Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jayjay
tag
Köszönöm a segítségeket. Megoldottam minden problémát, de azért 1-2 dolog idegesít.
1. Qualcomm MSM7200-as proci van benne, ami lehet kevés a videónézéshez?(nem teljesen folyamatos a kép.400mb-os prison break-kel próbáltam.)
2. Feliratokat hogyan égethetek bele?
3. a navigáció
annak idején eredeti Tomtom-ot adtak hozzá, ami hihetetlen gyorsan megy a gépen.Egy baj van vele, hogy nincs Magyar térkép hozzá+a többi sem friss(kb 2 éves).
Két fajta IGO-t is próbáltam vele, de egyikkel sem talál műholdat.Mindenképp Párizsból akar elindulni.Amúgy betöltésre sokkal lassabb, gondolom a nagyobb térkép miatt is.Szóval hogyan kerestessek vele műholdat?
4. Esetleg valami nagyon jó mp3-as lejátszó programot tudtok?Nem akartam OFF-ot írni, de sajnos a topikjában vagy hónapok óta nem kaptam választ rá és gondoltam itt hátha tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest