Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen egeret válasszak?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Hát a dolog egyenlőre csak egy tervezet. Igazából 2 db Dell Poweredge T310-es, vagy R310-es gép lenne 2008 szerverrel (64 bit lehetőleg). Ha az egyik kiesik, akkor a másik átveszi egyből a melót, vagy igen rövid idő alatt munkába fogható.
Az sql-t egy igen béna programtákolmány hajtja, ha jól emlékszem pontosan firebird-öt használ (abból is jó régit
), a klaszterezést tuti nem támogatja... Szóval valami egy az egyben mirroring dologban kell gondolkodni, de ilyet még még csináltam.Ebben a rendszerben már hallottam annyit, hogy egy elvetemült kollega két xp-s asztali Dell optiplex 755-el csinált valami hasonlót. Azoknak a dell gépeknek a bios-ában van valami mirror szerver opció is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), a klaszterezést tuti nem támogatja... Szóval valami egy az egyben mirroring dologban kell gondolkodni, de ilyet még még csináltam.