- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OLED TV topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére

Most beállítottam és megnyitja a mappát auto, de szerintem ezek után minden dvd-film esetén is ezt fogja tenni, ami nem a legjobb, de egyelőre jó lesz.
-------------------
Valaki meg tudja mondani, hogy mi lenne itt a célszerű beállítás?
Az "IGEN" és a "Nem, én döntöm el---mindig telepítse a win update....." (ami be van pipálva a képen első sor) között mi a különbség?
Ezen agyaltam már múltkor is és nem jutottam előbbre.
A winupdate most úgy van beállítva, hogy szóljon ha van frissítés, de én töltöm le, én választom ki mit telepítsen.
Ez az eszközillesztő arra van, hogy pl ha rádugom a pendrive-ot, akkor auto felismeri? Vagy a logitech momo kormányt? Mindegyiket felismerte és telepítette, de nem emlékszem melyik beállításon volt akkor, mert azóta már többször elállítottam.
(valszeg az igen-en volt, de nem 100).
Ha igen-en van, akkor a már gépen lévő gyári drivereket is frissíti? Azaz pl lan, hangkártyát? Mert én azt mondom, ami működik, azt ne piszkáljuk, azaz ne tegyen rá frissebb drivert a tudtom nélkül.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Alienware 17r4 olvass
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(valszeg az igen-en volt, de nem 100).