Hirdetés
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére

Most beállítottam és megnyitja a mappát auto, de szerintem ezek után minden dvd-film esetén is ezt fogja tenni, ami nem a legjobb, de egyelőre jó lesz.
-------------------
Valaki meg tudja mondani, hogy mi lenne itt a célszerű beállítás?
Az "IGEN" és a "Nem, én döntöm el---mindig telepítse a win update....." (ami be van pipálva a képen első sor) között mi a különbség?
Ezen agyaltam már múltkor is és nem jutottam előbbre.
A winupdate most úgy van beállítva, hogy szóljon ha van frissítés, de én töltöm le, én választom ki mit telepítsen.
Ez az eszközillesztő arra van, hogy pl ha rádugom a pendrive-ot, akkor auto felismeri? Vagy a logitech momo kormányt? Mindegyiket felismerte és telepítette, de nem emlékszem melyik beállításon volt akkor, mert azóta már többször elállítottam.
(valszeg az igen-en volt, de nem 100).
Ha igen-en van, akkor a már gépen lévő gyári drivereket is frissíti? Azaz pl lan, hangkártyát? Mert én azt mondom, ami működik, azt ne piszkáljuk, azaz ne tegyen rá frissebb drivert a tudtom nélkül.
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Gamer Egér RGB!!
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(valszeg az igen-en volt, de nem 100).