Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Raspberry Pi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pintyesz
üzenetére
Minden SB telepítőt lehet bizonyos kapcsolókkal indítani. Van egy olyan, ami kikapcsolja a hangkari detektálását (bizonyos esetekben nem találja, mint pl nálad sem). A kapcsolóra már nem emléxem, de keress rá audigy installer command switches néven, és rá fogsz találni.
-
beniboy
tag
Olysmit jelent hogy nincs ilyen kari csatlakoztatva a gépedhez és csatlakoztasd elöbb normalisan aztan probald meg instalálni ézt a setupot.
-
pintyesz
senior tag
Segítsetek lécci!

Installálni akarok egy Audigy2t,megvan hozzá a 64bites driver is!
Indítom a telepítőt és ezt írja ki:
Before you proceed with the installation,be sure that:
-No other applications are running or active in your computer.
Clikc[OK] to continue or [Cancel] to exit installation.
Majd ha OKt nyomok akkor pedig ezt:
Setup is unable to detekt a supported product on your system.Please ensure that your product is properly installed before running this Setup program.
Setup will exit.
Annyira nem vágom az angolt.
Most mi is van?
-
Muky_
tag
Találtam 1 másik Virtuális CD progit x64-re.
Bővebben: link
Sajna csak Trial ,de 30 napig használható. -
beniboy
tag
probald ki. Nem azt mondtam hogy a 64 bites win alol nem lehet elérni hanem van beépítve 32 bites explorer es 64 bites is. A 64 bites explorert hasznalva a win frissités oldalt behozva kiirja hogy hopp nem lehet a 64 bites explorerrel frissiteni ehez bizony 32 bites kell.
Azt hogy mé nem megy azt meg nem töllem kérdezd
[Szerkesztve] -
Muky_
tag
FantomDVD
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Andrix
csendes tag
Hello!
A kérdésem az lenne, hogy nem tud valaki ehhez az x64hez egy olyan CD emulátor progit, mint ami volt sima XP-hez (pl Deamon Tools) ? Mert nekem az nagyon nem akar menni és igazából szükségem lenne rá. -
beniboy
tag
Probaljatok meg a 64 bites explorer alol a windows frissités honlapot elérni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem mögy
-
beniboy
tag
válasz
t_ferenc
üzenetére
nekem is a nforce driver eleg furcsan viselkedik.
Ki nem fagy csak hibauzenet és nem indulnak el a benne lévő programok pl hömérséklet mérő... De minegy mert minden megy és fasza stabil
Bar nekem is HardCore ramjaim vannak.
Mit jelent hogy azokat nem komalja miben jelentkezik?
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
Bocs hogy nem olvastam végig a hsz-ket de minygyá kell mennem aludni.Tehát mennyibe kerül jogtsisztán egy ilyan windóz?köszi
-
pintyesz
senior tag
Biztos volt már,de azért megkérdezem.
Nero műxik?
Esetleg ha nem akkor mit lehet csinálni,hogy működjön?
-
Szabesz
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Aha, pénzemet visszaadják vajon?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg tárgytalan mert úgy látszik hogy nem lesz egyhamar AMD 64-es rendszrem... -
MUŁĐER
addikt
helló
3d max (32 bites verzió, mivel 64-es még nincs..) működik rendesen win64 alatt? Próbálta már valaki? -
assatum
csendes tag
Helló mindenki !
Hátha ért hozzá valaki...
Szóval egy 120 napos verzió (állítólag) letölthető micosoftéktól ingyen.
Innen:
http://www.microsoft.com/windowsserver2003/64bit/x64/overview.mspx
Namármost ha én corporate kódot használok telepítésnél, akkor is 120 napig él csak ? Nincs valaki képben ebből?
assatum
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Ricso
tag
Azért ne is próbálkozz vele, mert dupla munkát csinálsz vele magadnak, hiszen a régebbi prescottok 32-bitesek, és nem hinném hogy az új fajta 64-bites Cpu-d van, ha mégis tévednék, akkor bocsesz. És akkor 1000-rel fog rajta menni a Win Xp 64.
Abban az esetben, ha nem 64-bites én próbaképpen megpróbálkoznék inkább a Longhornnal. igaz hogy beta, de jobban jársz vele, meg sokkal királyabbul is néz ki, mint bármelyik (Linux leszámítva) -
Osiris
őstag
Ennek elvileg működnie kell: Bővebben: link
-
Ricso
tag
64-bites windows-val működik-e a AC '97-es alaplapi hangkártya, ASUS lapon.
Sehol nem találtam hozzá 64-bites drivert. -
Darth_Revan
veterán
-
Cyno
tag
válasz
krisz073
üzenetére
A fantom DVD nálam is müxik.
A kérdésem, mi ez? http://securityresponse.symantec.com/avcenter/download/pages/US-SAVCE.html
Letöltöttem, a xp86-ra szánt verziót, de azt mondja, hogy kell neki valamilyen előző verzió a Norton Antivurusból. Ok gondoltam, akkor felrakom a Nav 2005-öt, ami persze továbbra sem megy fel. Szóval nem értem, hogy kell használni?
-
MyKonzerv
senior tag
nos, valakinek van ötlete, hogy milyen tűzfalat és víruirtót tegyek fel a 64 bites ringyózra? sígate, nod23 természetesen nem működtek
mod: sőt igazából sztem rakás szar a 64 bites cucc, mert egyszerűen semmi nem ment rajta amit próbáltam
ezé töröltem is, pedig a microfos honlapjáról szedtem legálisan és nem bétát
[Szerkesztve] -
krisz073
tag
Kiprobáltam a Fantom DVD progit és tökéletesen lehet vele mountolni, akár több cd-s cuccot is.
Úgyhogy mig nem jön az új daemon tools addig lehet ezt simán használni.. -
Osiris
őstag
Olvastam itt a topicban, hogy az MSN 7.0 működik a 64bites XP-ben, de nállam leáll a telepítés közben. Van valami trükkje a telepítésnek, vagy csak nekem nem volt szerencsém?

-
Osiris
őstag
Az MSI K8N Neo2 Platinum alaplappal az NVidia nForce driver csomagjában található hangkártya driver a 32bites win xp alatt is ugyanezt a hibát produkálja GTA San Andreasban és FarCryban is, pedig egyébként hibátlan a hang és sehol nem található arra utaló nyom, hogy az nVidia driver nem hozzá való... kivéve az MSI gyári driverlemezét ahol realtek AC97 driver van az alaplapi hangkártyához
Egyébkén minden más rendben van vele 
-
Osiris
őstag
Hi!
Van egy problémám GTA San Andreassal: WinXP x64 Edition oprendszer alatt, MSI NX6800GT TD256 videókártyával, 1280x1024-es felbontásban használnám a játékot, de 10-15perc játék után kilép a játék és egy kék képernyőn némi memoria dump társaságában ezt a hibaüzenetet kapom: ''DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL'' + hogy a gond a ''nvmcp64.sys
'' nevű fileban van... ... aztán újraindul a gép.
Videó driver: 71.84_winxp64_international_whql (x64)
Nforce driver: nForce_6.25_WinXP64_international (x64)
Mit lehet tenni, milyen driverrel működik a 64bites XP alatt a San Andreas?
-
krisz073
tag
Sziasztok.
Másik forumon ezt ajánlotta valaki
'' Mindenki figyelmébe ajánlanék egy programot a bonyolult Filedisk helyett! Ez pedog nem más mint a FantomDVD!Én jelen pillanatban is ezt használom és nagyon jól müxik! ''
http://www.fantomdvd.com/eindex.htm
Ha valaki esetleg ki tudná probálni ,hogy megy e rendesen a mountolás az jó lenne
-
hegi25
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémára szeretnék választ kapni, hogy miután föltoltam a 64-bites xp-t és mikor a betöltéshez érkezne, akkor ujraindul. A béta, és a 32-bites is simán fölment. Asus a8v deluxe amd a 3000+ s939 512 mb, 160 seagate sata.
THX

-
Jaszuka
csendes tag
Sziasztok!
Néhány tapasztalat:
Az xp64 stabilan megy, ez jó
A kompatibilitási varázsló/képességek nálam nagy csalódás, ez rossz
Gyorsan bootol
Lassan áll le
Abit nf8, r9550 diverek után minden van (szép kép, jó hang, háló, ...)
Optikai egerek kúsznak
DVD (gyári) lejátszás ok
Avi-t nem tudtam megnézni, hang az van, kodekeket hirtelen nem találtam
(Ez így teljesen nem igaz, mert felrakva az Mplayert, parancssorból indítva kép és hang is szép.)
MSN 7.0 megy
Logitech webcam express nem hajlandó működni
Víruskergetőnek az Avast4 lett, szépen megy
Hááát... nem teljes az örömöm.
Kontra: Kubuntu 64 bit live CD boot... perfect.
Ötletek? Főleg a tömörített filmek és játékokkal kapcsolatban...
Köszi! -
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
Van érteleme feltenni a 64bit-es windows akkor is ha nincs 64-bites procim?
Thx -
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e egy átlag felhasználónak a Win 64bit?
Értem ezalatt, hogy mennyire kompatibilis a standard XP-vel?
Játékok, alkalmazások? Azért kérdezem, mert nincs tapasztalatom a XP 64-el és mivel Windows telepítés előtt állok érdekelne, hogy feltegyem-e/megvegyem-e?
Azért gondolom, hogy van némi kompatibilitási gond, mert sok programnak van standard XP és xp 64 verziója.
Eéőre is köszi!
Üdv all! -
Osiris
őstag
Van valamilyen Office programcsomag ez alá az XP alá?
-
Osiris
őstag
Létezik olyan program 64bites xp alá ami 3D-t használó játék futása közben meg tudja jeleníteni a GPU hőmérsékletét?
-
moonman
titán
válasz
DuncanGhola
üzenetére
-
Darla
tag
Sziasztok!
Kijött már a végleges verzió? Szóval megvásárolható? -
moonman
titán
www.microsoft.com/x64 innen letöltheted a véglegest, sőt kapsz működő kulcsot is.

-
Melyiket érdemes leszedni?
most nekem egy Microsoft Windows XP Pro x64 RC2 (build 1433) van.
ez jó?
vagy van újabb? -
t_ferenc
őstag
emailben tud nekem adni egy működőképes sn-t?
-
baluka
tag
Itt az új fejlemény: a gondom megoldódott!
Mégpedig úgy, hogy előszöris a BIOS-ban csak az IDE-kontrollert engedélyeztem a SATA-beállításoknál, a RAID-et nem, erre simán felment a Win, majd az install befejezése után rögtön WindowsUpdate csatlakozás, és lám, a hardvare szekcióban szépen kiírta, hogy az ATI 4379 és ATI 437A SATA RAID controllerhez hiányoznak a driverek, kívánom-e telepíteni őket most?! Yes, majd reboot, BIOS-ban RAID controller engedélyezve, és minden tökéletesen műxik!
A 64 bites rendszer pedig eddig nálam nagyon OK, csak a HP Laserjet 1000 nyomtatómhoz nincs driver, hasonlóan vmelyik előttem hozzászólóhoz. Ezt kell még megoldanom, is tényleg minden zsír lesz. -
Flagstaff2
senior tag
A konfig nem fért már ki: MSI K8T Neo2-F,A64 3000+ (S939),1x512M PC3200,R9600pro,120G Maxtor SATA,Samsung combo.
-
Flagstaff2
senior tag
Én a következőképp jártam: felraktam ezt a ''csodát''. Oké,szépen felment,de sajnos egy partícióra ment az XP32-vel,így a 32-es alatt nem mentek progik. Az x64 alatt meg nem ment a WLAN karim,ami lényeges lenne mert azon jön a netem,hát mondom akkor mehetsz a lecsóba. Amióta fent volt ez a gyönyörűség azóta szerintem Bill anyukája folyamatosan csuklik. Mondom miért: A WinXP32 CD-ről azóta egyszerűen képtelenség bootolni. Nem jelenik meg a Nyomjon meg egy gombot kap egy libacombot felirat. A CD tuti jó mert másik gépen elindul. Tettem már másik nem SATA vinyót a gépbe nehogy az MBR legyen megfertőzve az x64 által. Tettem másik CD ROM-ot hátha az a nyűgje. Flasheltem a legfrissebbre a BIOSt DOS alól. Csináltam BIOS Recovery-t. És nem. Nem annak a jó istennek sem. Pedig előtte gond nélkül szaladt fel az XP32 a gépemre. Linux is volt fent,SuSE9.3. Amióta ez a csoda rajta volt,elindul ugyan a telepítő de szinte az elején le is áll a fájlok telepítése. Már két napja ezzel szívok,kezd elegem lenni. valakinek ötlet? Esetleg a BIOS boot sectorát hogy lehetne felülírni/szerkeszteni? Mert úgy néz ki eddig hogy ott van a kutya elásva. Ja! Win2K floppykkal indítható,utána gond nélkül fel tudom upgrade-elni XP32-re,csak idegesít hogy nem tudok közvetlenül telepíteni. ME,98 telepítő CD szépen indul,és az x64 telepítője is kihozza a Please press key... marhaságot.
-
baluka
tag
Sziasztok!
A köv. dologban kérem a segítségeteket: /konfigom az adataimnál/
Letöltöttem a Win x64 trial változatát, kiírtam az ISO-t cd-re, elindítottam a cd-ről a rendszert, nyomtam F6-ot a SATA driverhez /SiliconImage 3112A/, amit szépen fel is ismert, viszont ezután kiírta a telepítő, hogy nem lát harddisket a rendszerben, nyomjak F3-at, újra prob., de ugyanaz. Erre megpróbáltam F6 nélkül, de megintcsak ugyanaz.
Hirtelen ötletként letiltottam a BIOS-ban a SATA-t, csak sima IDE vinyóként hagytam a hardot, erre god nélkül felment a Win, működik is rendesen, csak hát ugye nem SATA-ként megy a vinyó. Ezután újra engedélyeztem a SATA-t a BIOS-ban, mire olyan lassan bootolt be a rendszer, hogy alig győztem kivárni, meg egyébként is borzasztó lassú lett a Win maga. Megpróbáltam a Win alól felrakni a SATA drivert /új hardver hozzáadása, itt megadva a SiliconImage oldaláról letöltött drivert/, viszont nem lett tökéletes a dolog, az eszközkezelőben sárga felkiáltójellel szerepelt a SATA-RAID kontroller, restart után is, a rendszer pedig továbbra is iszonyat lassú.
Előtte a 32 bites Win XP SP2 volt fenn, ami gond nélkül felismerte a vinyót a telepítésnél SATA-ként, úgyhogy tanácstalan vagyok.
Az alaplapon a legfrissebb BIOS van fennt, gondoltam a SATA-vezérlő BIOS frissítésére is, de a 4.2.50-es verzió van fenn gyárilag, ami a SiliconImage oldalán is a legfrisebb.
Szerintetek mi lehet a gond?
Előre is köszi a hsz-eket! -
asturel
őstag
nekem meg semmitse sikerult a filedisk64-el felmountolni, sot a modolt tray-es valtozataval se.. helyette ''fantom dvd x64''-et hasznalok
amugy filedisk64 mindenre azt irta amit mar joparan emlitettek..
amugy elvileg nemsoka kesz lesz a daemon tools x64.. par het mar maximum (legalabbis annyira igergetik)
enis konvertaltam ma, 4 gigas mdf dvd isot.. orom volt, mikor 2 kattintassal betudnal mountolni.., es nincs mindig +4 giga free helyem
na mind1 64 bit forever
valaki tomoritget xvid64-el rajtam kivul ? kene valami ami mpeg2-t is megeszi, es 64 bites, ugyebar virtualdub64 csak mpeg1-et eszik, virtualdubmod64 meg nincs.. 
-
sziszegőII
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1, Mikor vehetem meg boltban a win xp 64-et? szvsz mikor jön ki a végleges verzió?
2, A notikkal mi a helyzet? Ugyanis nekem meg mint sok másnak a64-es notim van de driver sehol? A hp oldalán meg hallgatnak -
Tepla
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Re!! Oké csak szóljál és akko elmondom hogy kell!

-
ebben igazad van ,tényleg jó ötlet csak sok embernek nincs affinitása ilyenekkel szorakozni, az emberek szeretik az egyszerübb dolgokat mint pl én

ezért nem hiszem h. most az összes image file-omat azért h. 64 bites win-em legyen nem kezdek el konvertálosdit játszani inkább várok 1 hónapot még és addig a használom a jó öreg bevált 32bit-et
de kössz ha valakit érdekel ajánlani fogom szeretettel...! -
Tepla
csendes tag
Re!!! Ja az igaz nem kezel sok Image fájlt (amúgy ISO,NRG, meg még MDF-et is felismer), de erre van egy tök egyszerű megoldás: Felrakod az UltraISO progit: Bővebben: link Ez a progi minden Image fájlt kezel. Azt átkonvártálod Iso-ba vagy bin-be és beilleszted a Filedisk64-be és ennyi!! Szerintem így tök egyszerű az egész!!!

-
Kiváncsiságképpen felraktam én is ezt a trial verziót, és kellemesen csalódtam.
Gyors és kellemes úgy átlag felhasználásra. Viszont a ''szokásos'' M$ kompatibilitás megvan: a 32bites alkalmazások jóóóó nagy része nem is hajlandó elindulni, ha meg el is indul, nem működik megfelelően (pl. a YAMP zenelejátszó)., hiába igérte a telepítés közbeni reklámszöveg, hogy kérem, itt a 32bites alkalmazások is teperni fognak...
Az is érdekes, hogy az Everest WinXp alatt 5500Mbyte/s memóriasebességet mér, WinXP x64 alatt viszont csak 4600Mbyte/s-t.
Na mindegy. Ezeket az ''apróságokat'' leszámítva tényleg kellemesnek igérkezik. Ha végre valami ki is fogja használni...
-
Tepla
csendes tag
Hali!! Már rég van 64 bites Virtuális meghajtó!!!!! a Filedisk nevü progi: Bővebben: link Nem tom, hogy ezt mér nem használjátok! Pedig müködik, legalábbis nekem!!!

-
SIFIKA
csendes tag
-
CollectoR
aktív tag
Én is felraktam, de elég gázos. Far cryt akarom megnézni 64 bites peccsel (1.32), de mivel az alcohol sem megy fel, image-ről nem tudom. Majd elkérem a dvd-t ismerősömtől, és akkor rendben lesz
.Amúgy meg nem tudom, mikor szándékoznak komolyabban fejlesztgetni a programozók 64 bitre (msn, firefox, meg a többi dolog amit használunk 32 alatt), addig csak szenvedés van, szóval akit a far cry 64 bit nem érdekel, ne rakja fel
. -
SIFIKA
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Lehet hogy már felvetették ,de mondja már meg valaki nekem ,hogy hogyan álnak a hardware gyártók(ASUS,Abit,......) a saját fejlesztésű drivereikkel x64-re mert nekem azért mégis megnyugtatóbb a videókarihoz a saját driverét használnom

-
MaUser
addikt
Érdeklődtem 64 bites win xp elérhetőségéről a Tisztaszoftver keretében:
A Tisztaszoftver program keretén belül, a Windows XP 32 bites verziója érhető el. A közeljövőben nem tervezik a 64 bitesre történő bővítését.
Valamint a 32 bites licence sem cserélhető egyelőre 64 bitesre:
Egyelőre még biztosan nem (lesz cserélhető a licence), mert minden az IHM és a Microsoft engedélyhez kötött. Ha elérhetővé válik Tisztaszoftver program keretében is a csere, természetesen a www.tisztaszoftver.hu weboldalunkon keresztül tájékoztatjuk önöket erről.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Raspberry Pi
- Gitáros topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)