Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Hát a dolog egyenlőre csak egy tervezet. Igazából 2 db Dell Poweredge T310-es, vagy R310-es gép lenne 2008 szerverrel (64 bit lehetőleg). Ha az egyik kiesik, akkor a másik átveszi egyből a melót, vagy igen rövid idő alatt munkába fogható.
Az sql-t egy igen béna programtákolmány hajtja, ha jól emlékszem pontosan firebird-öt használ (abból is jó régit
), a klaszterezést tuti nem támogatja... Szóval valami egy az egyben mirroring dologban kell gondolkodni, de ilyet még még csináltam.Ebben a rendszerben már hallottam annyit, hogy egy elvetemült kollega két xp-s asztali Dell optiplex 755-el csinált valami hasonlót. Azoknak a dell gépeknek a bios-ában van valami mirror szerver opció is...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Notebook hibák
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), a klaszterezést tuti nem támogatja... Szóval valami egy az egyben mirroring dologban kell gondolkodni, de ilyet még még csináltam.