Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Lehet én tudom rosszul, de az OEM, amit megkapsz a géppel együtt, a retail meg amihez kapsz telepítőt, és neked kell aktiválnod. Az OEM-hez így nyilván nem kapsz telepítőt, és eleve aktiválva van, mert miért csinálnák másképp?! (Nem hiszem, hogy van idejük a hülyéknek magyarázni hogyan kell begépelni 14 karaktert, és megnyomni az aktiválás gombot.) Egyébként (legalábbis windows-nál) mindkét licensz csak egy-egy gépre ad jogot. Annyi a különbség, hogy a retail-nél ha hardver csere van, akkor átviheted az új gépedre, az OEM viszont olyankor elveszik. Windows-nál pl ha párhuzamosan több gépen megy, akkor azt írják, hogy csökkenthetik a funkcionalitását, esetleg visszavonhatják a licenszt, vagy szimplán nem engedik feltelepíteni második, harmadik gépre. Gondolom megvan a limit, hogy mit hajlandóak tolerálni. Többszöri telepítésnél előfordulhat, hogy fel kell hívni őket, hogy ugyanmár engedjék meg, mert tönkrement az előző géped. Office-nál nem tudom, hogy mi az eljárásuk, de nem hiszem, hogy nagyban eltérne ettől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest