Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Hát a dolog egyenlőre csak egy tervezet. Igazából 2 db Dell Poweredge T310-es, vagy R310-es gép lenne 2008 szerverrel (64 bit lehetőleg). Ha az egyik kiesik, akkor a másik átveszi egyből a melót, vagy igen rövid idő alatt munkába fogható.
Az sql-t egy igen béna programtákolmány hajtja, ha jól emlékszem pontosan firebird-öt használ (abból is jó régit
), a klaszterezést tuti nem támogatja... Szóval valami egy az egyben mirroring dologban kell gondolkodni, de ilyet még még csináltam.Ebben a rendszerben már hallottam annyit, hogy egy elvetemült kollega két xp-s asztali Dell optiplex 755-el csinált valami hasonlót. Azoknak a dell gépeknek a bios-ában van valami mirror szerver opció is...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a klaszterezést tuti nem támogatja... Szóval valami egy az egyben mirroring dologban kell gondolkodni, de ilyet még még csináltam.