- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
nimfas
addikt
nekem most kb... 5 percenként kékhalál!!!!
TDX.SYS-t ír hibának..... angol fórumon találtam hogy lehet hogy a NOD32 miatt csinálja... másnak nincs ilyen baja vele???
Előre is köszi és az esetleges megoldásokat is ;-)
Nimfas
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon #6496 üzenetére
Megoldódott, most már Win7 alól írok
Viszont van egy még nagyobb probléma. 2 merevlemez van a gépben, egy ATA, és egy SATA2-es. A SATA-s az 250GB-os, erre volt telepítve előzőleg az XP egy 15GB-os partícióra, mellette volt még egy 100, és egy 118GB-os partíció is.
A Win7 telepítésénél nem engedett, csak a 15GB-os partícióra telepíteni, ebből csípte le a 200MB-ot is, a 118GB-osra nem akartam mert azon vannak adatok, ezt most is látja a rendszer.
Viszont én a 100Gb-osra akartam tenni, de oda nem engedte, formázni sem, ha erre próbáltam mégis tenni kiírt egy hibaüzenetet és nem engedett tovább.Már fennt van a rendszer, de csak a 15-ös partíciót ismeri fel (amin ő van) és a 118-asat, de a 100-asat nem. (A másik, ata-s vinyót látja, azzal nincs gond)
Feltettem a Partition magic 8.0-at de az a SATA-s lemezt csak egy lemezként érzékeli, nem látja hogy 3 partíció van, így ez a program nem használ.Hogy hozhatnám elő a láthatatlan 100-as partíciót? Illetve szeretném "hozzácsípni" a 15-öshöz, amin egyelőre még nem szűkölködik a rendszer.
-
Apollyon
Korrektor
XP-ről próbálnék 7-re váltani de valami gáz van. Az adatlapomon lévő gépre tenném és a következő történt.
XP újraindítva, DVD bennt, boot from disk.Elkezdi tölteni, bejön a Starting Windows, aztán a kék háttér a kurzorral ami mozog ha mozgatom az egeret, és itt leáll. Az egér mozog tovább, de a dvd leáll, nem történik semmi, a merevlemez sem kerreg minden áll, semmi billentyűre nem reagál. Csak resettel indul újra. Többször próbáltam, nem működött.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
HarryPotter #6376 üzenetére
Elösször win
Majd linux, így a linux megcsinálja a bootloadert,
de valahogy a win bootladerjét is rá lehet venni, hogy a linuxot elindítsa(#6374) SeaShark
FF el nekem sem megy, Explorerrel igen(#6385) TokLac
Én az nvidiaról leszedett legfrissebbet használom(#6386) ent
Mountolásra virtual clone drive megy suprül, a gameket nem próbáltam(#6389) ent
Office 2007 gond nélkül megy.
Word, excel, Powerpoint csak ezeket használom belőle ill. vanak feltéve(#6407) Thomas16
p.:l Easy bcd(#6427) Doom
Még vista x64 en sem, amikor próbáltam nem ment(#6451) Elisha_
Feltenni a vobsup progit 2,23 as a vége
Vagy a vs filtert(#6467) krystman
TFT nek nem is kell több, lehet feltételezi, hogy mindenkinek olyan van
A minitort drivert nem tudod rátenni ?(#6474) Rapid
BEmész a printer varázslóba, és nem azt mondod, hogy saját lemez, hanem hogy winupdate és szépen türelmesen vársz leszedi majd a hálózatról(#6483) sasa311
Tedd fel a divx 7 est
kijavították benne a dual audios bugot, ami egészen a 6.6 tól felfele megvolt. -
TwentySix
aktív tag
válasz
sasa311 #6492 üzenetére
Nézd meg a BIOS-ban, hogy disabled-re van-e rakva, bár az új oprendszerek már a bios megkerülésével detektálják a hardverelemeket, szóval ez nem tünik jó megoldásnak.
De hátha...Másnál is előfordul, hogy nem enged könyvtárakat, fájlokat törölni a rendszer? Egyszer valaki már leírta, de nem emlékszem volt-e megoldás. A fájl(ok) nincsenek használatban, és nem a rendszervinyón vannak, konkrétan az everest 3-4 fájlját nem engedi törölni most, de jártam már így más, különböző .exe fájl-al is. (azok sem voltak használatban, mert játékindítók voltak)
Csak csökkentett módban volt hajlandó törölni öket... -
válasz
bakosgabor57 #6490 üzenetére
Igen nekem is megjelent a Silverlight 1.0 az opcionális updatek-nél.
-
bakosgabor57
őstag
Alaplapi biost frissítettem.Bootnál olyat írt,hogy 1.az OS betöltés előtt erősen ajánlott a Startup Repair lefuttatása,vagy 2.OS normál módú indítása.Nosza,gondoltam biztos a bios update miatt,okéztam a Repairt,elkezdett keresgélni,10 perc után meguntam,Reset>normál mode>és rendesen feláll>nekem meg lelankad u.is kezdtem felizgulni,hogy most akkor gallyra ment.
Járt-e így valaki? -
Gabás
addikt
-
sasa311
veterán
Hello!
Probléma a WMP12-vel:
Nézek egy sorozatot dual audioval. Az első 36 rész működik, de onnantól a maradék 150-en egyszerre szól a magyar és az angol hang :S
ötlet? Amúgy minden más jó vele, azért is nem akarok mást használni :I
-
Apollyon
Korrektor
Bocs ha volt már, de talán még nem
Az adatlapomon van a konfigom erre tenném rá a 7-et a holnapi nap folyamán.
Mint látható elég régi gép, egy Radeon 9600XT-vel. Ehhez a Vistás drivert kell majd felinstallálnom, vagy jó az XP-s is, vagy alapból van driver a 7-ben?
1GB RAM-mal lesz bajom, nem lesz kevés? Csak nem nagyon akarok venni pluszba bele, mert ez még DDR1-es az meg drága ahhoz képest h milyen régi gép.Hja még hozzátenném, hogy használok kissé erőforrás igényelő progikat, pl photoshop, vagy 3ds max 9..
-
Rapid
aktív tag
Sziasztok. Tegnap feltettem egy 32 bites ultimate verziót (7000-es). Próbálnám telepíteni a HP Color LaserJet 2600n hálózati nyomit de nem akart eddig összejönni.
Az add printer-ben HP eszközöknél nics a 2600n-re driver, HP-től csk Vista driver-t tudok letölteni de azzal sem mentem semmire.
Van erre megoldás?
-
Legújabb beta driver a kártyának, friss WHQL az alaplapi chipsetnek, és alaplapi BIOS frissítés, több tipp nincs, aminek köze lehet hozzá.
Sokaknál jön elő, de vagy nforce-os szokott lenni az alaplap, vagy régebben a 4 Gb-nyi memória hozta elő, de utóbbit mára javították driverből, előbbit BIOS-okkal, de neked inteles lapod van... -
M3nyus
aktív tag
Hello
Tudtok megoldást mondani, arra hogy audigy 1 es hangkártyánál néha elöjön egy recsegés, teljesen random, probáltam már több drivert is, de mindig ugyan úgy előjön
-
blokad
senior tag
válasz
Dobozossör #6469 üzenetére
-
blokad
senior tag
válasz
Dobozossör #6465 üzenetére
-
krystman
őstag
Helló! Lenne egy olyan kérdésem, hogy Win7 alatt, 1152x865-be, max 75hz-et lehet csak beállítani a monitornak. Pedig már a kompatíblis módtól is kivettem a pipat, és akkor sem engedi. A driverbe, is próbáltam manuálisan beállítani, ott meg az írja, hogy inkorrekt beállítás. Viszont, XP alatt, simán megy 100hz-et, ebben a felbontásba. Mi lehet a gond esetleg?
-
voison
tag
van 5lete valakinek miért kell mindig újra bekapcsolnom a gadgeteket
minden újraindítás után? reinstall óta ezt csinálja.
-
Dobozossör
tag
Valaki tudnak nekem feltölteni egy Windows Sidebar mappát fájlokkal? Lecseréltem a Vistásra, most meg már van új megoldás, hogy menjen UAC nélkül. Jöhet mindkét rendszerre, ez miatt nem akarom újrahúzni a gépet.
Köszönöm!
-
Morden24
nagyúr
válasz
Elisha_ #6457 üzenetére
És biztos, hogy jók is a file-ok? (Ja, meg a könyvtár is egyezik?)
Akkor lehet, hogy valami új trükk kell, vagy simán el van bénázva még a WMP. Én mondjuk nem nézek felirattal filmet (max. dvd-n fordul ilyen elő, de ott ugye elég egyszerű a felirat), szóval közelebbit nem tudok, régen így kellett tudtommal.
-
-
Mozso26
senior tag
Azota sem jött ki semmilyen driver x-fihez ami jo lenne a win7-hez?????
Nincs esetleg alternativ driver? -
Edween
őstag
válasz
Dobozossör #6447 üzenetére
még a gép sem egy atomerőmű
Az előbb ez fölött elsiklottam. Nem? Akkor lesd meg az én gépem! Szembe fog tűnni a különbség.
-
Elisha_
tag
A win media player nem irja ki a feliratot (divx + srt) mit lehet vele csinálni?
-
Edween
őstag
válasz
Dobozossör #6447 üzenetére
Igazából örülök, hogy Te legalább pozitívan jöttél ki ebből a verzióból, én csak a következő bétájukat teszem majd vissza. Remélem azzal több szerencsém lesz.
-
Ha valaki még nem találkozott volna ezzel:
3 dolog melyet a Microsoft nem tud megmagyarázni:
1. Egy indián felfedezte, hogy senki nem tud bárhol a számítógépben
létrehozni egy mappát "CON" név alatt. Valami furcsa és
megmagyarázhatatlan!. ...A Microsoftnál senki nem tudott magyarázatot adni
miért történik ez. PRÓBÁLD KI MOST, NEM JÖN LÉTRE EGY "CON" NEVŰ MAPPA.2. Mindazok akik Windows-t használtok:
1) Nyissatok meg egy üres Notepad file-ot
2) Irjátok be "Bush hid the facts" (idézőjelek nélkül)
3)Mentsétek el bármilyen név alatt
4) Zárjátok le és nyissátok újra.Észrevettétek? Senki sem tudja megmagyarázni...
3. Nyissatok egy Microsoft Word dokumentumot, majd irjátok be: =
rand(200,99) Majd nyomjatok Enter-t és...
A másodiknál én nem vettemészre semmit, de ha valaki tapasztal valamit ossza meg
-
Edween
őstag
válasz
Dobozossör #6443 üzenetére
Nem hiszem, hogy keresett volna bármit is, pölö volt olyan meg nyitottam az xnview et, háttér képet kerestem, cseréltem is, ahogy kicseréltetem, meg állt úgy két percre, haver csajtól kaptam linket a yuetubera, kitettem a videót teljes képernyőre, úgy meg állt megint 2 percre mint a cövek, szal most nekem nem igazán jött be az outpost.
-
GD
őstag
üdv,
tapasztaltatok már olyat, hogy induláskor nem jöttek meg az asztali parancsikonok és gadgetek sem? manuálisa semmit nem változtattam.. reboot sem oldott meg
ötlet? asztali ikonokat ki és bepipáltam hátha, de nincs hatása.. -
Edween
őstag
válasz
Barthezz2 #6438 üzenetére
nincs kedvem kinyírni a rendszerem
Ezt azért írtam, mert vistán is, ilyen buhera jellgü Dreamscenet használtam, és bizonyos szolgáltatások eltűntek, nem lehetett elérni pl, a personalize, közül semmit, és egy idő után zavaróvá vált.
Oké, köszi az infót, akkor még várok vele.
-
-
Edween
őstag
válasz
Dobozossör #6433 üzenetére
Igen én próbáltam, és a 25 el kezdődő verziók mind kék halállal végződtek, előtted írtam a win7re kiadott bétáról, az felmegy csont nélkül, csak nagyon szorosan tartja a rendszert, egy próbát minden féle kép megér.
frisco: az nem érdekes ki hogyan teszteli, az a fontos, jól működjön minden szituban, a firefoxos eset az nálam is elő fordult, szal tényleg szoros vele a rendszer, ma reggel úgy döntöttem, menni e kell, majd a következőt is kipróbálom ha meg érkezik.
-
Edween
őstag
válasz
#35723520 #6426 üzenetére
Mit tapasztalsz?
Nincs vele gondod, nem akadt össze semmivel, rendesen akadás nélkül mennek a videók?
Barthezz2 kolléga pár hszel feljebb írt róla, hogy nem az igazi, problémái voltak, neked nem fordult elő olyasmi?
Érdekelne mert én is ki próbálnám, és nincs kedvem kinyírni a rendszerem, ha nem megy rendesen. -
frisco
aktív tag
válasz
Dobozossör #6433 üzenetére
Mert a final verziók még nem támogatják a W7-t, csak a fentebb említett béta verziók.
De még feledhetőek. -
frisco
aktív tag
Igazad van, elnéztem a verziószámot. Én is feltettem, kipróbáltam de kb. 10 percig volt fent.
A FF majd 30 mp alatt nyitotta meg a kezdőoldalt és amikor megnéztem egy vírusos oldalt, akkor a vírusírtó sem volt elég meggyőző. (igen, így tesztelem)
Visszatettem az ESS 4 bétát, nagyon jó alkalmazásnak találom és biztonságos védelmi rendszernek. -
Dobozossör
tag
Valaki próbálta már az Outpost Firewall Pro-t feltenni Win7 alá? Nekem 32 és 64 biten is kékhalál lett a vége.
-
Edween
őstag
Az outposból a win 7re kiadott beta verzió száma, 2905.372.677.325, annyit hozzá fűznék, hogy nálam két napig bírta, a teljes képernyős alkalmazásokat megfogta, akár 1 perre is, és elég nehézkesen oldotta meg a dolgát, az egér mutatón is észrevehető volt, hogy fogja a rendszert, szal még nem az igazi, kipróbálni azért érdemes akinek van egy kis kedve tesztelgetni, de remélhetőleg a következő példányok jobban sikerültek lesznek, ennél a korai outpostnál mindenképp.
-
frisco
aktív tag
Az Nod32 is megy W7-en illetve az Eset Smart Security is. ( vírusírtó + tűzfal + spywareírtó + spamszűrő)
Ezek béta változatai is tökéletesen futnak (ajánlom, én is ezt használom) és nem lassít semmit sem a neten. Hónapok óta fent van.
Beta 4 (márc. 2-ig a licensz)
Valaki kereste régebben az Oupost tűzfalat és a vírusírtóval kombinált Outpost tűzfalat.
Mindkettő megjelent béta változatban.Kicsit keresni kell a neten és meglesz. Ezt a verziószámot.
-
Elisha_
tag
Használ valaki ati48xx kártyához asus smartdoctort mert nekem nem akar elindulni a géppel csak ha kézzel indítom?
-
válasz
GodHeart #6428 üzenetére
Nálam sem updatel semmit, csak a defendert, meg az office-t. Szerintem direkt van, hogy nem updatel semmit. Aztán szvsz vagy lesz majd egy nagy update pack, amivel RC-re lehet majd frissíteni,vagy kidobják az RC-t, és állhatunk megint sorba új kódért és telepítőjért..
-
GodHeart
senior tag
nem tudom hogy vagytok vele.. de amióta feltettem a win7et a defender updateeken kívül semmit nem update-el.. azért egy beta oprendszertől elvárnám, hogy alkotnak hozzá valamit..
vagy ez csak hiú ábránd?
-
Doom
aktív tag
A peerguardian-t sikerült vkinek működésre bírni W7 64 bit alatt?
-
Gerisan
tag
http://itcafe.hu/cikk/mit_kell_tudni_a_windows_7-rol/hetbol_hat.html
-
cellpeti
nagyúr
Angolt töltsem,vagy magyart?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nekem működni működik a Skype,vagyis nem,az azért túlzás. Ennyit látok a Skype-ból Win7 alatt,tudnátok segíteni nekem?
-
Blue@X
senior tag
válasz
#35723520 #6417 üzenetére
Tessék, így tudod aktiválni Win7 alatt a DreamScene-t
-
törölt tag
Valaki tudja azt,hogy a vistánál működő DreamScene, vagy hasonló található a win7-ben? Egyes helyeken olvasható, hogy a win7-ből sem hiányzik az animált háttér lehetősége. Vagy csak a próbaverzió miatt nincs még benne?
-
válasz
Thomas16 #6407 üzenetére
Elméletileg a win7 fel fogja ismerni, hogy már fentvan egy régi win, így csinálni fog neki egy bootmenüt, és ott választhatsz majd hogy melyik oprendszer induljon. De ha van rá lehetőséged, akkor telepítsd egy másik winyóra, nem arra amin az xp van, és a telepítés idelyére huzd le az xp-s winyót, és akkor bios bootmenüvel tudod majd választani, hogy melyik merevlemezről bootoljon.
a második verziót csak azért tartom jobbnak,mert ha valamelyik op-ot majd el akarod távolítani, akkor nem kell majd szenvedni a bootmenü eltüntetésével..ent: windows live mail nincs, és nem is lesz. Ezután majd a windows live csomaggal lehet letölteni azt is(live messenger, live mail, movie maker...egyben)
-
Morden24
nagyúr
válasz
Dobozossör #6409 üzenetére
Kétlem. Én megadtam, és azóta sem vittek el a blackops. helikopterek
-
Thomas16
tag
Hi!
Ha felteszem a Windows 7-et az Xp mellé, akkor mivel és hogyan tudom beállítani, hogy melyik oprendszert indítsa el?Üdv: Thomas
-
Morden24
nagyúr
válasz
Dobozossör #6405 üzenetére
Nincsen, de miért nem akarsz oda regelni? Egyébként ha van valamilyen más okból regisztrált címed (pl. msn), akkor nem kell újra regelni.
-
Dobozossör
tag
Nincs publikus link véletlenül a Home Premium verzióhoz, a Connecten kívül? Nem nagyon akarok oda regelni és ez a verzió érdekelne eléggé
-
Davey7
senior tag
Van 2 partícióm (c: rendszer,d: minden adat,film,zene)
És most úgy hozta a sors,hogy telepítenem kell más oprendszereket is és mindkét partícióból le kell,hogy szakítsak. Működik a win 7 alatt a paragon partition manager? vagy valakinek van erre valami biztos programja? (mert egyszer már sikerült a rendszert ezzel hazavágni) -
pzstm
titán
válasz
Dobozossör #6401 üzenetére
Mai nap érdekes dolog történt.....
Felugrott ikonocska, hogy talált vmi jobb megoldást az ujjlenyomatolvasómhoz.
Na mondom lássuk csak..... és voila..... asus software-es cuccot meg többi baromságot letörölte amit felraktam fingerprinthez, ez meg egy 64bites win7beta driver.... Tökéletesen működik mondanom sem kell és vezérlőpultban biometric devicesnál simán beállíthatom....
Büszke vagyok Microsoftos srácokra
Így ha mindent összegzek ez azt jelenti hogy minden driverből a legfrissebbet sikerült magának beszereznie... Dicséretes..
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest