Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Mivel lassan lejár a Win 7 RC licencem ezért tervezem egy Windows 7 Home Premium OEM beszerzését. Két dolog érdekel ezzel kapcsolatban. Azt olvastam ez a verzió nem támogatja "MUI nyelvváltást". Ez nem tudom pontosan mit akar jelenti. Telepítés után már nem tudom a windows nyelvét megváltoztatni vagy nem tudok más karakterkészletet használni? Japánul tanulok és szükségem lenne arra hogy tudjak pc-n japánul is írni. Az nem érdekel hogyha csak magyar nyelven tudom használni a windowst. Másik kérdésem az lenne, ha jól tudom az OEM verzió hozzárendeli magát az alaplaphoz és ha hardwaret cserélek benne nem tudom telepíteni. Tudom hogy fel lehet hívni valami windowsos "segélyvonalat" ahol orvosolják ezt a problémát de hol találom ezt a telefonszámot és ez magyar segélyvonal vagy külföldi?
Előre is köszi a válaszokat és bocs a láma kérdésekért, de ha már több mint 20eFt-t szándékozok kiadni egy szoftverért szeretnék tisztában lenni az előnyeivel-hátrányaival.
Aktív témák
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elden Ring
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest