Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Szia
Én a napokban csináltam egy MDA Vario (HTC Wizard) rom frissítést, a winmo5.0 gyári t-mobájlos helyett winmo6.5 ment rá, abból is egy főzött. Gyakorlatilag ami teendő volt, elsőnek CID unlockot kell csinálni a telón, akkor lehet rá nem gyári romot rakni, illetve a sim unlock az nálad már megvolt, ahogy látom. Ezután nekem egy betöltő frissítést kellett még csinálnom, IPL/SPL flesselést kellett nyomni. Ezután az enyémre simán RUU-ból felment az új rom. Xp oprendszer kell mindenképp, és activesync 4.5. Ezzel lesz a legstabilabb.
Aminek olvass utána, hogy egyes készülékeknél szükség lehet romfrissítés előtt hardspl flesselésre, az SPL sérülésének elkerülésére. Ha kell, akkor először ez menjen fel, és utána az új rom.
Nekem simán bírja a winmo6.5-öt a telóm, neked is menni fog! Én is kaisert akarok venni nemsokára, ha addig nem oldódik meg, első kézből leírom neked hogy hogy kell megcsinálni, mert én tuti megfogom

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest