét verziónak csak 32GB tárhelye van.
Én nem fogom azt mondani, hogy vedd a droidosat és majd tesszel rá Win-t, mert úgyis warez lenne, nem működne rendesen (meg a driverekkel is szenvedhetnél, kínai gyártók nem nagyon teszik őket elérhetővé.) -
han_lev
senior tag
válasz
TedThomas
üzenetére
Üdv!
Nézegetem ezeket az ONDA meg Teclast tableteket.
Valahogy azonban soha nem jön ki a kombó 9,7 es ips cuccosokra. Amit keresek1. 64 GB
2. 8500 -as akksi
3. 3G nem muszáj.ezt találtam, de ez Androidos, ráadásul 32 gb-s. Szerintetek lehet erre win 8.1 et tenni? A tartalom olyan mintha mehetne rá...?
Ez árban is jó lenne, meg ahogy mondtam: nekem a designe az air-os féle tetszik. Legtöbbet kézben használnám, de winnel kiváltaná a laptopomat is, amiért végtelenül hálás lennék neki

-
sokom94
csendes tag
Ha WIMBoot-om van és lementem a recovery-t akkor azt törölhetem is?
Vagy minden indításnál alapból arról olvassa az image fájlt? -
bagyusz
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Minden eMMC annyi kapacitással rendelkezik emennyi rá van írva. Az viszont teljesen más, hogy te nem vagy tisztában azzal, hogy ezeket nem 1024-ben számolják.
Másrészt senki se mondja azt, hogy annyi lesz a szabad helyed amennyi a dobozára van írva. Egy 16GB ipad-d sem fog neked 16GB szabad kapacitást biztosítani mivel az OS is elveszi a maga részét, amit ráadásul bővíteni sem lehet.
Egy normálisa 16GB-s windows tablet esetén aminél nincs elbaszva a partíciós kiosztás azon minimum 5-6GB szabad helynek kell lennie, ami ha nem elég a usernek az tudja fokozni, recovery,hiber fájlok törléssel 9-10GB-ig is.
Aki meg ennél több helyre vágyik az úgy sem vesz ilyent.
-
bagyusz
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Hol láttál te olyant, hogy nem fér el az update?
"Nevetségesen abszurd belegondolva, hogy 16gb (ami valójában nem is annyi) egy teljes értékű desktop windows alatt"
Mégis mennyi akkor szerinted? 10GB? Talán diszkriminálják a "16GB-s" tabokat és helyette 8GB-s eMMC-t raknak bele?
-
törölt tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Szerintem legfeljebb a 20-as szériából lesz ami nem kapja meg, a többire valamilyen formában (csonkítva) meg fog érkezni. De majd a build-en kiderül.
Amúgy Belfiore rövid videója végén van egy disclaimer, mi szerint Windows Phone 8-ról is lehet frissíteni, ezek szerint minden 20-asnak meg kellene kapnia.
Szerintem ez a nem minden teló kapja meg dolog a HTC-re Samsungra, Prestigio-ra, szóval a másodvonal beli gyártókra értendő. Meg a szolgáltatók magatartására. Csak jó előre tisztázzák magukat. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
üzenetére
Jogos.
És win8-nál is az univerzális appokról beszéltek meg crossplatformról, és akkor se lett belőle semmi. Folyton el vannak késve. Most megint jön az újabb kicseszés, hogy úgy volt minden teló megkapja a 10-et, de kiderült, hogy mégsem. (WP7 - WP8 között sem volt átjárhatóság) -
törölt tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Mivel nincsenek appok sok hátrányként senkit sem érheta kevés belső tárhely
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy komolyan, időnként ránézek a store-ra van-e valami érdekesség, erre fél éve ugyanazokat az appokat dobálja új+trendi-be. Annyira gáz

Win10-től azt vártam, hogy MINDEN Windows Phone app futtatható lesz tableten is, a rendszer kap valami algoritmust ami alapján átskálázza őket nagy képernyőre. De a bemutató alapján ez elmarad, igaz, úgy tűnik jelentősen egyszerűbb lesz univerzális appot alkotni mint eddig.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bagyusz
üzenetére
Csak az szenved, aki használni is szeretné bármire. Milyen már, hogy kijön egy update és nem fér el. Windows 10-zel mégis mi lesz majd? Nevetségesen abszurd belegondolva, hogy 16gb (ami valójában nem is annyi) egy teljes értékű desktop windows alatt. Olyan, mintha 4K-t néznél CRT tévén. Működne, de minek.
-
Kashim
őstag
Halihó, bocs ha buta kérdés, olvasgattam vissza, de egyszerűen nem sikerült kihámoznom...
Vettem egy lark w8i-t, de annyira kevés hely lett update után, hogy fel szeretném szabadítani a recovery meghajtót. Persze miután csináltam róla egy biztonsági mentést. Tudna valaki segíteni pontosan, hogy megy? Matattam vezérlőpultban, de nem igazán találtam meg hol lehet képet csinálni a meghajtóról, a lemezkezelőben hozzá sem enged nyúlni.
Köszi! -
Mike88
senior tag
válasz
zoltan6
üzenetére
Az azért lehet, mert pont elfogyott a raktáron lévő készlet. Én dec 31-én rendeltem, szal nálam sem kapkodtak, átlag 1 héttel előbb szokott ideérni tőlük csomag. Viszont az első készlet elfogyás után mindig kiírták a termék adatlapján, hogy mikorra várható az addig leadott rendelések postázása. 15-e volt asszem az első, amikor kaptak X darabot, aztán 22-e. Amit én kaptam azt valszeg még decemberben kapták, mivel eleve raktáron lévő cuccot árultak, s nem jellemző rájuk, hogy hazudoznak.
-
Mike88
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Jajjjj!
Annak jó a 16GB-os, aki netre, pár játékra, ilyesmire használja, nálam a Kingsingen 11 kisebb játék van telepítve, egy XBMC vezérlő, google news, mindig TV, RadioM, Filmon, Youtube, s így van 1.5GB helyem, ha nem frissítettem volna semmit, valszeg több lenne, de nem érdekel, több app úgy sem kerül fel, játékok max. cserélve lesznek. Én elférek, office nem érdekel, elvagyok a google drive-al.Pipo X7-et most laktam be, ez már 32GB-os, asztalinak használom (mi másnak), így egyetlen nem gyári app sincs telepítve viszont office igen, mert ingyen jár 1 évig, meg asztalin egyébként is szükségem van rá, plusz egyéb x86 programok. A végeredmény az lett, hogy 14 GB hely maradt, szóval ezt a hulladékozást ezt be kéne fejezni, hulladékot bőven lehet gyűjteni android részlegen, ha ezek a tabletek hulladékok, akkor azokra (myaudio, dps s társai) valami még nem létező szót kellene kitalálni! Ne értsd félre, nem okoz fizikai/lelki fájdalmat, hogy hulladéknak nevezed a 16GB-os win tableteket, tőlem aztán azt írogatsz, amit csak akarsz. Én sosem voltam még olyan bátor, hogy más véleményére, pláne idegenére annyira adtam, hogy utána azt tényként mertem közölni egy harmadik félnek, de hát nem vagyunk egyformák.
-
sokom94
csendes tag
válasz
pengwin
üzenetére
Hát WIMBoot után is ha jól emlékszem 6Gb volt szabadon, majd office, és tényleg van fent pár csempe.
(facebook,viber,skype,onedrive,youtube,adobe reader,translator amik kényelmesebbek csempén.)De ha megnézem a méretüket..viber a legtöbb 300Mb utána Facebook 60Mb és ennél már csak kisebbek vannak, meg alapok..szóval.
Azóta beállítottam a hdd-n levő gyorsítótárat is kicsit egyénibbre kisebbre, ez adott most egy kevés helyet.
Mondjuk az segítene ha office-t engedné SD-re...de mivel licenszelt eredeti nem igen akarja engedni, rá sem kérdez... -
papeti01
senior tag
sziasztok, windows tablet vonalon van esetleg vmi ar ertek bajnok? (Nemet beszerzes is jo)
igazabol nagyon off , de eletem elso tabletjet szeretnem megvenni, es valojaban azt sem tudom droid vagy win lenne e a megfelelo nekem... amire hasznalnam az pdf olvasas, netezes, duolingo, filmnezes, tanulas... es semmi jatek)
elore is koszi,
p. -
sokom94
csendes tag
Sziasztok gondolom sokszor felmerült már a kérdés.
16Gb-os Prestigio Visconte 3 tabletem van.
És hát nem sokat de használgatnék csempés appokat. A tárhely pedig nulla kb...
WIMBoot-al van telepítve a cucc. És heti egyszer kb a windows/softwaredistribution/download mappában levő update-eket, szoktam törölgetni néha, elviekben ez biztonságos.

Hát ilyen tippekre trükkökre lennék én még kíváncsi mert szükségem lenne még a helyre, WIMBoot+ Office 365 néhány alap app és 1-1,5Gb helyem van átlagban.
A letöltések,képek,zenék, videók nevű mappák az SD-re vannak invesztálva.
Esetleg megoldás a csempés appok SD-re helyezésére?? Bár ezt úgy olvastam nem lehetséges.

Másrészt, pedig nem tudja valaki hogyan lehetne ezt a gépet, usb-ről tölteni ??? Mert nagyon jól jönne, powerbank vagy telefontöltőről ha lassabban is de craftot nyerni. Vagy program Bios beállítás ami engedélyezi a micro USB-ről való töltést? Mert ez nagy fejtörést okoz nekem..

-
pengwin
addikt
esetleg nem tudtok olyan helyet BP-n van Debrecenben, ahol vállalnak fólia felrakást 13,3"-os tabletre? eddig mindenhol csak ráijesztenem sikerült a szakikra ezzel a kéréssel.

-
han_lev
senior tag
válasz
zoltan6
üzenetére
Nézegetem, a 8500-as akksi az jó ebben a kategóriában?
Ez a teclast milyen? Van valakinek tapasztalata? -
han_lev
senior tag
Nekem az elnne a kérdésem, hogy mindegyik Onda usb-ről töltődik, vagy van külön töltőnyílásos cucc, is.
Esetleg, ha USB-s töltős mindegyik, akkor van olyan hub, ami úgy osztja az egyetlen microusbt, hogy lesz egy "töltő" nyílás is, hogy ha mondjuk sokáig nyúzza az ember, akkor közben lehessen tölteni is?

Köszi!
-
zalyy
tag
Szernitetek ilyen microusb to hdmi kábellel tv-re kötni szerintetek érdemes? Egyáltalán lehetne?
http://www.aqua.hu/files/pix-image/19/logilink-micro-usb-hdmi-mhl-adapter-ua0142-114911.jpg
-
han_lev
senior tag
válasz
zoltan6
üzenetére
Köszi!
Igen, valahogy az almás designe mindig eltalálja. Igaz hogy vastagabb, igaz hogy picit szeritem szélesebb, de ahogy a képernyő, keret arányt kiszámolják, az szerintem jó. Nekem bejön.
Mondjuk a 65 + fa az már majd 100. Ennyiért talán a Asus T100 is megvan billencsel. Igaz, abban nincs 64 gb, (azt hiszem), és nincs benne 3g.
Egyébkén nekem annyira nem szükséges a 3G slot. Sokban más a 3G-s mint az anélküli? Ha egyáltalán van.Szóval ilyesmi lenne az elképzelésem
Mindenképen 4:3.as (IPS halehet), vékony, 10', és a 64 gb-s sem hátrány.
Ehhez az ONDA megtetszet.Megbizható?
-
han_lev
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
ÜDV!
Kszi a választ.
Elérhető ár: hát úgy max 50-60-at fizetnék (ha lehet áfával, persze a megéri, ráteszem)
Egy jó tok az mindenképpen kell hozzá, tudom, hogy kiergészítők itthon szinte nulla.
Billencs, egér, az van, azt az andriodos tabletemhez is használok, van windowsos billencsem is. Egér billencs kombó is van, wifis, usbs. Ha egy usbelosztót ráteszek, mág akár az is belefér. Persze azt is néznem kell, hogy közben tölteni is kell, bár azt gondolom, hogy van olyan kiegészítő ami ezt megoldja (márha itt is az van ami a Acer iconiánál, hogy a microusb-n keresztül kell tölteni)Igen, mindenképpen 4:6 arányút szeretnék, nekem nem tetszenek a "vékonyabbak". Valahogy dokumentu mokat olvasni is jobb ilyenen. a 9,7-es már egész jónak tűnik.
A 100 az kicsit derága. Remélem kb a feléből megúszom. Nem tartom szükségesnek a "márkát". Inkább a használhatóság mellett vagyok.
-
TedThomas
aktív tag
Itt mindenre kapsz választ: Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
Esetleg hardveraprón vannak emberek akik azzal foglalkoznak, hogy egy kevéske pénzért rendelnek helyetted. -
szagabor
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Sziasztok!
Én is tapasztaltam az általad leírt hibát miszerint a Lark Ultimate 8i töltés közben használhatatlan az érintö része! Az érdekelne hogy azóta valakinek van-e rá valami megoldása mert még holnap visszavihetem a 3 napos cseregaranciára hivatkozva! Azóta esetleg valaki fedezett fel valami hibát még a készüléknél? Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha megjön a cerkás tok, akkor az szerintem elég lesz.
Senkinek nem kell? 150-től indul üzletben. Full-HD, 3770, HDMI, sztereó hangszóró, 3G, stb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)