- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Bluetooth hangszórók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Tegnap telefonalt uj ugyfel, hogy gond van az sbs2008 szerverukkel.Exchange ugy nez ki mem fogad emailt amibe nagyobb csatolt file van,a szerver veletlenszeruen elhasal par naponkent,es bazi lassu is.
Elso korben: 1 gb szabad hely volt a hdd-n.winstatdir-> 12 GB log lepucol. Wsus 16 GB.
Leszedtem a wsus admint, server clean up-> hagytam az alap beallitast.
4 ora alatt elment kb 25%-ig, rakerestem,ismert dolog, jeloljem ki egyesevel a clean up elemeket, akkor jo lesz.
Nyomtam neki egy egy megset, azt mondja a cleanup leallitas alatt van, nemsokara megmutatja az eredmenyt, de mar 16 oraja fut, igaz ugy nez ki nem leallitani probalja, hanem csinalja tovabb ,mint ha mi se tortent volna, mert mar 40% korul jar, csak most mar nincs mire kattintani se
Delutan szunetmentest kene cserelnem alatt,mert a mostani kuka.
Hagyjam futni ezt a szart , vagy lojjem inkabb ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest