Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Én Microsoft Campus keretében szeretném megvásárolni a 7-est (meg az XP-t, meg az Office-t
), és érdekelne, hogy ezek a verziók miben különböznek a bolti változatoktól?Hallottam olyanról, hogy ezeket egy gépre egyszer lehet telepíteni, ezzel mi a helyzet?
A másik ami érdekelne az a licensz. Nem az én nevemre rendelem, mert én már végeztem, de húgom még egy évig hallgatói jogviszonyban marad. Mi történik a licensszel ha ő is megszerzi a diplomát? Dobhatom ki, vagy tovább használhatom?
Arra esetleg van lehetőség, hogy ha lejár a licensz, csak azt igénylem az M$-től? Gondolom úgy olcsóbb mint ha teljes telepítőkészletet vásárolok, az OEM verziós telepítő már megvan.
Előre is köszönöm a válaszokat!

Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és érdekelne, hogy ezek a verziók miben különböznek a bolti változatoktól?