Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dim dim
tag
üdv!
meg tudná vki mondani van-e lehetőség egy winmobile 6.5-ös pda-n a winmo 6 felületét használni?
most vettem új pda-t winmo 6.5-tel, és egy napja van meg, de erősen gondolkodom, hogy adom kis el.
a winmo 6.5 alap felülete ROSSZ, számomra teljesen átláthatatlan, logikátlan, túlburjánzó.
a gyártó ad még hozzá három felületet, amolyan htc sense klónokat. na ezek nem rosszak, ezek NAGYON rosszak. úgy ahogy van kuka az egész.az meg már csak hab a tortán, hogy egy nem túl erős hardverre (500mhz cpu) minek kell ilyen csicsás flashes, htc vagy apple iphone-szerű felületet kényszeríteni, amitől vért izzad a cpu, és döglassú lesz az egész?
pl. a HU-ENG billentyűkiosztás váltása kb. 5 mp! a 200mhz előző pda-n azonnal (1 mp belül) megtörtént. csicsás felület, és ugyanazt tudja, csak várni kell 5x annyit-ugyanarra.
természetesen, minden gyári alapon van, semmit nem állítottam, semmit nem telepítettem.szóval, egy szó mint száz: vissza a régit (winmo 6 felület)! van erre lehetőség?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs