Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Akkor az én szemem nem jó már ezek szerint.
Itt van előttem a MiiX és egy 720p-s android tablet, és én nem nagyon látok különbséget arról a 30-40 centiről ahonnan nézem. Irigylem a szemedet. 
A wedge billentyűzet szerintem is remek darab. Nagyon jó az üzemideje, két AAA elemmel hónapokig elmegy, és sok apró kimondottan hordozásra kitalált funkciója van. Például ha a fedőt ráteszed, automatikusan lemegy sleepbe, nem kell kapcsolgatni. A fedő mint tablet tartó is remek ötlet. Egyedül ami miatt én nem adok neki 10-ből 10-et, hanem csak 9-et. az azért van, mert a billentyűk közötti rés/távolság nagyon kicsi, az én bumfordi ujjaimmal időnként két billentyűt is leütök emiatt. De ez egyéni szoc probléma, és a pontszámomat is ahhoz kell viszonyítani, hogy a Dell Latitude E6540-esen kívül én még laptop billentyűnek sem adtam soha 7-esnél jobbat, nemhogy egy még kisebb mobil billnek 9-est.
Szóval úgy általában utálok nem desktop billentyűzeten dolgozni, de ez a wedge mégis tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Óra topik
- Arc Raiders
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- iPad Air 11 Wi-fi + Cellular M2 2024 128GB , Space Grey
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itt van előttem a MiiX és egy 720p-s android tablet, és én nem nagyon látok különbséget arról a 30-40 centiről ahonnan nézem. Irigylem a szemedet.