Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Gyerekek azért kezd már kicsit viccessé válni ez az aktivációs mizéria a win7-el..
A multkor említettem, hogy egyszer csak gondolt egyet, és a beaktivált winem deaktiválta magát 3 nappal a 30 nap letelte előtt. Akkor telefonon sikerült rendeznem a dolgot.
Erre ma egy restart után fekete képernyő fogad, a "windows not valid..." szöveggel, hát a...d
Utána rányomtam, hogy validate now, és ment tovább, de ha ezt egyszer eljátssza velem, ha valami fontos dolog kellene, és éppenséggel akkor már beaktiválódni sem fog, akkor majd az ms megcsinálja a dolgomat helyettem?
Nagyon felhúzott ez most..
Mi a franc ez? Komolyan mondom, eredeti win, de jobban szívok, mintha..
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon felhúzott ez most..