- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Egyelőre én is a 64 bites verziónak tudom be a hibákat (persze itt lehetne hibáztatni a MS-ot és a szoftvergyártókat egyaránt, fene tudja, melyik programnál épp ki a hibás
, az "inkompatibilitás" legalább olyan homályos fogalom, mint még sok más informatikai dolog, ami ezernyi dologtól függ).
A Notepad++-nak korábban is a legújabb verzióját használtam, DE most amióta újratelepítettem ugyanazt, nem hülyéskedik. Franc se érti ezt.Az a "Próbaüzem" felirat viszont még továbbra is ott van, és igen zavaró...

Amúgy azért az eddigi látszat ellenére örömöt is lelek a Windows 7-ben
: pl. konkrétan ilyen durván gyors bootolási idővel még nem volt dolgom egyik eddigi operációs rendszeremnél sem (na jó, kivéve a DOS-t
), átlagban (!) 40 másodperc körül mozog, úgy, hogy nálam az XP agyonoptimalizálva sem nagyon volt hajlandó 50 másodperc alá menni.
És nálam mondjuk a bootolás sebessége eléggé számít.
(Van, hogy gyorsan kell valami a gépről, meg hát ne kelljen már meginnom egy kávét, mire babrálni tudok a gépemen...
)
Aktív témák
- Látásjavító szemműtét
- Milyen NAS-t vegyek?
- E-roller topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, az "inkompatibilitás" legalább olyan homályos fogalom, mint még sok más informatikai dolog, ami ezernyi dologtól függ).
), átlagban (!) 40 másodperc körül mozog, úgy, hogy nálam az XP agyonoptimalizálva sem nagyon volt hajlandó 50 másodperc alá menni.
(Van, hogy gyorsan kell valami a gépről, meg hát ne kelljen már meginnom egy kávét, mire babrálni tudok a gépemen...