Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- PLC programozás
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
enddav
aktív tag
Az én barátomnak Qtek 8500-as telója van, amin ugye a Windows Mobile 5.0 fut. Namármost, pont ma nézegettük a menüjét és találtunk egy olyan pontot, hogy wireless modem. Mi arra gondoltunk, hogy ha előfizetünk a netre, akkor ez az alkalmazás képes megosztani a netet Bluetotth-on vagy USB-n. Próbáltam utánna olvasni ennek a dolognak, de nem találtam róla semmit. Ezért a kérdésem az lenne, hogy ez a progi valóban erre való, mert tegyük fel, hogy megvan a net és egy másik telón szeretnénk netezni, akkor megoldható, hogy a Qtek sugározza valahogy a netet? Huh kicsit hosszú lett, de remélem érthető voltam.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- Eladó egy pixel 8 pro 128/12
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest