Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bronkolosz
csendes tag
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál, közben oda is átmentem

Azért is írtam ide, mert itt konkrétan foglalkoztok a WM el.
Az valószínű, hogy használt lesz, mivel ahogy írtam a keret kb 35 ezer körűl van. Így viszont csökken a lista.
A másik kérdésem amit elfelejtettem, feltenni, hogy témát, milyen könnyen lehet cserélni. Hasonló módon mint alap Windowsnál, elég egy skin kezelő progi, vagy van valami extra ami kell hozzá? Bocs, hogy téged nyúzlak
-
bronkolosz
csendes tag
Sziasztok, eddig okos telóm volt, most így karácsony előtt gondoltam beújítok vagy egy pda-t vagy egy pda telót. A lényeg a windows mobile rendszer.
Ha valaki tudna nekem, segíteni azt nagyon megköszönném.
Egy két infó jól jönne, pl, hogy mennyire egyszerű wm5ről wm6 ra frissíteni a rendszert. Ezenkívül, milyen progikat tudnátok ajánlani, böngészésre, zenehallgatásra, videónézegetésre stb.
Erősen gondolkodom egy HP ipaq 114 classicon, de ezt most zárójelben.
Most majd elkezdem azért az elejétől is nyomon követni a fórumot, de addig is köszönettel fogadok minden segítséget
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest