Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfiMusic
csendes tag
Sziasztok!
Egy Acer Iconia W4 820 típusú tabletet kellett a napokban újra telepítenem, helyre raknom. Az eszköz eredetileg windows 8.1-el jelent meg, azóta frissítve lett 10-re. Mivel boot-olni nem sikerült usb-ről, így a windows 10 visszaállítás funkcióját használtam, természetesen minden file-t töröltettem, majd a folyamat befejeztével eltávolítottam a windows old mappát. Driver pack-ból az elérhető legfrissebbet telepítettem. A probléma, hogy a tab időnként lefagy, semmire nem reagál, csak kényszerített leállítással kapcsolható le, és ismételt bekapcsolással válik ismét használhatóvá. A fagyások véletlenszerűen jelentkeznek, sem érintésre, sem a bt billentyűzetre nem reagál az eszköz. Bár érdekes, hogy a rendszer hangok hallhatók, pl a vlc-be betöltött zene továbbra is pörög, nem akad be, csak a képernyő fagy meg teljesen.
A tiszta telepítés megoldaná a gondot szerintetek? Az adott típushoz bárkinek ötlete az usb eszközzel való boot-olás kapcsán?
Windows dvd tool-lal készítettem a pendrive-ot, természetesen 32 bitest, mert eddig is az volt fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest