Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Sokan biztos háborogni fogtok, hogy miért ide teszem fel ezt az off kérdést,de sajnos nem találok erre külön SQL Server 2008 topic-ot.
Szóval a napokban ismerkedtem az SQL Server 2008-as kiadásával, el is kezdtem tanulgatni az ehhez elérhető tanfolyamokat, e-learning anyagokat. Ez mind szép és jó, viszont 1 nagy kérdésem van; a gyakorlatban hogy valósul meg az SQL Server adatbázisainak elérése?! Tehát egy hálózaton belül a kliens gépek milyen programokon (Access-t kivéve) férhetnek hozzá az SQL Server adatbázisaihoz, a mindennapokban hogyan vehetjük hasznát a meglévő adatbázisoknak cégen belül?! Bocsi ha nagy lamer kérdés, de nem nagyon világos, hogy a programok hogyan használják az adatbázisokat :S Gyakorlati, hétköznapi, leegyszerűsített példákkal aki ezt nekem el tudná magyarázni akár privátban, akár itt, azt nagyon szépen megköszönném!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest