Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
moonman
titán
"Akárhogy kerestem, Comodo-ra utaló jelet nem találtam. Ez azért van, mert annyira kifagyott? Ilyenkor nem is lesz semmikor üzenet, hogy mi fagyasztotta ki?"
ha system error van, ott általában nincs feltűntetve, hogy most xy program okozta az összeomlást. a memory dump-ból valószínűleg kideríthető, de így hirtelen nem.
"Közben megtaláltam az alkalmazások fül alatt:
"Az Asztalablak-kezelőt nem lehetett elindítani, mert az összetételt letiltotta egy futó alkalmazás.""ez nem feltétlenül hiba, egy teljes képernyős játék indításánál is bejegyzi, mert ilyenkor kikapcsolja az Aero-t, még ha nem is látszik.
"A(z) ispugais.cn név feloldása során időtúllépés történt, miután a beállított DNS-kiszolgálók egyike sem válaszolt."
szerintem elég, ha egy banner ide mutat, és nem elérhető a cím, akkor is bejegyez ilyet. szerintem nem kell aggódni.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- A TÖKÉLETES Gamer egér! Nem csak gémereknek!!!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest