Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Léghűtés topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Van egy lemeztípus (DVD-RAM), amit arra használok, hogy asztali felvevővel veszek rá tévéadásokat.
Ezt berakom a szgépbe és szépen felbukkan az ablak, hogy mit akarok vele csinálni.
Lejátszani...stb...DE a mappa megnyitása funkc. nem jelenik meg, pedig nekem az kellene.De mondok jobbat.
A legjobb az lenne, ha ennél a lemeztípusnál mikor beteszem a lemezt mindig és azonnal nyissa meg a lemezt, mint egy mappát. XP-n ez így volt. Lemez be > felugrik a lemezen lévő mappa tartalma.Vez. pultban találtam erre vonatkozó leírást és beállítást, valami automatikus lejátszás néven, de nem találtam meg pontosan azt, amit akarok.

Köszi.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest