Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #153449 üzenetére
Találtam megoldást (workaround)
Számológép:
Letöröltem az alkalmazást a Gépházban az alkalmazás eltávolítása segítségével.
Ezután letöltöttem a Store-ból egy újabb verziót, aminek a neve "Számológép2"
(2 = a négyzeten)
Ez úgy tűnik működikFényképnézegető:
Itt pedig arra jöttem rá, hogy korábban az Alapértelmezett alkalmazás erre nem a "Fényképek" volt hanem a "Windows Fényképnézegető"
Bizonyára valami frissítés kicserélte arra, ami nálam nem működik.
Igaz hogy a "Windows Fényképnézegető" látszólag nincs telepítve a Win10 alatt, de mint alapértelmezett program még kiválasztható és működikEttől függetlenül ha valaki tud megoldást a "Fényképek" működésére az ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W