- Mikor vegyek RTX-et?
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Воланд
üzenetére
Na, Paragon kilőve, mbr javítás lefut, gép továbbra sem hajlandó elindulni, viszont a fájlokat/partíciókat látom, szóval az nem omlott össze.
Wondershare LiveBoot: na, ez meg nagyon baba kis cucc (anno én is próbálkoztam az alap win pe helyett létrehozni valami komolyabbat, de kevés leírást találtam a neten, ami jobban belemegy a témába, ezért a bonyolultabb dolgok integrálásánál elhasaltam, na majd egyszer), viszont nem hajlandó normálisan elindulni. Pendrive-ról és dvd-ről inditva is csak az asztalt látom, semmi mást. Maga az iso az jó, mert bettetem vm-be és ott szépen elindult minden. Ötletek, hogy mit szúrhattam el?
(#49865) ErosenZold: Sok köze nincs a Windows 7-hez, miután kikapcsoltad a gépet.

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest