Hirdetés
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hatalmas mérföldkőhöz ért az Xbox applikáció
- TCL LCD és LED TV-k
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
válasz
-Jackson-
üzenetére
Nem elképzelhető, hanem biztos! Mindenhez 64bites driver kell, egydül a programoknál nem feltétel, de ha visszaolvasol láthatod, hogy a ''rendszer közeli'' 32 bites alkalmazások nem mennek: víruskergetők, cd írok, virtuális meghajtók. Tehát egyelőre ismerkedni, tesztelgetni ajánlható csak.
Azt nem tudom egyelőre, hogy mely ezközöknek van beépített driver a win xp x64-ben, ezért mindent lehúzok előre. -
-Jackson-
őstag
haverom beújított egy ilyen 64 bites wint, de nemigazán műxik jól. install után normál módban indítva szürke képernyő van csak, csökkentett módban fut rendesen. mi lehet a hiba oka? a gép 3.6-os 64 bites intel, asus megnemmondommilyen premium lapban
-
marcee
addikt
Bővebben: link
Magyar még nincs. -
Whaskes
senior tag
Srácok, honnan tudnék beújítani 1egy ilyen wint? Warez, bármi! Ja! és magyarul van már? Vagy ha angol az se gáz....
-
TrollBalint
addikt
Van már tűzfal 64bit alá? (a Kerio meg a sygate nem igazán szeretne müködni, az beépitett nvidiás, meg nekem nem szimpatikus)

-
Mindenkinek akit érdekel megjelent a via 4in1 64 bites driver legfrissebb változata:
Bővebben: link -
X-COM
nagyúr
válasz
Don Vittorio
üzenetére
avast / mcafee
[Szerkesztve] -
Don Vittorio
őstag
Viszont azt mondja meg valaki, hogy melyik vírusirtó működik 64 bites WinXP-n, amelyik nem Norton? (Norton-herótom van.)
Panda installja simán kilép, ZoneAlarm közli, hogy 64 biten ő márpedig nem, CaTrust felmegy, de nem hajlandó a rezidens része működni, csak lefuttatni lehet, etc.
Mi az, ami megy? Help me please! -
Na akkor újra bárkinél is működik 64 bites winfos alá bármilyen messenger 6.0 felfelé vagy ilyen változat nem létezik...

-
nálatok működik a 7.0 messenger?
-
Tepla
csendes tag
-
Valaki küldjön már egy linket ahonnan le lehet tölteni image drive-ot
vagy ha valakinek jobban tetszik akkor virtual drive-t ami müxik is 64bit alatt
please!

-
asturel
őstag
nemreg jott ki a cinebench 64
single render cpu.. :
32 bitessel regi eredmenyem ~94s
64 bitessel : 64.7s
itt a cine64 Bővebben: link
mod: javitottam eredmenyeken, picit elirtam
[Szerkesztve] -
moonman
titán
120 napos próbaverzióban letölthető formában is elérhető. Bővebben: link
most éppen nem működik, de a jómunkásemberek dolgoznak az ügyön. -
hegi25
csendes tag
Helló
Egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor fölteszem a 64-bites végleges xp-t(már kettőt is megpróbáltam), akkor a telepítés után, amikor indulna a gép akkor újraindul. És így meg körkörösen. A 32-bites, és a 64-bites béta is rendesen megy.
AMd Athlon 64 939 3000+, ASUS A8V deluxe 512 mb ram 160 gb S-ATA, stb...
Kösz!

-
N3gro
aktív tag
up!
-
jokka
csendes tag
Ájjj, valaki aki tud segítsen pls!!! Szenvedek a filedisk64-el, ha mountolni akarok, azt írja ki, hogy: Error in mounting image The system cannot find the path specified. Ha nem mountolok be semmit akkor is ezt írja ki. Jó lenne valami megoldás. Regeltem, csináltam már mindent, WinImage-t is felraktam, ue írja ki.
-
Az-X
őstag
Próbálta már valaki a FarCry-t ezzel az új 64-es patchel? Tényleg szebb meg jobb meg kisebb a gépigénye?

-
anulu
félisten
előre elnézést kérek, de nem olvastam végig a topicot. egy óriási kérdésem van. van nekem egy Silicon Image SiL0680 ATA-RAID kártyám. ennek van 32bites winxp-hez drivere, 64biteshez nincs. a kártya nekem kell, h működjön (1 vinyó és 2 mobilrack ván rákötve...). szóval, működni fog 32bites driverrel, vagy egy kicsi vinyón próbáljam ki, oszt' ha megy megy, ha nem, nem? van vkinek ilyen kártyával tapasztalata? előre is thx!

-
AlyArkhon
őstag
az eggyik haverom is ezzel nyaggatt állandóan hogy azért fos a gépe , mert nincs fent neki a 64-es windows. de szerintem ez hulyeseg ...foleg a gamékhoz , neki meg ahoz kellen ..
-
siriq
őstag
Hello
Nekem is ugyanaz a bajom mint a kolleganak az elozo hopzzaszolasban.
Surgosen kellen egy mukodo virusirto 64 win ala.
Eleg ha valaki megmondja vagy belinkeli melyik cegnel van mar kesz valltozat.
Koszi elore is.
-
MaUser
addikt
Campuson keresztül elérhető lesz vajon a 64 bites xp? Ha Campusos licensszel rendelkezem, megoldható ennek a cseréje? (Furcsa lenne ha igen, de hátha.)
-
t_ferenc
őstag
hali evribadi!
van már ungarise változata a 64 bites winfosnak? látom a drájvertámogatás szépen alakul
. -
N3gro
aktív tag

[Szerkesztve] -
N3gro
aktív tag
Jó hír SB Audigy 2-es tulajoknak, kijött végre normális driver x64-re :
[Szerkesztve] -
Thom!
veterán
Far Cry 64-bit Performance ATI vs NVIDIA
Bővebben: link -
Thom!
veterán
AMD you have the POWER -
Lacek80
csendes tag
Sziasztok! Valaki +tudná mondani honnan tudnék szerezni Win64-hez telepítési kódot szerezni(25karakterű)?
-
Konflikt
addikt
válasz
sirarcheer
üzenetére
1.AMD Athlon 64 3200+ processzor (512Kb/400MHZ) Socket 939 >> az összes a64 200as ''fsb'' vel megy...
2.Fizikalilag lehetetlen egy s939be 754 tüskéjű procit beletuszkolni....

3.inkább vegyél vmi msi, v asus deszkát, jobban jársz... -
sirarcheer
senior tag
Sziasztok lenne két kérdésem:
Melyik jobb párosítás?
Gigabyte GAK8NF9 AMD 64 nForce4 DDR 400 PCIE 6ch S939
+
AMD Athlon 64 3200+ processzor (512Kb/400MHZ) Socket 939
ECS K8-HT1600 AMD64 Nforce4 SATA 800FSB DDR400 6ch. PCIE LAN
+
AMD Athlon 64 3400+ processzor (512kb/400MHZ)
Vagy az S754-es procit bele lehet tenni az S939-es foglalatba???
GAK8NF9+Athlon 64 3400+
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
Valaki nézi most a BBC World-öt?
Win64bit vs 32! -
Konflikt
addikt
nod32 felment, thx

-
Konflikt
addikt
nemmüxik na
-
Konflikt
addikt
Szevasztok!
Tud vki virusirtot 64 bitre? nekem nemengedett feltenni semmit...
Sztetetek mi a minimális vga -igény? mert nekem egy geforce2 mx400 64mbossal akad a kép 64 biten, de 32 alatt xpben semm probléma! -
ftc
nagyúr
Hm legalább van 1 -2 driver már.Én ma kaptam meg a levelet a Herculestol,hogy fogalmuk sincs hogy mikor lesz 64 bit-es driverük ill nem mondhatják meg....
Ez az én szerencsétlenségem pedig már elég jo volt,de hang nélkül nem jo semmi... -
Folze
aktív tag
válasz
CzKaresz
üzenetére
filedisk Bővebben: link nekem csak iso-val ment, és pl amikor a call of duty 2. lemezét kérte, nem tudtam kimountolni az elsőt

64 bites driverek, köztük audigy
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy az a filedisk nevű 64bites dvdemu progi működik frankón?
Mert ha nem, akkor fel se rakom az x64et...
-
moonman
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
raid0 amúgy is jó hibatűrő...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
Raid driver kiakadt, mert 32 bites. Szerintem. Ezért nem rakom fel én se, mert nincs még normális raid driver 64 biten. Oszt félek, szétesik a raid-0 tömböm

-
raczger
őstag
Hali!
Nem tdjátok, hogy van-e instalálásnál kódja ennek, és ha igen mi a kódja. Nem tudná vki megmondani?!
-
killerjohn
addikt
Nekem 2db Raid-vezérlőm van, és most már mindkettőn 2-2db vinyó RAID0-ban. Nagynehezen sikerült felrakni aWindowsx64-et az egyikre (játék a boot.ini-vel), fel is települt rendesen... de az indulás 2. másodpercében kékhalál és még elolvasni sem tudom, hogy mi a gáz.... Valami tipp esetleg ? 
-
Folze
aktív tag
visszatettem a media centert

egérdriver nélkül nem bírom ki
-
nekem a win 64 helyigénye kevesebb mint a win xp 32-é
virtuális memcsiből meg max 100-zal eszik többet asszem.
de nincs sajnos nyomtatódriver alá HP laserjet 1000-hez -
Rapid
aktív tag
Milyen verzió az ami a PC World cd-n van?
-
Folze
aktív tag
Windows XP x64 Pro Corporate
ezt tessék felrakni
imagedrive, mint már említették páran, van: filedisk64
bár nekem csak ISO-t sikerült vele elővarázsolnom...
ami újdonság USB területén: xp 125 Hz-en frissített, x64 250-en
egérdrivert meg majd karácsonyra gondolom
-
ftc
nagyúr
válasz
sirarcheer
üzenetére
Drivereket meg halászni kell....és sok esetben még béta sincs.
-
ftc
nagyúr
Hát ö 64bit Win,nekem nem a legjobb.Hangtalanul érdekes egy kis cucc+ image-et sem tudom mivel lejátszani...Pedig videok mind abban vannak..

-
válasz
sirarcheer
üzenetére
ezt hogy erted??? Gyorsabb?? ez olyan relativ.
Jobb, nagyobb , gyorsabb lesz a virtualis memoriad, de pl. a memoria irasa/olvasása everesttel mérve lassabb.. -
válasz
sirarcheer
üzenetére
A 32 bites XP tudja kezelni?
Miért ne tudná ??

64-bites XP-n fut minden régebbi progi?
Nem, okosan ügyesen össze kell válogatni őket.. -
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Most veszek egy Athlon 64-es procit, hozzá alaplap stb.
A 32 bites XP tudja kezelni?
64-bites XP-n fut minden régebbi progi? -
asturel
őstag
Lognhorn SBS to be 64–bit only
hehe
-
TAKÍÍ
tag
bocsi ha már volt róla szó de mkor jelenik meg hivatalosan a Win 64 (vagy már megjelent) és mikor fejlesztik rá az első játékot? ami leölthető nem béta verzió?

-
asturel
őstag
valaki talalt mar tuner drivert x64 ala? (bt878)
olvastam forumon, hogy windows driver development kit + 64 bit complier segitsegevel a wdm drivert lelehetne forditani.. sajnos csak az utobbi van meg.. -
Folze
aktív tag
válasz
krisz073
üzenetére
melyik verzió volt az?
innen szedted le? Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.