- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
gV
őstag
válasz
FRENK1988 #27194 üzenetére
full hd tv
annak birnia kell
és játékokban megy is, lehet h a vga a rossz és 2d-be elvan qrva a biosában ez a felbontás(?) és olyan frissítést v nem tudom mit kényszerit a tv ami azt nem birja
lehet ezért nem sikerült alt-tabal visszalépnem sokszor a játékba sem
inkább off
-
gV
őstag
felteszem ide a kérdést hátha
desktop alatt nem megy a 1920*1080-as felbontás míg játékok alatt (ut3, rfactor) igen /965p chipset (pcie 1a), ati 4830, samu tv, vga kábel, win7 rc 64, catalyst 9.5 whql/
tesom azt mondja hdmi kábel megoldja, holnap veszek is, de létezik h ez normális legyen? mondjuk most újrahuztam az oprendszert és a játékokat nem tudom kiprobálni mert nincsenek nálam a telepítők, de nem hinném h most már azok sem mennének (előtte nv volt a gépben és még az avval használt rendszerrel probáltam a játékokat)
-
gV
őstag
[link] [link]
ezeket olvastad? alcsony pontszám miértje illetve h hova tárolja az eredményeket a Windows 7
amugy néztem, a cache kikapcsolását csak a magasabb élmény index miatt érdemes meglépni amint az megvan visszakell kapcsolni, nálam a 67-80MB/s másolás egyik vinyóról a másikra lezuhant 10-15MB/s-re -
gV
őstag
válasz
Core2duo6600 #7056 üzenetére
tulajdonságok->társítás, válassz más progit
-
gV
őstag
válasz
Core2duo6600 #5839 üzenetére
talán, mert crackelt
Vistán meg örülj h megy, de én helyedben csöndben -
gV
őstag
pedig lehet benne valami ezt ha ráérsz olvasd át
de pár szóban a lényeg: egy hd tartalom valakinek a 3.6GHz-re huzott C2D-ját is megfektette, másnak a 3.2GHz-en ketegő 4 magosát is 40-50%-ra terhelte, mig nálam a 3GHz-en járatott E4300 kb 2GHz-en is folyamatos képet adott volna -
gV
őstag
válasz
::Trunks:: #4814 üzenetére
nekem is van ilyen lapom és már első indulásnál 5.1-ben jött a hang, de a win update is felajánl realtek drivert, most nem azelött a gép elött ülök, szal lehet h az hálókarihoz van
az oldalsávohoz meg engedélyezd az uacot, bár akkor nem is kédezgetne.. ezt paszolom -
-
-
gV
őstag
válasz
Gerisan #3758 üzenetére
Xp-n nem indul, mert sp2es komp modja van annak a gta4 meg sp3at akar, nem kell semmivel sem kompatibilizálni, akkor elindul, ha 2000-es hibaüzit dob felkell rakni a c++ 2005-öt (ezt netről tudod leszedni) majd annak az sp1-esét (ez rajta van a dvd-n),
lassan ez is mehetne a gyikba
moonman: feedbackért
remélem lesz eredménye
-
-
gV
őstag
Nekem a WMP-nél csak az előnézeti részével bajom, pl ha tálcára van rakva és ugy mozgatom az ikonjára az egeret akkor a vizuális cucc bevan fagyva, aztán nem lehet ezenkeresztül hangerőt állítani, beletekerni illetve az még érdekelne mi indokolta a most játszot ablak és a többi elem különválasztását
-
gV
őstag
válasz
pengegyerek #1034 üzenetére
szerintem ez egy egyéni probálkozás vkitől, amikor a Vista megjelent volt róla szó h az Aero csak egy alap skin, de bárki irhat hozzá amilyet csak akar
-
gV
őstag
ma eszembe jutott kiprobálni az ingyen fm-t ami 6956-al még nem ment, mostmár igen
-
gV
őstag
válasz
szilvaspet #838 üzenetére
tedd újra, én 6956-ról frissitettem és pl nem megy a media center illetve amit1 korábbi hszben irtam h milyen kevés memet használ a 7 a Vistához képest, hát most frissités utan ugyanannyit eszik mint korábban a Vista
-
gV
őstag
ahcihoz nem egy microsoftos drivert kell a registryben engedélyezni? [link]
a win7 registryében ugyanugy van ez a kulcs amit a linkben irnakBlizzard.9: az elején mig nem teszed fel a progikat még lehet h zavaró a sok kérdezőzgetés, de aztán meg lehet ám szokni és nem is sokszor bukkan fel, szerintem megéri bekapcsolni, hamár van
-
gV
őstag
a 6956-os buildtól kezdödöen nincs gyorsinditás, illetve van csak mostmár ugy lehet létrehozni ha pineled a taskbarra a kiválasztott elemet
más: upgradeltem 7000-re 6956-ról, lassabbnak tünt mint a sima telepítés és sajnos ért két negatív dolog: nem megy a media center illetve a telepités után megint jött a teljesítménymérő szarakodás ami eddig nem volt, szerencsére nem olyan hosszu mint a Vistás
-
gV
őstag
válasz
Kolondrum #591 üzenetére
boot idő kb fele a Vistának, nem superfetchel annyit, gyorsabb a weboldalak megjelenítése, bár ez lehet a ie8nak köszönhető, újrainditás/leállítás egy picit jobb, egyébként nem érzek különbséget
ami viszont nem hozz gyorsulást, de az xp fanok szemének biztos tetszik, h alig foglal a memoriából, nekem 2 nap up timeal 23% foglalt a 2gb-ból miközben netezek, letöltök, oldalsáv és aero futnak (ez korábban Vista alatt 35-40% volt nálam)
+én nem probáltam Vistán, de aki igen az azt mondta h az nfs undercover azon laggol majd Win7-en futattva már nem, útobbit megerősítem, mert nálam stabilan ment -
gV
őstag
válasz
Kolondrum #330 üzenetére
Én szem szerint nagyon várom a magyar első már nem beta kivitelt!
augusztus környékén jön a kiadásra jelölt változat, elvileg, ellenben már most olyan állapotban van, h simán felteheted, illetve mostmár mégse várd meg január elejét amikor jön az első(?) beta (a mostaniak csak előzetesek)
az aláírásodban lévő képről: nem érdekelt eddigsem mások negativ véleménye a Vistáról ezután sem fog, szerintem egy remek op rendszer, nagyon örültem mikor végre megjelent és lecserélhettem az uncsi XP-t
-
gV
őstag
válasz
God Vazzeg #208 üzenetére
ment egy pü
-
gV
őstag
közben látom mások is tolnák a gta4-et win7-en, én átraktam a kompmódot xp-re az összes exe fájlt amit futtatni akar a játék telepitéstől az inditásáig és így simán felmegy és elindul
-
-
gV
őstag
pl? én nekem most ez az op rendszerem, de nem találok benne mást, na talán még modusult a taskbar
probálta valaki a gta 4-et? mert és igen és amig a kocsival nem probálok előre menni vagy kanyarodni, semmi gond, akkor viszont fél mp mulva megáll a játék fél percre (vicces, mert toltva semmi probléma)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest