Hirdetés
Aktív témák
-
moonman
titán
"Akárhogy kerestem, Comodo-ra utaló jelet nem találtam. Ez azért van, mert annyira kifagyott? Ilyenkor nem is lesz semmikor üzenet, hogy mi fagyasztotta ki?"
ha system error van, ott általában nincs feltűntetve, hogy most xy program okozta az összeomlást. a memory dump-ból valószínűleg kideríthető, de így hirtelen nem.
"Közben megtaláltam az alkalmazások fül alatt:
"Az Asztalablak-kezelőt nem lehetett elindítani, mert az összetételt letiltotta egy futó alkalmazás.""ez nem feltétlenül hiba, egy teljes képernyős játék indításánál is bejegyzi, mert ilyenkor kikapcsolja az Aero-t, még ha nem is látszik.
"A(z) ispugais.cn név feloldása során időtúllépés történt, miután a beállított DNS-kiszolgálók egyike sem válaszolt."
szerintem elég, ha egy banner ide mutat, és nem elérhető a cím, akkor is bejegyez ilyet. szerintem nem kell aggódni.
Aktív témák
- Autós topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest