- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
Aktív témák
-
Colos1
őstag
Na, megint egy érdekesség...
Be van állítva a Win7, hogy óránként válasszon egy tetszőleges háttérképet egy mappából. Ez a mai napig rendesem működött, de ma egyszerűen nem akarja frissíteni.
Ha 1 percre, vagy valami kisebb értékre teszem. akkor rendesen cserélgeti, de már 20 perc, és efelett nem. Semmilyen beállításhoz nem nyúltam, tegnap este még jó volt. Már próbáltam újraindítást, az sem segített. Most töröltem a témát és újradefiniáltam, kíváncsi vagyok, hogy működni fog-e.Tudom, hogy ez legalább olyan komolytalan mint a néha nem megjelenő értesítési ikonok, de az ilyen apró hibák jobban idegesítenek, mint pl. egy kékképernyő. Ott legalább sejteni lehet a hiba okát.
Tapasztalt valaki hasonlót?
Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Magisk
- Steam topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha 1 percre, vagy valami kisebb értékre teszem. akkor rendesen cserélgeti, de már 20 perc, és efelett nem. Semmilyen beállításhoz nem nyúltam, tegnap este még jó volt. Már próbáltam újraindítást, az sem segített. Most töröltem a témát és újradefiniáltam, kíváncsi vagyok, hogy működni fog-e.