Új hozzászólás Aktív témák
-
Legolas
senior tag
Full magyar verzió mikorra várható?
-
Cyno
tag
Tehát akkor a Daemon is frissült? Akkor én is felpakolom.

Hogy tudom megnézni telepítés nélkül, hogy milyen windows van a birtokomban? -
max-pain
senior tag
Link hozza:
Bővebben: link -
Kin van a x64 bites CAtalist 5.4 nem béta!

-
g@bo
nagyúr
már megy az xp64bit... és az iso probléma is megoldható...

[Szerkesztve] -
krisz073
tag
Akkor végül is kiszurták a szemünket 1 olyan windowssal amit még nem igazán lehet vagy érdemes használni

-
REDeath
őstag
Nekem sima xp-m van SP1-gyel és postal 2-őt installáltam. (700 MB ürees helyen)
Mikor kiírta hogy 41 MB üres hely van leszedtem az NFSUG2-őt ami1,7 GB
és lett 6 GB üres helyem. nem tom mi lett légyszi help -
-
krisz073
tag
Akkor egyáltalán érdemes vele foglalkozni ???
Mondjuk én használok virtuális cd romot ,ugyhogy erősen gondolkoddom,hogy érdemes e probálkozni a full verzioval -
moonman
titán
válasz
Cocopropyl
üzenetére
kalóz
-
Cocopropyl
csendes tag
Ez milyen verzio ?
Bővebben: link -
gakoska
tag
most raktam fel a 64-es xp végleges angol változatát, nem tudjátok h a démon-tulz mikor készül el?
mert már nagyon várom, mert a biztonsági másolatokat a gépen nem tudom használni 
egész gyors, a bétáknál is gyorsabb -
A full eredeti szöveg ez: ma vettem meg ugyhogy rc 2 e vagy sem nem vágom szeirntem 100% h. az....még nem néztem meg..
''Dvd-mellékletünkön megtalálható a 64 bites windows xp egy teljes évig használható,kiadás elötti utolsó
tesztverziója iso képállomány formájában.'' by pc world dvd és változat.... -
akinek nem sikerült le töltenie vagy megszereznie a windos xp 64 bites 360 napos triál verziot az most megkaphatja ha meg veszi a pc world e havi számát abba benne van
-
max-pain
senior tag
64 bites Alcohol 120%:
Bővebben: link
I want to stop all this discsussion and tell all that AMD-64 drivers are ready long ago, but they will be released only after internal testing will be finished with new driver architecture.
No release estimates as usually - you will see it when in our opinion ''it's done''. -
-
X-COM
nagyúr
nem tűnik egy komoly bétateszternek a kollega... és még finoman fogalmaztam, szerintem egy msdn-hez hozzáférő, kicsit nagy mellénnyel.
nem tudja milyen bétatesztelő programban van,mi? persze
a bétatesztelő sem kap meg mindent, csak amilyen programba bevették, kollégád tájékozottságát elnézve, túl sok hasznos visszajelzést nem adhatott, így biztos nem árasztották el a bétaprogramokkal.
amúgy van x64 meg ia64 változat is a longhornból, itt figyel mindkettő a dvd-n amit küldtek. -
Na new hír szoval az informatikus kattant , nekem még pofázott tegnap h. még aznap jobban bele nézett és lehet nem longhorn hanem winfos 2003 server edition 64bit....
Szerintetek meliyk volt? hát igen az útobbi szoval ős szopás , pedig tegnap már tökre örültem a fejemnek , mondjuk megkaptam 2003-nak a leges legujabb változatát , de ez se vigasztal...
-
Gordiann
őstag
ööö... egy buta kérdés: 32 bites processzorhoz fel lehet rakni a 64 bites változatot?
Ne kérdezzétek miért!
De szóval lehet? -
moonman
titán
én amatőr...
-
moonman
titán
Longhorn 64bit? még 32 bites sincs.
-
A telepítő cd -jén volt valami 64 számos ló szar mappa fejből nem vágom mert csak egy pillanatra tudtam megnézni itt a meló helyen majd otthon megfigyuzom
a csávó akitől kaptam microsoft béta teszter ő adta a cuccost és majd ki probálom szerinte is 64 bites szoval megjátjuk holnapra minden kidrül
-
X-COM
nagyúr
ne az ia64-gyel görcsölj, hanem az x64-gyel...
-
New hir ugy néz ki ma megkaptam a longhorn 64 bites változatát majd ma megnézem
)
simán 32 bites procira nem engedi feltelepíteni az írja ki nem win32 alkalmazás
és van egy mappa ami ugy kezdődik h. i64 szoval kb 99% h. 64 bites ráadásul a legujjabb
holnap akár képeket is belinkelek ha sikerül
)

[Szerkesztve] -
New hir ugy néz ki ma megkaptam a longhorn 64 bites változatát majd ma megnézem
)
simán 32 bites procira nem engedi feltelepíteni az írja ki nem win32 alkalmazás
és van egy mappa ami ugy kezdődik h. i64 szoval kb 99% h. 64 bites ráadásul a legujjabb
holnap akár képeket is belinkelek a sikerül
) -
Dave64
aktív tag
Ha kijön az újabb verzio + egy kicsit szélesebb AppZ skála akkor biztosan újra próbálkozok !!!

-
Dave64
aktív tag
Én is erre a véleményre jutottam!!!
Nekem mindent felismert autoba (win X64 rc2), kivéve a gf2-met (sajna nem támogatja az NVIDIA
), de szerencsére a gf4 mx440-ével elment. Nagyrészt minden progi elidult, kivéve a védelmi és multimédiás cuccok (No Firewall, rippelés, Virtual Drive-ok etc)
Játékok nagy része ment.
Hát egyenlőre marad a 32Bit. Amúgy sem tapasztaltam ultranagy sebességkülönbséget. (kivéve az FPU éredmény ugrott men úgy 10-15%-ot) -
asturel
őstag
asszem 1 jo ideig elfelejtem a 64 bites kindozokat..
cs anticheat (C-D) befagyasztja a hl-t..
meg a fele kindoz is meg 32 bites (mplayer,msn,ecetera)
virtualdub64 eleg bugos,videofajlt meg nem sikerult megnyitnom -
asturel
őstag
válasz
Cocopropyl
üzenetére
nekem mukodott minden 32 bites app
ya ,es win2k3 ala is felmenne az ati driver, csak sajat lemezkent kell felrakni, xp x64 full alatt se ment fel a telepitovel.. u.a. az inf error
akinek megvan a xp x64 full lecci irjon mailt, lenne 1 kerdesem hozza
viszont dscaler nem mukodik, ittse, nemtom hogy fogok igy tunerezni
[Szerkesztve] -
Cocopropyl
csendes tag
Engem idegesitett (letoroltem),hogy sok alkalmazas visszaszolt, hogy ezen verzion nem hajlando futni, pl TotalCommander...
-
asturel
őstag
szepen felraktam, a fentebb emlitett kindoz termekcsomagot, es az ati drajver nem megy fel.. via 64bit driver felment.. cnq mukodik memo olvasasom nott +400mb-t

-
anulu
félisten
amdzone-on olvastam, h már 30-án xp64bit gone gold!
várjuk soxeretettel! 
-
asturel
őstag
Version: Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition 180-day Evaluation (English)
ez ala felmegy a winxp 64 , vga, chipset etc.. driver ? -
van itt egy informatikus ms béta teszter azt mondta h. ma jött ki neki új verzió xp 64bitből...
-
X-COM
nagyúr
az xp-t csak az msdn-esek egyelőre, a 2003 trial pedig a Bővebben: link oldalon keresztül elérhető
Steve: szerintem, mint minden windows beta->winver -
-=ManDrake=-
csendes tag
Hy! egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek a 2003 64bit jobb mint a sima xp??? játékokkal tesztek stb... mindenben jobb?
-
Legolas
senior tag
Mikor jön ki a végleges?
-
ez mit jelent?
Windows Setup:
This version of windows cannot be installed on this machine.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Gitáros topic
- Automata kávégépek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

), de szerencsére a gf4 mx440-ével elment. Nagyrészt minden progi elidult, kivéve a védelmi és multimédiás cuccok (No Firewall, rippelés, Virtual Drive-ok etc)