Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Egérpad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco88
tag
sziasztok. van nekem 1 problémám. kezdem előröl. kaptam egy sungoo 43.01-es PNA-t sikerült beállítani, hogy egy filemance induljon elsőnek és annak segitségével a memókártyára mentet parancsikonokat minden indulás után átmásolom a gép/windows/desktop mappába. aza baj, hogy nem maradnak meg a cuccok amiket átmásolok. Reggel amikor bekapcsoltam ugyanezt megcsináltam és megjelent alul egy rendes tálca ( idővel, futó alkalmazással, start menüvel ) deviszont mikor megint ujra inditottam a gépet már eltünt és azóta sem láttam
. valaki nem tudd nekem abban segiteni, hogy hogyan tudom a tálcát vissza csalni, meg hogy megmaradjanak az átmásolt dolgok de a tálca lenne a fontosabb. windows ce 5.0 van a PNA-n. előre is nagyon köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Egérpad topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- nVidia tulajok OFF topikja
- Gitáros topic
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. valaki nem tudd nekem abban segiteni, hogy hogyan tudom a tálcát vissza csalni, meg hogy megmaradjanak az átmásolt dolgok de a tálca lenne a fontosabb. windows ce 5.0 van a PNA-n. előre is nagyon köszönöm.