- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Megbuktatta az egyes Xeonok fizetős funkcióit az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Nos nagyon jól összefoglaltátok a 4 évemet a fősulin
Köszönök minden választ!

Server 2k8-ból AD-DS,DHCP-DNS config,Wsus,WDS,IIS,Backup-Recovery,Exchange '10 -el tisztában vagyok ehhez csapom jelenleg az SQL-t + még indulásnak Sharepoint-ot meg azért egy Disaster recovery plan-t is szeretnék elsajátítani elméletben,bármikor jól jöhet
A gyakornoki helyem a MediaGo intézné, nem tudom vannak-e vélemények róla, de jelenleg máshol nem igazán találok helyet,ahol 0 tapasztalattal lehet indulni. Állásra gyakorlat nélkül pedig nem is pályázok,mert az öngyilkosság szvsz.Windows 8 Developer Preview tölthető -->csak nekem néz ki ez az egész új felület úgy, mintha a start->kellékek->játékok->passziánsz -t indítanám el?

Nálunk 1 db tantárgy volt, az Oprendszerek, ahol 2003-at kellett feltelepíteni + mellé egy XP-s gépet és beléptetni tartományba. Ha ez megvolt, megkaptad az 5-öst... Hmmm, valahogy már akkor úgy éreztem, én ettől egy kicsit többre vágyom
Természetesen már azt sem értettem, hogy miért tanuljuk ugyanazon tárgyakat, mint a gazd.infósok (1-2 kivételével).Azt megfogadtam, hogy mégegyszer főiskolába max akkor teszem be a lábam, ha felvesznek mint rendszergazda, vagy ha a gyerekem kell majd elkísérnem. Úgy érzem elraboltak 4 évet az életemből, meg nem is.A diploma jelenleg annyit ér mint egy érettségi; kell hogy legyen, de minek? Én az eddigi tudásom itthon szereztem, nem főiskolán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönök minden választ!

Természetesen már azt sem értettem, hogy miért tanuljuk ugyanazon tárgyakat, mint a gazd.infósok (1-2 kivételével).