- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Egér probléma
- Billentyűzet gondom van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboyxtr
csendes tag
Hali! Olyan kérdésem lenne hogy csináltam egy javítást egy Xp-n minden megy rendesen csak van egy diagnosztikai program ami Java alapú és azt írja ki figyelmeztetésül h java mappa nem olvasható vagy sérült.Ehhez plusz még írja h alkalmazzam Chkdsk segéd progit hiba kijavításához.Megpróbáltam ezt javító konzolból megtenni de rendszergazdai jelszót kér hol ott nincs ilyen beállítva.és így nem férek hozzá C meghajtóhoz.
Próbáltam eltávolítania Java-t is de nem sikerült mind cc cleanerrel mind revouninsttal.egyikkel sem sikerült mivel telepíteni akarom az újat és kiírja h már telepítve van
Most ilyenkor mi a teendő: ha valaki tudna valami okosságot írni megköszönném.Üdv Milán!
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged