Legfrissebb anyagok
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltinnó
aktív tag
Sziasztok!Van egy HP rw6815 pda telom!ROM-ot szeretnék rá!A gyári wm5 helyett 6ost vagy 6.5!El is vittem tegnap egy ilyen szervizbe!Ott mindenhol szinte körül néztek de sehol se találtak erre a típusra!Egy alfa verziójú 6ost találtak csak rá!De azt nem merem rárakatni!És én se találtam sehol se!Viszont az egyik magyar licitálós oldalon van fenn ugyan ilyen készülék és wm 6.5 van rajta!képeken is látszik meg a leírásban is szerepel!most akkor bármilyen 6.5 rálehet tolni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Apple iPhone 16 128GB Fehér Színben 2026.09.15-ig Apple Garancia Akku 98% Gyári
- Google Pixel 8 - 8/128GB I Tensor G3 I Obsidian I Spigen extrák I GrapheneOS opció I Foxpost árba!
- ELKELT - iPhone 17 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest