Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Lassan felnő a Huawei a kínai AI igényekhez
- Milyen SSD-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Egy minimális szinten szerintem azért tisztában kell lenni az SQL utasításokkal vagyis inkább az SQL logikájával. Ha másért nem is, könnyebben átlátod a dolgokat, illetve ha egy fejlesztővel kell együttműködj, jobban megértitek egymást.
Fősuli-egyetem témában csatlakozom a többiekhez. Nálunk is mérnök-infó=programozás+elektronika.
Egy tantárgyunk volt, ahol láttunk Server 2003-mat, de a tanár felkészültségét inkább hagyjuk.
Egy szerencsém volt, hogy indult Cisco szakirány, különben mehettem volna robotokat programozni...De mostmár hálisten túl vagyok rajta. Semmi pénzért nem mennék vissza. Inkább csinálok egy raklap gyártói vizsgát.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest