Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poo
senior tag
Nekem ez a hiba akkor is előjött mikor egy új telepítés után ugye driverek meg minden felpakoltam és az egyazon vonyón megformáztam az "adat" partíciót elsődlegesre nem kiterjesztettre restart és ugyan ezt az ntldr hibát dobta, én is googliztam rá kicsit de nem találtam semmit, vinyót kivettem megformáztam újra de már kiterjesztettre visszatettem és már is jó volt.
Amúgy szerintem valamit nem jól csinálsz mikor telepíted az xp-t.biosban beállítod azt a cdromot amiről bootolni szeretnél cd be telepítő elindul megformázod a vinyot és indítod a telepítést.....nagyon sokat telepítettem már de még ilyen hibával telepítéskor nem találkoztam h hiányzó ntldr fájl.Próbálj meg másik cd-t esetleg.
1.ha gyökérkönyvtár akkor gyökérkönyvtár nem windows gyökérkönyvtár meg nem más tehát a általában a C meghajtó a gyökérkönyvtár(de ha megkeresed a boot.ini-t az lesz)
2.ha van működő rendszered de nem indul el hanem ezt a hibaüzit kapod abban az esetben másolod mert amúgy minek.....
3.ezt nem is értem minek....... -
TAKÍÍ
tag
válasz
akaido #36097 üzenetére
Jó tehát, ezt a linket olvastam és nem tetszett.
"hogy elindítottam a másik rendszeremet (Vista), behelyeztem a Windows XP telepítő CD-t, megkerestem az I386 mappában az ntldr fájlt és simán másolással betettem az XP boot partíciójára az NTDETECT.COM és boot.ini fájlok mellé. A boot partíció nem feltétlenül az a meghajtó, ahol az XP Windows könyvtára található"
Egy Vinyóm van teljesen üres nincs rajta se vista, se másik op rendszer, se másik partíció, csak a fekete képernyő. Jah és az XP telepítő CD nem karcos kb 3 szor volt használva
Ennyire jó állapotban ritkán van CD, DVD."simán másolással betettem az XP boot partíciójára". Na szal ezt a mondatot lehet magyarázni. Hogyan tegyem be azt a pár fájlt a winyóra és hova?
Vagy muszáj rendszer-indítólemezt alkalmaznom?
-
akaido
addikt
[A hiányzó NTLDR hiba javítása]
szerki: A CD is lehet karcos, mivel le lett formázva a HDD.
-
TAKÍÍ
tag
Császtok a probléma a következő:
adva van egy 80 gigás régi winyó ezt leformatáltam egy másik gépen, majd vissza az eredeti helyére és Windows XP telepítő (eredeti)CD je be, és nem indul el a telepítés.
Hibaüzenet: "Hiányzó NTLDR"
Szal egy teljesen üres partíciómentes vinyóról van szó......
Namost mivel a Google jó barátomkeresgettem már rajta....így mondom mire jutottam.
1) ha jól értelmezem ennek az NTLDR fájlnak a winyón a "gyökérkönyvtárban" kéne rajta lennie.....hmmm. A kérdésem most a Windows gyökérkönyvtáráról van-e szó, vagy alapból minden szűz vinyón ez rajta van?
2) Ezeket a fájlokat valahogy most rákéne varázsolnom a vinyóra. De nekem ez gyanús mert ha csak úgy rámásolom attól az még nem lesz gyökérkönyvtárban.......ez olyan dos-osan hangzik....
3) és ez a legvalószínűbb: Hozzon létre egy rendszer indító lemezt. [link]
Na most erre a rendszer indító lemezre fölmásolom ezt a pár fájlt utána berakom a gépbe.
és utána mi lesz? egy másik meghajtóba a telepítő CD ét vagy....értitek zavar hogy így két CD van, mert bootolni csak egyről tud.
a másik fontos magyarázzátok már el mi van ott a linkben szal hogy csináljunk rendszer indító lemezt..mert nem tűnik olyan egyszerünek.?
-
Myers
senior tag
válasz
Воланд #36091 üzenetére
3 féle programmal mentettem le és töltöttem vissza: acronis, NGhost, és DriveSnapshot. Mindháromnál ezt csinálja, ráadásul már próbáltam alignálatlanul is, és még egy régi vinyóra is. Mindenhol ezt csinálja. Sőt még ahol engedte, ott a disk signature-t is beállítottam.
Az eredeti rendszeren meg jó.
Próbáltam úgy, hogy nem valós gépcímet adok meg távoli asztalban, arra rendesen kiírta, hogy nem elérhető.
Töröltem a default.rdp-t is, hogy mindent kézzel kelljen megadni, de semmi.
Feladom. Nézek valami távoli asztal programot. Nem tudsz véletlenül egy pár ehhez hasonló progit? Hallottam valami VNC-ről, majd rákeresek, hogy mi is az.
-
-
Myers
senior tag
A ghostolással nincs gond. Csak az a baj, hogy az átghostolt új rendszeren nem megy rendesen egy másik gép elérése távoli asztalon keresztül.
-
Myers
senior tag
válasz
Воланд #36085 üzenetére
Chkdsk lefutott, de nincs változás. Az eseménynaplóban sincs bejegyzés.
Beraktam a win telepítőt, majd a javításra nyomva kért valami visszaállító floppyt. Utánaolvasva erről van szó.
Vagy nem erre gondoltál?
Valójában ez nem segítene, mert előbb mentést kell csinálni, és abból tud visszaállítani. De nálam már kész a baj.Időközben kipróbáltam egy másik vinyóra átrakni a rendszert, és azon sem jó. Így legalább kiderült, hogy nem az SSD kavar be.
Most megcsinálom alignálatlanul, esetleg más programmal (acronis).
-
Воланд
titán
Parancssorba: chkdsk c:/f. Ez csak hibaellenőrzést végez a köteten, miután beírtad újra kell indítani a gépet. Vagy beteszed a telepítőlemezt, arról boot -olsz és nyomsz neki egy javítást. Attól függetlenül, hogy működik a rendszer, lehet, hogy valami mégsem oké az átpakolás miatt és ezért nem megy a távoli asztal. Hibanaplót is nézd meg, hátha log-olja, hogy miért áll le.
-
akaido
addikt
válasz
jagada #36076 üzenetére
kellys korner: 117. Restore Taskbar and Start Menu Próbáld ezt hátha...
-
egyed
csendes tag
Valaki, valamit.....???
"Helló!
Egy kis segítség kellene:
Valami történt a számítógépemmel. Bekapcsolásakor fekete háttérrel a rendszer jellemzők jönnek elő, és csak az F4 gombbal indul el az XP!? Beállításokon nem változtattam....(legalábbis nem tudok róla)
Mit lehet tenni, hogy megszűnjön ez az F4 nyomkodás?
A segítséget előre is köszönöm....""
-
Myers
senior tag
Helló!
Az mitől lehet, hogy norton ghosttal winyóról SSD-re átpakolt rendszeren nem megy a távoli asztal (XP-n).
Egy másik gépet próbálok elérni. Winyóról megy, SSD-ről nem. Vagyis elindul az mstsc.exe. Azt mondom csatlakozás, megy 10 mp-ig, aztán mindenféle hibaüzenet nélkül bezáródik (a tasklistából is eltűnik).
Azt meg egyáltalán nem értem, hogy mi köze a távoli asztal rendellenes működésének az SSD-hez. Vagy az átpakolás miatt lehet?
-
attis71
tag
Sziasztok!
Olyan problémám támadt a XP-vel, hogy mappára való dupla kattintáskor nem megnyitja azt hanem a keresőt indítja el. Próbáltam a vezérlőpult-mappa beállításai-fájltípusoknál állítani, de nem reagál.
Ötlete valakinek esetleg?Üdv
attis71 -
madd dogg
senior tag
"checkdisk nem futtatható, mert a kötetet egy másik folyamat használja. a meghajtót nem lehet zárolni"
csak egy vinyó van, egy partíció. Rákérdezett, hogy újraindítás után fusson e le, nemet nyomtam, de lefut
Plusz mindig minden indulásnál kb fél percig kék háttér előtt kiírja a windows verziószámot, a rendelkezésre álló ram mennyiségét, stb. Csinálni fogok róla egy videót.
-
jagada
addikt
-
madd dogg
senior tag
válasz
Воланд #36071 üzenetére
Teljesen igazad van, nem éri meg fejleszteni, sata nem megy csak átalakítóval, a kérdés költői volt. Csak kéthetente hétvégeken használom, a koliban van az asztali gépem. Csak szaggatnak rajta a youtube videók is, meg az Adobe reader is megakasztja néha. Pedig moddoltam: Pentium 2.8Ghz-es proci van benne, és 1GB DDR333-as ram. De a proci fogja vissza, mindig maxon pörög.
-
egyed
csendes tag
Helló!
Egy kis segítség kellene:
Valami történt a számítógépemmel. Bekapcsolásakor fekete háttérrel a rendszer jellemzők jönnek elő, és csak az F4 gombbal indul el az XP!? Beállításokon nem változtattam....(legalábbis nem tudok róla)
Mit lehet tenni, hogy megszűnjön ez az F4 nyomkodás?
A segítséget előre is köszönöm....
-
brd
nagyúr
válasz
atti1848 #36065 üzenetére
Futtasd le kézzel rajta a chkdsk-t, így:
chkdsk d: /f /x (a d: helyett persze az legyen, ami a betűjele, és a parancs futása idején nem fogod tudni használni a meghajtót, ha esetleg kér újraindítást, akkor indítsd újra, vagy zárj le minden megnyitott file-t a meghajtón). Ha a végén az összesítőben nem ír hibát, ill. hibás sectort, de újraindításkor még mindig ellenőriz, akkor azt írd be ide, egyébként ettől meg fog oldódni. -
Воланд
titán
válasz
madd dogg #36069 üzenetére
Az ilyen moddolt oprendszereket kerüld, szarok egytől-egyig. Nem lehet úgy egy szolgáltatást, vagy bármilyen rendszerösszetevőt kivenni a telepítőből, hogy annak a hiánya később ne okozzon valamilyen hibát. Vagy ssd, vagy veszel egy újabb gépet. Bár én inkább újabb gépet vennék, elég régi már a tiéd, csak buksz azon ha fejleszted. Meg abban sem vagyok biztos, hogy ebbe sata-s merevlemez belemegy.
-
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Tudom, hogy illik végigolvasni a fórumot, na de ez rengeteg.... Nem 200hsz...
A kérdésem: Van egy öreg laptopom (clevo d400s), és szeretném használhatóbbá tenni. Van valami how to erre, hogy hogyan babrálhatom meg az xp-t, hogy gyorsabb legyen? Nem töredezettségmentesítésre gondolok.... Hanem optimalizálni, mint egy linuxot. Felesleges drivereket eltűntetni, kb erre a specifikációra kihegyezni a rendszert. Vagy ez túl nagy kérés?
-
-
zoltanz
nagyúr
Kösz mindkettőtöknek, jók ezek végűlis.
Ezek kiírnak amúgy tényleg minden proceszt? Mert rémlik valami, hogy az eszközkezelő nem.
-
Воланд
titán
válasz
zoltanz #36060 üzenetére
Windows Sysinternals Process Explorer v14.01
Ez nem átlagusereknek van, de itt aztán mindent lehet látni.
-
zoltanz
nagyúr
Nagyon rossz, hogy a feladatkezelőben nem látható egy ablakban a proceszek memória, CPU kihasználása és az összesen, valamint a hálózat hívás-fogadás kihasználása...
Nincs erre más progi? -
akaido
addikt
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy beléptetés után nem jelenik meg a tálca, se az ikonok csak egyből kijelentkeztet. Ezután ha beírom a jelszót működik minden. Nem nagy probléma de annál idegesítőbb. Tudja valaki esetleg hogy mi lehet a megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm! -
brd
nagyúr
válasz
j0k3r! #36051 üzenetére
A helyi tűzfal a gépeken be van kapcsolva? Ha igen, akkor (asszem') a 135-ös TCP portot engedélyezni kellene rajtuk befelé, a helyi hálóra. A parancsnak valahogy így kellene kinéznie:
net send 192.168.0.1 "hello" (vagy az IP helyett gépnév is elég, ha pl. a ping parancs is fel tudja oldani IP-re a gép nevét).
A /domain-t akkor kell használni, ha másik domain-be akarsz küldeni üzenetet vele (egyébként a sajátot a sajátgép/jobbegérgomb/tulajdonságok/számítógépnév fülön tudod megnézni), tehát neked ez nem kell. -
Воланд
titán
válasz
attis71 #36052 üzenetére
Nem. Miért nem csinálsz kompletten egy backup-ot valamilyen ghost programmal az egész rendszerről? A programok és driverek módosításokat hajtanak végre a regeditben, már erről nem tudsz úgy mentést csinálni, hogy telepítéskor érvénybe lépjenek, nem is beszélve a különböző beállításokról, amik mindegyik program esetében más helyen tárolódnak. Ez azt jelenti, hogy körülbelül minden általad használt program részére egy külön parancs kellene, amiben szerepel, hogy honnan hova és mit telepítsen. Arról nem is beszélve, hogy frissülnek a programok/driverek, ergo nem érdemes egy régebbi verzióról mentést csinálni. Ghost a szűz rendszerről, majd a legfrissebb verziójú programok/driverek manuális telepítése, ezt sajnos nem lehet megúszni.
-
attis71
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban hogy, van egy tiszta telepítésű WinXP Prof. a nekem szükséges programokkal és Driverekkel. Mivel tudok olyan telepítő lemezt készíteni, hogy csak a Driverek és programok vannak rajta a beállításaimmal op. rendszer nincs rajta. A backup-al meglehet csinálni hogy, telepítő lemez behelyezése után feltelepítse automatikusan a drivereket, programokat a beállításokkal?
üdv
attis71 -
j0k3r!
őstag
hello!
van itthon 2 gep (xpsp3) routeren keresztul osszekapcsolva, amin szeretnem a net send szolgaltatast hasznalni.
services.msc /s -el elinditottam mindket gepen a messenger/uzenetkuldo szolgaltatast, de megse mukodik, hiaba irok a net send utan ip-t/gepnevet.
hol tudom megnezni, hogy mit kell beirnom a net send elso parameterenek (domain)?elore is koszonom a segitseget.
-
Poo
senior tag
válasz
atti1848 #36047 üzenetére
Minden rendben van azzal a vinyóval?hdsentinellel lesd meg h nincs-e rajta hibás vagy bad sector esetleg más gondot hátha kiír.Esetleg chkdsk parancsokat futtasd le.
-
-
Dot
őstag
Hali!
Felraktam a xp x64 prof-ot. A következő érdekes dolgot tapasztaltam:
A vezérlőpultba az egér beállításainál a "Pointer Options" fülnél a kurzor rásegítés vagy mi magyarul.. szóval az "Enhance pointer precision" elől ki szeretném venni a pipát.
Amit ezt megteszem az egerem érzékenysége csökken és nem lassul be mikor lassan mozgatom. Ez a funkciója, és így szeretném használni! DE ha kiveszem a pipát az érzékenység csak a lefelé és jobbra történő mozdításnál van. Ha balra vagy felfelé mozdítom az egeret akkor érzékenyebb. Ha kis köröket írok akkor spirál alakban felmegy a bal felső sarokba a kurzor. Remélem érthetően írtam le.
Egerem: Logitech G5 Refresh
Próbáltam letölteni a szoftverét de a SetPoint 6.20 x64 verziónál a következő üzenetet kapom: Bocsi, ez a szoftver nem kompatibilis a te operációs rendszereddel. Látogass el a www.logitech.com oldalra és töltsd le a kopatibilis verziót. /persze angolul írja/
Jó nézzük a 32bitest, hibaüzenet: Te 32bites telepítőt futtatsz 64bites rendszeren: használj helyes telepítőt.
Valami megoldás? Ötlet? -
brd
nagyúr
Én kiszedném a HDD-t a gépből, beraknám az asztali gépbe, telepítenék egy alap DOS 6.22-t, vagy 7.0-t (Win98 DOS), éppen csak hogy bootolni lehessen, rámásolnám a háttértárolóvezérlő driverével integrált telepítőt, majd visszatenném a gépbe, bebootoltatnám a DOS-t, elindítanám a smartdrv-t, majd utána az XP telepítőt az i386 könyvtárból a winnt.exe file-lal. Melyik lépést nem érted ebből? (Csak, hogy melyiket fejtsem ki
).
-
Poo
senior tag
válasz
kovaripeti #36042 üzenetére
esetleg próbáld meg az mp4 topikban
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. MP4-hez hol tudok kérdezni? Melyik topikban?
-
Na, megoldottam! Megosztom veletek az észrevételt, hátha más is ezzel találja szemben magát.
Tehát: ha valakit SiS Mirage 3 (SiS 671)-es videokártyával áldott meg a sors, akkor csakis a legfrissebb (most épp' 3.93-as, de nem hiszem, hogy újítanak még rajta) drivert hasznája hozzá.
A régebbi driverek nálam azt produkálták, hogy a flash-es (Youtube-os) videók nem mentek teljesképernyőn, helyettük fekete vagy fehér képet kaptam.
A 3-93-mal ez megoldódott!Remélem, hasznára válik valakinek ez a kis iromány!
-
-
Poo
senior tag
válasz
csabyka666 #36037 üzenetére
próbáltad több böngészővel is?mert ha igen és egyikben sem jó akkor szerintem a flash playerel lesz valami.
-
Üdv!
Most dobtam teljesen újra az XP-t, és egy olyan gondom van, hogy a Youtube videók teljes képernyőn nem mennek. Kisméretben akadán nélkül, frankón megy minden, de amint kiteszem teljesbe, fehér képernyőt kapok. A hang megy továbbra is rendesen.
Flash player, meg minden driver fent van.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
Köszi!
-
iwu
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #36034 üzenetére
majd utána a másik gépen \\nyomtatósgépneve , ilyenkor behozza a gép megosztásait, itt a megjent megosztott nyomtatón jobb egér és csatlakozás.
-
-
Jarod1
veterán
Hali, tudok úgy nyomtatni hogy van 1 asztali gép nyomtatóval és laptomon csatlakozom a nethez wifivel, tudok nyomtatni a laptopról????
-
Weaver
senior tag
cirka 4 gb feletti fileoknál (pl 4,5 vagy 8 gb-os képfileok iso, nrg, stb) nem tudok másolni se pen drivera, se külső vinyóra. azt írja megtelt a lemez, pedig lenne rajta elég hely. mitől van ez ? és hogy lehet megoldani h másoljon ?
-
sfdrakex
nagyúr
-
ati888
senior tag
Hello!
Van egy barátomnak egy régi gépe XP SP2-vel, vett most egy külső USB-s 1Tb-os HDD-t, de nem látja a gép. Le lett formázva NTFS -be, más régebbi usb-s dolgok működnek csak ez a vinyó nem akar. Internete nincs, ezért kérdem, hogy milyen programokat vigyek át hozzá, amikkel esetleg meg lehetne oldani a dolgot.
köszi.
ati
-
plexi
tag
Sziasztok. Lenne egy Toshiba Dynabook régi picike netbook
(japán ráadásul).... Ráférne egy formázás,(XP SP2) de semmi ötletem már... 3 USB port van rajta, de nem tudok bootolni USBről mert nem támogatja.. ( se pendrive, se usb-s cd olvasó...) mit csináljak? Lan booton gondolkodtam, de azt se tudom hogy álljak neki ráadásul nekem Win7 X64 van, és még csak az elképzelésem is elég homályos erről a Lan boot-ról. Remélem vlki tud segíteni vlmivel. Üdv . Peace
-
vodika
tag
válasz
csabyka666 #36025 üzenetére
Szia,
Köszi a választ mindent kipróbálok!
Üdv:
Vodika -
válasz
vodika #36023 üzenetére
Üdv!
Az a NETBios dolog nem tudom, hogy mi, de kapcsold ki. Én ilyenkor semmi egyéb dolgot nem engedélyezek, csak a hálókártyát magát.
Amikor a 2 gépet összekötöd - WinXP révén - olyan 2-3 percet kell várni, mire lesz hálózat, addig ne is próbálkozz. Ezután nézd meg, hogy a hálózaton van-e valami adatforgalom (tálcán a kék hálózat ikonon katt, és ha nem 0 0 van a két oldalon, akkor már jó úton jársz)
Említetted, hogy van egy "COMODO" nevű progi. Ugyancsak nem ismerem, de töröld le, illetve töröld le a Spyware Terminatort, és a másikat is. Mindent ki kell zárni.
Írj nyuodtan, ha tudok, segítek!
Sok sikert!
-
vodika
tag
Üdv Fórumosok!
Kérek mindenkit segitsen, ha van tippje.
Adott 2 db WinXP gép összekötve egy Cisco WLAN-os routeren keresztül. A WLAN deaktiválva és a hub 1. és 2. portjában 9sszekötve a 2 gép. Pinegtni miden elemet lehet (router mint default gateway és a másik 2 gép is.)
File sharing és nyomtató sharing beállitva és engedélyezve, munkacsoport látrehozva mindkét gépen és biztos ani biztods alapon az NetBIOS over TCP/IP is engedélyezve.
De akármit is csinálok nem látják egymást ba gépek csak a PING megy.
AZ egyik gépen a Windows saját firewallja van a másikon egy COMODO de minden szolgáltatás disabled.
Van még rajta egy Spybot meg egy Spyware terminátor de szerintem semmi köze a dologhoz azért ezeket is lekapcsolatm hátha.
Szóval mi lehet a gond??Előre is köszi!
Vodika -
akaido
addikt
válasz
gyurunk26 #36018 üzenetére
Valamilyen Boot CD-vel Pl: Hiren's Boot CD-vel indítanám a rendszert, és onnan irtanék vírust, majd a lementendő adatoknak egy másik partíciót készítenék, és oda másolnám őket. Az eredeti XP-t tartalmazó partíciót csak ezek után törölném és formáznám újra.
-
jagada
addikt
Sziasztok!
A start menüből eltüntek a progik, pedig be van állítva, hogy 20 db-ot jelenítsen meg! Mitől van ez és, hogy tudom visszaállítani?? Újakat sem vesz fel! -
gyurunk26
csendes tag
Üdv!
Következő a problema, szerelek egy gépsas-t haveré nem az enyém.. probléma nincs hang, fagyások,vírusok... mondom reinstall c partició--->- fontos adatok át d-re , c formáz, windows install sp3... sajna 120 giga fontos cuccok vannak formázás patició kezelés nem lehetséges.. Új windows fennt.. csökkentett mód... vírusírtó (nod 32) fent találgat elég szépen.. újraindítás, driverek minden frissbe fel.. DE HANG TOVÁBBRA SINCS!!... integrált letilt.. creative hangkártya be.. felismeri feltelepíti.. HANG MOST SINCS!!! hangeszközöknél minden rendbe semmi sincs lenémítva... service/windows audio fut... eszközkezelő (nincs kérdőjel hangkártya elismerve) futnak.. hangfal természetes megy.. Vki segítsen pls.. formázás és mindenféle particiókezelés nélkül megkéne oldani.. vmi win helyreállító kéne? másik vírusírtó?gép: asus a8n-e, 2.89 semprom, 512 ram, x550, seagate 160
-
Üdv!
A következő problémában kérném a segítségeteket.
Adott egy laptop, benne SATA vinyóval, amin egy Win7 van. Nomármost USB-n hozzákötöttem egy IDE-s vinyót, és erre szeretnék egy XP-t tenni tesztelés céljából.
A vinyót felismeri, el is indul frankón a telepítő a cd-ről, majd az első reboot után 2x ha végigmegy a csík, és kékhalál.Amit próbáltam már: memóriateszt - hiba nincs ; sata-s vinyót kivettem ; pen-drive-ra is próbáltam telepíteni - sajnos ugyanaz az eredmény, sata eszközöket letiltottam - semmi változás.
Valakinek ötlet?
-
Lenry
félisten
válasz
zetecR #36013 üzenetére
azt írják, hogy ha teheted, akkor még vírusirtót is tegyél rá (ajánlom az ingyenes MSE-t), ez alapján frissíteni sem árt, mert gondolom nem lehetetlen rajta keresztül lefertőzni a gazdarendszert sem.
(#36014) piadex2 nézd meg, hogy nem-e hibás a CD-kép, csinálj rajta MD5 ellenőrzést
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy amikor ubuntu képet akarok cd-re írni, akkor a nero free azt mondja, hogy copy error (részletesebb jelentés nincs).
a lemez: egy üres cd, azzal nem lehet gond
előre is köszi a segítséget:piadex2
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A WIndows XP Text To Speech programját hogyan kell használni? A Beszéd tulajdonságai panel megvan, Microsoft Sam, felolvassa a hangmintát. De hogyan olvassa fel például a böngészőben a szöveget? Próbáltam elindítani, de a Start menü > Kellékek között nem találom a szövegfelolvasás programot.
Microsoft Sam csak azt tudja felolvasni, ami a mintaszöveg helyén van a Beszéd tulajdonságai[ /I] panelen? -
Lenry
félisten
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
a Win7 mellé szükségem van egy XP-re, mert a nyomtató/plotteremhez csak XP-s driver van.
(a 7-es topicban nem nagyon van tapasztalat azzal, hogy a 7 Virtual XP módjában működésre lehet-e bírni az XP-s nyomtató drivert, esetleg itt, a natív XP topicban?)
Viszont szeretném nagyon lecsupaszítani, csak egy Corel Draw és az nyomtató driver kellene rá.
Hogyan tudom minél jobban megtisztítani a sallangoktól?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!