Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Projektor topic
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
Aktív témák
-
Colos1
őstag
Na, megint egy érdekesség...
Be van állítva a Win7, hogy óránként válasszon egy tetszőleges háttérképet egy mappából. Ez a mai napig rendesem működött, de ma egyszerűen nem akarja frissíteni.
Ha 1 percre, vagy valami kisebb értékre teszem. akkor rendesen cserélgeti, de már 20 perc, és efelett nem. Semmilyen beállításhoz nem nyúltam, tegnap este még jó volt. Már próbáltam újraindítást, az sem segített. Most töröltem a témát és újradefiniáltam, kíváncsi vagyok, hogy működni fog-e.Tudom, hogy ez legalább olyan komolytalan mint a néha nem megjelenő értesítési ikonok, de az ilyen apró hibák jobban idegesítenek, mint pl. egy kékképernyő. Ott legalább sejteni lehet a hiba okát.
Tapasztalt valaki hasonlót?
Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Samsung kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Linux haladóknak
- Elden Ring
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha 1 percre, vagy valami kisebb értékre teszem. akkor rendesen cserélgeti, de már 20 perc, és efelett nem. Semmilyen beállításhoz nem nyúltam, tegnap este még jó volt. Már próbáltam újraindítást, az sem segített. Most töröltem a témát és újradefiniáltam, kíváncsi vagyok, hogy működni fog-e.