Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Lehet én tudom rosszul, de az OEM, amit megkapsz a géppel együtt, a retail meg amihez kapsz telepítőt, és neked kell aktiválnod. Az OEM-hez így nyilván nem kapsz telepítőt, és eleve aktiválva van, mert miért csinálnák másképp?! (Nem hiszem, hogy van idejük a hülyéknek magyarázni hogyan kell begépelni 14 karaktert, és megnyomni az aktiválás gombot.) Egyébként (legalábbis windows-nál) mindkét licensz csak egy-egy gépre ad jogot. Annyi a különbség, hogy a retail-nél ha hardver csere van, akkor átviheted az új gépedre, az OEM viszont olyankor elveszik. Windows-nál pl ha párhuzamosan több gépen megy, akkor azt írják, hogy csökkenthetik a funkcionalitását, esetleg visszavonhatják a licenszt, vagy szimplán nem engedik feltelepíteni második, harmadik gépre. Gondolom megvan a limit, hogy mit hajlandóak tolerálni. Többszöri telepítésnél előfordulhat, hogy fel kell hívni őket, hogy ugyanmár engedjék meg, mert tönkrement az előző géped. Office-nál nem tudom, hogy mi az eljárásuk, de nem hiszem, hogy nagyban eltérne ettől.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest