- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Szia
Én a napokban csináltam egy MDA Vario (HTC Wizard) rom frissítést, a winmo5.0 gyári t-mobájlos helyett winmo6.5 ment rá, abból is egy főzött. Gyakorlatilag ami teendő volt, elsőnek CID unlockot kell csinálni a telón, akkor lehet rá nem gyári romot rakni, illetve a sim unlock az nálad már megvolt, ahogy látom. Ezután nekem egy betöltő frissítést kellett még csinálnom, IPL/SPL flesselést kellett nyomni. Ezután az enyémre simán RUU-ból felment az új rom. Xp oprendszer kell mindenképp, és activesync 4.5. Ezzel lesz a legstabilabb.
Aminek olvass utána, hogy egyes készülékeknél szükség lehet romfrissítés előtt hardspl flesselésre, az SPL sérülésének elkerülésére. Ha kell, akkor először ez menjen fel, és utána az új rom.
Nekem simán bírja a winmo6.5-öt a telóm, neked is menni fog! Én is kaisert akarok venni nemsokára, ha addig nem oldódik meg, első kézből leírom neked hogy hogy kell megcsinálni, mert én tuti megfogom

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest