- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Akik eddig a WM-et favorizálták, szerintem se fogják szeretni ezeket az "újdonságokat", de lehet épp ezzel fogják mondjuk megszerezni azokat, akiknek van pénzük elég, de fogalmuk sincs arról, hogy op.rendszer, meg múltitászking, csak néznének, hogy ezek meg mik, viszont szeretik megvenni a legújabb, legmenőbb dolgokat. És nem lehet tudni, hogy nem-e épp a legmenőbb jelzőre pályáznak-e a WP-vel. Van nem egy olyan ismerősöm, akinek biztos vagyok, hogy bejönne ez a felület és csak emiatt megvenné, de persze ők messze vannak az ilyen hírektől. Megnézném, ahogy a MS pofára esik és az Android elárasztja a piacot, átvéve a vezetést, nagyon jót tenne a mobil eszközök fejlődésének, főleg szoftveres értelemben, de nyilván nem hülyék dolgoznak a MS-nál és van tervük. Eddig nem sikerült elbukniuk, pedig konkurencia mindig is volt, csak most ugye nagyobb a hangja, bár ha az utca egy szürke, tök átlag emberét megkérdezed, hogy mi az, hogy Android, lesz aki kapásból azt mondja, hogy egy robot, mert nemhogy a Google Android rendszert nem ismeri, a szó jelentését se tudja.
Lassan én is kezdem érezni, hogy a "népnek" a tök egyszerű dolgok kellenek, mert lustaságból akad bőven, érdeklődésből viszont nem sok van. Van, aki csak azért nem beszél velem egy hónapig, mert azt mondom a jelenlétében, hogy a Linux jó és emiatt olyan parasztnak tart, aki a közelébe se ér az ő magasan kvalifikált egójának, ráadásul nagyképűnek, hogy egy olyan bonyolult és átláthatatlan rendszerről beszélek, villogtatva, hogy én tanultam/tanulok informatikát. Ő a célcsoport egy tagja. Fogalma sincs, hogy mi az a Linux, azt se tudja, mi a különbség a kernel és a JavaScript között, de ugye nem is várja el tőle senki, hogy ezt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- YouTube
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Formula-1 humoros
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest