Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dim dim

tag

üdv!

meg tudná vki mondani van-e lehetőség egy winmobile 6.5-ös pda-n a winmo 6 felületét használni?

most vettem új pda-t winmo 6.5-tel, és egy napja van meg, de erősen gondolkodom, hogy adom kis el.
    a winmo 6.5 alap felülete ROSSZ, számomra teljesen átláthatatlan, logikátlan, túlburjánzó.
    a gyártó ad még hozzá három felületet, amolyan htc sense klónokat. na ezek nem rosszak, ezek NAGYON rosszak. úgy ahogy van kuka az egész.

az meg már csak hab a tortán, hogy egy nem túl erős hardverre (500mhz cpu) minek kell ilyen csicsás flashes, htc vagy apple iphone-szerű felületet kényszeríteni, amitől vért izzad a cpu, és döglassú lesz az egész?
    pl. a HU-ENG billentyűkiosztás váltása kb. 5 mp! a 200mhz előző pda-n azonnal (1 mp belül) megtörtént. csicsás felület, és ugyanazt tudja, csak várni kell 5x annyit-ugyanarra.
    természetesen, minden gyári alapon van, semmit nem állítottam, semmit nem telepítettem.

szóval, egy szó mint száz: vissza a régit (winmo 6 felület)! van erre lehetőség?

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák