- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na majd akkor megkukkolom, meghallgatom
Azt mondod, hogy tisztábban szól a Dolby Digital, mint általában? Hmhm
Mondjuk nekem Coax kábellel van összedugva erősítővel a motyó, de kíváncsi vagyok. Bár valszeg majd csak hétvége körül fogom tudni megnézni
Másnál sem működnek a képek, pl. főoldalon a "Megérkezett a Radeon HD 4770!" hírnél, vagy akár azon belül. De mobilarénán sem jelenik meg 1 tesztben sem kép, másnál is így van?
-
Tomate
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Természetesen hdmi-n megy, szerencsére nem is tettek rá vga bemenetet.
És Pumba:
Tettem fel képet, lehet csak nekem furcsák a méretek. 1360*768-ban éppen elfér a catalyst ablaka, ez egészen biztosan kisebb volt vistán.Minden olyan aránytalanul nagy...
update: Én vagyok a hülye, csak be kellett tenni mindent a small beállításra, most már jó minden, szokásos méretben.
-
Furky
őstag
eVan, SymbianOS: öröm az ürömben, hogy most meg valamiért kikeveri magától az 5.1-re az összes hangot... Van végre youtube-on, msn-en, stb. hangom. Betettem Gyűrűk Ura 3. részének a második DVD-jét. A Center jó helyen szól, és a hátsók is. Érzem a front hiányát, de elviselhető... Oda kellett tegyem a fülem a fronthoz, hogy biztos legyek benne, hogy nem szól, mikor Legolas ellőtte a nyílvesszőt... Mert messzebbről úgy hangzott, mintha szólt volna, de nem szól.
És csak a nyílvesszőnél ilyen becsapós, máshol nagyon hiányzik...
-
-
-
Atti1112
aktív tag
Én anno készítettem egy jó pár xp nlite-os csodát és az egyik olyan jó lett,hogy azóta is azt használom. 1x sem fagyott ki, pedig sok demo-t telepítek, mivel a fiam imádja az origóról leszedett autós progikat.Feltettem a vistát is sp1 meg nélküle, de az sajna nem sikerült jól a mikrónak.Lassú és bonyolítva van. Egyébként a TM nationsra visszatérve : Xp alatt várni kell hogy behozza a pályát ,win7 alatt meg szinte elém löki
Kipróbáltam most hirtelen 4-5 játékot és xp-hez képest szárnyalnak : betöltési sebességileg és egyébként is.Nagyon happy vagyok
-
bubu256
tag
-
Lehet hogy "hülyeség" amit kérdezett, de pl én eddig egyszer sem használtam beta op-ot, és szerintem a felhasználók többsége soha nem is fog, miért is kéne mindenkinek azt tudni,hogy a build-ek nem frissülnek egymásra? a fórum meg szvsz épp azért van, hogy aki nem tudja, megkérdezze atól aki tudja
inkább örülj hogy te okosabb vagy
Na de most ezen ne vesszünk össze -
Előbb inkább tanuld meg értelmezni amit olvasol..
Egy szóval sem azt írtam, hogy hnap akarok RC-re váltani, csak azt, hogy engem nem érdekel hogy naponta kerülnek uj build-ek torrentre vagy akárhová, addig tökéletesen jó lesz nekem ez, amig ki nem jön az RC...nem ugyan az..Egyébként még az sem biztos hogy lesz beta2 de azért te már tudod,hogy még sokára jön ki..
-
vtechun
veterán
-
dew28
aktív tag
-
Silenzio
addikt
Hát végülis leírtam. Az USB-s fejhallgatónak saját driver kell, amit a Windows feltesz neki az jó, csak én a sajátját akartam nem az ő generic USB-s szarát amiben még a hangkimenetet sem tudom állítani 2.0-7.1 között. Mint kiderült később, az 5.1 remekül működik csak körülményes a használata. A gond viszont nem az USB-s driverrel van, ez már Vistán is kiderült, hanem az SB audigy driverrel, amit a win alapból felpakol, emiatt nem ad ki hangot a fejhallgató. Ezt lecserélve akadt ki a windows, ekkor resetelt és ekkor szemetelte a képet a vga is, amit mondjuk nem értek, de biztos van benne ráció, mert miután töröltem az audigy drivert, megjavult. A kékhalálnál memóriamenedzselési hibákra hivatkozott.
Az UAC-témához nem fűznék több kommentárt, mindennapi használatra teljesen jó, ha viszont felpakolsz jónéhány programot az új rendszerre, meg drivert, meglepően idegesítő lehet. Nem kapcsoltam ki, elvagyok vele. Kordában tartja a dolgokat, a Win 7-et úgyis csak tesztelem, multimédia, kezelőfelület és játékok érdekelnek egyelőre, ennyi.
Továbbá vírusos volt a PowerISO-m, ez is belejátszott az instabilitásba, az előző buildnél leblokkolta az egyik magot teljesen, csak nem vágtam hogy ő tehet róla, ott még a vírusirtó sem találta meg.
A GTA IV-gyel volt még bajom, a működését azóta sem értem pontosan de most megy rendesen. Ennyi. A rendszer pedig stabil és gyors, belőttem a Vista Managerrel, segített jópár dologban.
moonman: Tudom hogy nehéz megfelelő időt szánni egy hozzászólásra, ezért leírom röviden, egyszerűen. A monitorom hivatalosan nem Vista kompatibilis (19-es Wide), ezért 60 Hz-et vagyok kénytelen használni. Nem segít semmi. Az új win 7 driver a bizonyíték hogy egyszerű lenne megoldani a hibát, de nem teszik mert pénz beszél, kutya ugat. Szemét csalás folyik mindenütt, így az IT érában is. Miután a win 7 próbadriver helyett feltettem a hivatalos 8.12-t, a monitor többé már nem támogatta a 75 Hz-t, és a képfrissítés felülírására vonatkozó lehetőség is le lett tiltva. Számomra ez elég bizonyíték, ugye még véletlenül se legyen jó a Usernek.
-
Silenzio
addikt
Aha. Én meg szopok ezerrel. Mi a fasz van ezzel a builddel? A 6801-essel szinte semmi bajom nem volt. Kékhalál a hangkártya driverem miatt, de aztán valamit működött magától és megoldotta. Itt a következő történt: 3 telepítésből 3 sikertelen, és muszáj használnom azt a szart mert az alapértelmezett driverrel a Medusa fejhallgatóm meg se nyikkan. Faszomat. Lemondtam a control panelljéről, legalább az 5.1 úgy látszik működik. De panaszkodott már mindenre: vírusfertőzés-riadó, utána villogott a kép mint a filmekben. A hangkártya driver feltelepítése után szemetelt a videokártya (!)... Nem kompatibilis az eddig használt tűzfalammal, az övé meg nem működik mert minden szart kienged a netre és meg sem kérdezi. Hol tudom manuálisan tiltani és milyen tűzfalat használjak ezzel a mocsokkal? A vége az lett hogy minden indítás után 10 másodperc alatt resetelt. Rendszervisszaállítás.
Nagy nehezen összeraktam a rendszert. GTA IV feltelepítve. Szól ez a buzi a telepítéskor hogy valami gond van a visual c++ redistributable-lel, mondjuk nem települ fel. Oké. Sebaj. Manuálisan csak sikerül. Közben a social club ratyiság frissül magától (?), a Windows Live sem települ kritikus hiba miatt, aztán mikor mindent megoldok, közli hogy RMN40-es hiba "mert csak SP2-es Win XP-m van". WTF? És most mit csináljak? Hiába kapcsolgatom a kompatibilitást. Mindezek tetejében gecire lassú is és az IE8 állandóan kifagy. Bocs a hangnemért de fél 6 óta csinálom és már fél 4... Éjjel.
És semmi jelét nem adja hogy működni akarna az a szar.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest