- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Egy kontár belekérdezés lesz most. Nem olvastam végig a topicot.
Mivel jobb a 64bites windows mint a sima? -
Nyuf
senior tag
válasz
pini1020
üzenetére
Ha router is van akkor be kell állitgatni az ip-cimeket.
Ha meg tudod mondani a routered ip-cimét akkor ki lehet belöle találni, hogy miket kell beállitani.
Tulképp a dhcp-t ugy állithatod be ha az internet protocol(tcpip) propertiesébe az obtain an ip address automatically-t pipáálod be.
DNS szervernek érdemes megadni a router ip-jét vagy a szolgáltató egyik nameserverének az ip-jét.
A legtöbb router alapból dhcp-vel is müködik.Amugy arra vigyázz, hogyha nem ismerte fel az xp a hálokártyád de mondjuk firewire is van a gépedben és azt felismerte akkor lehet hogy az utóbbit állitgatod feleslegesen
Ez már sokakkal elöfordult. -
-
Nyuf
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Azt a 64-es RC2 betat adják amit ingyér le lehet/lehetett tölteni?

-
Nyuf
senior tag
Van már daemon tools vagy alcohol xp64-re?
-
pini1020
tag
Nem tom megcsinálni a netet az x64en hogy kell ??? help!!! kábel tv-s netem van ha berakom azt a cd-t amit adtak hozzá akkor az jó lesz vagy valahogy máshpgy kell csinálni???
-
atters
csendes tag
pcWorldel most jól megjártam és is , csak a 64bit win miatt vettem
bár tudnék serialt..........!!!!!!!!!!!!!
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
De csak 64bites proci alatt megy

-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Láttam,hogy a PC W*rld-höz adják most a Windows XP 64bites változatának az 1évig használható verzióját...nos,aki már ezt a kipróbálható verziót felrakta,annak mi a véleménye róla? Stabil,zsír,mint 1 full XP,vagy 5percenként fagyogat/alig van hozzá driver? A 64bites XP ugye nem csak 64bites proci alatt müxik
-
hmhm
aktív tag
Egy nagy kérdésem lenne...van valakinek bulit 3790-es változata? Egy-két kérdésem lenne hozzá!
-
pini1020
tag
ez nme warez szerintem mivel ez nme pénzért volt és a pcwordben vettem meg a windows-t és már nme tudok az oldalról leszedni serialt ezért kérdeztem meg hátha van valakinek és még1szer ez a kód nem pénzért lett megvásárolva ezért nme warez de ha nme így van akkor szólj.
-
pini1020
tag
Akinek van otthon serial kódja az légyszives küldje el az adataimnál lévö címre. Köszönöm.
-
up!
-
CzKaresz
tag
S nem is lehet letölteni hozzá sehonnan ?
-
CzKaresz
tag
Valakinek van nforce3 250-hez SATA drivere 64 alá? Vagy tud valahonnan letölthető drivert ??? Írjátok meg...
-
Cucli™
tag
Ti milyen file tömörítőt használtok x64alatt??
winrar/zip. -
X-COM
nagyúr
komolyan muszáj a topicban nyafogni a serial miatt, nem lehet diszkrétebben elintézni ezt a nem túl szép dolgot? monnyuk emailben
-
CzKaresz
tag
S-ATA drivere van valakinek WIN 64 alá ? Mert nekem nem mennek az S-ATA vinyóim...
-
válasz
max-pain
üzenetére
szirinted müxik az 5.0 sal ugy hogy a 7.0 sal nem müxik?
Monjuk most néztem meg win200 install nem indul el azt irja ki nem win32 alkalmazás szoval lehet majd haza viszem és kiprobálom
köszike nemtom miért én ilyen nem is találtam , amit meg felajánlot 7.0 java h. letölti atomat... az meg nem müködött le is instalátam...
[Szerkesztve] -
Már 3 oldallal ezelőtt tistázódott,hogy kint van a végleges (nem hivatalosan) csak annyira felesleges felrakni (én másfél napig szoptam vele), mert még nem sok minden támogatja...
-
CzKaresz
tag
HA ez az
-
CzKaresz
tag
Mivel a gépemen van

Microsoft.Windows.XP.Professional.x64.Edition.PROPER-EcHoS -
t_ferenc
őstag
most le fogtok szidni, hogy van kereső meg egyebek és IGAZATOK van, nekem meg ngyon kevés időm. tehát légyszi mondjátok meg, hogy van-e már kint végleges 64 bites win és éetölthető-e valahonnan?
máris utánnaolvastam és látom, hogy még nincs kint a végleges verzió.
[Szerkesztve] -
CzKaresz
tag
Ha valakinek kell kód MSN-en megtalál.....
czindrich@externet.hu
Nekem serial ATA drivert adjon valaki... -
CzKaresz
tag
Serial ATA drivert honnan lehet leszedni ?
-
Cyno
tag
válasz
CzKaresz
üzenetére
Lehet használni a Nero 6.6-ot emulálóként, van vmi virtual drive vagy mi. A Total Commandernek is van vmi plug-inje, ami alkalmassá teszi. Le lehet tölteni a Totalcommander.hu-rol lehet.
A Pc Worldhoz adott xp64 rc2-es, akkor az rc2-es a végleges. Én már nem értem. Vagy mit jelent a kiadás elötti, mivel kevesebb ez a véglegestől? Ezt is lehet updataelni, akkor meg ua.(lesz), mint a vegleges,nem?
-
CzKaresz
tag
Sziasztok
Van már valamilyen müködöképes emulátorotok Win64 alá...
Mert a Daemon Tools ugye nem megy ... Valakinek megvan a Daemon 64 ????
Írjatok... -
bandi20
aktív tag
sziasztok
Problámám lenne
nem találok a hangkártyámhoz ( sb audigy ls) 64- es drivert segítség
Hol találok help

-
vigno
tag
a pcw*rld melléklete az rc2-es win64 egy éves tesztverziója. az újság kb 1500 Ft. szerintem megérné megvenni már csak ezért is.
-
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Hello, úgy próbáltad??, hogy ugye grafikus bejelentkező felületed van, és megnyomod 1szer (vayg 3szor nem emléxem a ctrl+alt+del-t, akkor kiad egy ki abalok, na oda gépeld be hogy ''Rendszergazda'' és hagyd üresen a jelszó mezőt
Elvileg be fog engedni
azán már azt csinálsz amit akarsz. Remélem segíteni fog -
FlasH-BacK
senior tag
Először is bocsi az offért!
Egy 32bites Xp kérdésem lenne: Xp pro, egy felhasználói fiókkal, amihez be volt állítva jelszó, viszont ezt elfelejtettük. A telepítésnél elvileg (tesóm csinálta és azt állítja, hogy) nem állított be semmilyen rendszergazda jelszót. Namármost amikor a telepítő javító ''parancssorába'' megyek, akkor kéri a rendszergazda jelszavát és nem fogadja el ha nem írok bele semit!
Úgy hogy meg kéne oldani hogy be tudjak lépni a windowsba (pl vendég fiókkal)!... -
max-pain
senior tag
Java:
Bővebben: link -
Hello mindenki, felraktam az abszolút véglegest, lenne pár kérdésem:
- A messenger miért nem akar bejelentkezni?
- Az Internet Explorerek közül csak a 64 bites megy fel a netre akkor minek hagyták benne a 32 bitest?
- Vki vmilyen linmket tud, ahol 64bites progik vannak stb... köszi, Bye! -
lorcsi
veterán
1800 ért adják az egyik számtech újsághoz érdemes venni & fullat.
-
Nem tudja valaki NF4 driver mikor lesz? Mer addig fel se rakom.

-
Lehet, hogy írta már valaki, de most rajta van a PC-W.RLD ehavi adathordozóján. Kiadás előtti verzió. 1 évig.
Kell ezt is aktiváltatni?
szerk: már látom, hogy írták. De a kérdés még él.
[Szerkesztve] -
Minike28
tag
En feltettem de semmi xtra... Lehet a vegleg.. de nem corporate. majd apr. 25 utan megszerzema veglegest es azt fogom haszanlni valszag vagy kulonben minek a A64

Amugy ez gyorsabb mint a sima XP?? -
zottty
aktív tag
nem azért de nha a win XP nem 64 bites akkor mi értelme a 64 bites arhitektórának??1-2programot kivéve ugyanolyan mint a sima proci..
-
Cucli™
tag
szal 64bites winre van normális ati driver?
-
Az-X
őstag
Embörök... meg van valakinek már a végleges verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parfüm topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez már sokakkal elöfordult.